reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzięki nza pamiec. Pisalam wczoraj ;) bylam na ip i zrobili mi ktg oczywiście tam brzuch miekki i bez skurczy. Sprawdzili paskami wody plodowe j nie ciekna i recznie badanie i zaczyna sie powoli rozwierac szyjka ale dopiero opiszek palca wchodzi. Tak ze cały ch... A ja dalej mam mdlosci skurcze i ból kręgosłupa. Nie tak mocny jak wczoraj ale nie daje mi spokoju

Syn dopiero wstal wiec ide atakowac sniadanie:)

To gdzieś przeoczylam Twój post o wizycie na ip :)

Trzymaj sie dzielnie :) Juz niedlugo na pewno urodzisz ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej

Izulqa płukanie nosa fixinem ci polecam
Anetka ok pewnie się zaraz odezwie.

Grama mnie też ciężko się czyta i dlatego odpowiadam połowicznie ;)

Sobota sobota domu ogarniania cd.

Mileg
Dzieki ;) ale i tak w poniedziałek dopiero kupie :/

Dobra, wstaje, ide robić sniadanko [emoji16] to do pozniej kochane

Dzień dobry. Nocka kiepska, syn mi wymiotował w nocy:( całe łózko, pościel, podłogi brudne.. a jestem z nim sama..a że było to o północy to wszystko powynosiłam na razie na balkon, podłogi przetarłam, pościel zmieniłam.. Jak się schylałam żeby to posprzątać to samej niedobrze mi się zrobiło, zaczęłam się krztusić i coś mi pociekło na podłogę :eek: Leżymy jeszcze w łóżku, nie mam mocy na wstawanie, a ogarnąć trzeba trochę.. Młody nic nie je, tylko pije i widać, że osłabiony jest biedny:(

Miłego dnia

Dzień dobry
Chyba 38, o ile to jest rozmiar:) wiecej informacji nie ma;)

a8doqqmz725nh9h0.png

Rozmiar czapeczki 38-40 ja mam taka po Nadii.Posluzyla nam przez cala zime , teraz bedzie miec Zosia.Ja kupilam w smyku dalam okolo 40 zl ale man teraz Na drugie dziecko bo sie nie zniszczyla
No ja właśnie tych koło 40 cm nie chciałam kupować, bo się bałam, że będą za duże, bo starszy synek jak się urodził, to miał obwód główki chyba 34, czyli to jest aż o 6 cm mniej niż czapka 40 i bałam się, że będzie odstawać.

A my pospaliśmy dziś do 8.30, bo nie miał nas kto obudzić rano. Mój D miał odebrać córkę i zaspał, bo nie nastawił budzika, zapominając, że nie ma nas kto obudzić.
Wszystko pięknie ładnie, tylko obudziłam się dziś z bólem głowy. No normalnie jak nie urok to... Czy w tej ciąży cały czas mi musi coś dolegać? Bo gdyby nie ten ból głowy, to czułabym się jak młody bóg.

Dzień dobry. Nocka kiepska, syn mi wymiotował w nocy:( całe łózko, pościel, podłogi brudne.. a jestem z nim sama..a że było to o północy to wszystko powynosiłam na razie na balkon, podłogi przetarłam, pościel zmieniłam.. Jak się schylałam żeby to posprzątać to samej niedobrze mi się zrobiło, zaczęłam się krztusić i coś mi pociekło na podłogę :eek: Leżymy jeszcze w łóżku, nie mam mocy na wstawanie, a ogarnąć trzeba trochę.. Młody nic nie je, tylko pije i widać, że osłabiony jest biedny:(

Miłego dnia
Zdrówka dla synka. Bidulek :frown: No i mam nadzieję, że Ci te nocne wysiłki nie zaszkodziły.

Miłego dnia
współczuję.. my to ostatnio przechdziliśmy :( idz do lekarza, popros o syrop Diphergan. u nas podziałało od razu a corka tez sie dlugo meczyla a moglam isc od razu do lekarza

reklama

Miłego dnia
A jesc nie musi, przynajmniej kilka godzin niech zoladek odpocznie. Pić musi

Do góry