reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Aneta no i ja zasnąć nie mogę, zgaga przyszła. Wypilam cole jak dziewczyny radziły, chwilę było dobrze, ale po chwili zgada wróciła ze zdwojoną siłą :(
Oj a podwozie to boli... Nie powiem.

Krasnal, ja ktg prawidłowo wg planu porodu mam zapisane między 37 a 40 tyg ciąży u swojego gina.
Gdyby nie wizyta w szpitalu to do tej pory ktg bym nie miała.
Więc nie MSZ co się martwić, zapytaj gina na wizycie. Ja będę u niego w 37tyg i 2 dniu i wtedy mi chyba zrobią.

Witam się już oficjalnie w 35 tyg wg hbd :)
A wg książki zaczęłam 36 tydzień :)

reklama
Robicie juz takie dlugie posty a potem taaakie dlugie cytaty ze gubie watek:(((
Cytat mozna edytowac i zostawic tylko to zdanie do ktorego sie odnosimy...ladnie prosze.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Robicie juz takie dlugie posty a potem taaakie dlugie cytaty ze gubie watek:(((
Cytat mozna edytowac i zostawic tylko to zdanie do ktorego sie odnosimy...ladnie prosze.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Grama idz spac I nie marudz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ( zarcik)
Ja standardowo 3 godzina siku I po spaniu.
Do tego obudzily mnie skurcze jelit biegunkowe i musialam zrobic posiedzenie o 3 w nocy [emoji23]
Brzuch sie napina ale bezbolesnie wiec luz. przed spaniem jedynie co to zaniepokoilo mnie kucie co jakis czas dosc mocne w piczce. Czyzby szyjka zaczela sie skracac.? Teraz bola pachwiny ale da sie wytrzymac.
Dobrze ze moj ma wolne do poniedzialku. Skonczy malowanie chlopakow pokoje I ogarnie mieszkanie. Pogotuje jedzenie .a ja poleze.

Schody I 5 pietro naprawde Juz mnie wykancza. Po wyjscia do domu kreci sie w glowie brakuje powietrza I brzuch jak kamien. Staram sie tylko wychodzic kiedy musze. Rano prowadze malego do szkoly I o 12 go odbieram. Wiecej nie wylaze z domu. Nie daje rady.
Dzieki Bogu ze patryk od poniedzialku zaczyna praktyki od 8.30 do 12 .wiec dwa tygodnie bedzie brata prowadzac I odbierac. A ja nie bede musiala naginac po tych schodach.
Witam sie w srodku nocy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Zaczelismy 34 tydzien!
Jestem glodna [emoji23] I zakanszam pizze z podwojnym serem co zostala z kolacj.

15 lat temu w maju w 33 tyg urodzilam Patryka . Dzieki ci Boze ze Fabis siedzi dluzej!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Rozmiar czapeczki 38-40 ja mam taka po Nadii.Posluzyla nam przez cala zime , teraz bedzie miec Zosia.Ja kupilam w smyku dalam okolo 40 zl ale man teraz Na drugie dziecko bo sie nie zniszczyla

Ja oczywiście rano przeboje bo jedna córka kopie a druga konieczne się chce przytulać, albo pokłada się na mnie albo przejmuje mojego rogala wrr i jak tu spać. Teraz szamamy owsiankę mniam.

Ja oczywiście rano przeboje bo jedna córka kopie a druga konieczne się chce przytulać, albo pokłada się na mnie albo przejmuje mojego rogala wrr i jak tu spać. Teraz szamamy owsiankę mniam.
O, owsianka, zrobie na śniadanie ;) na razie jeszcze leże. Chciałabym mieć tyle energii co moje córki ktore od 7 nie śpią ;)

Katar mnie wykończy kurde:/ jak dobie poradzic z katarem ? Psikam czasem krople bo spac sie nie da, ale chciałabym sie tego pozbyc..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie w 35 tygodniu :) dotrwalam :)

Kochane, Anetka cos sie nie odzywa, miala wczoraj te bóle.. któraś coś wie ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki nza pamiec. Pisalam wczoraj ;) bylam na ip i zrobili mi ktg oczywiście tam brzuch miekki i bez skurczy. Sprawdzili paskami wody plodowe j nie ciekna i recznie badanie i zaczyna sie powoli rozwierac szyjka ale dopiero opiszek palca wchodzi. Tak ze cały ch... A ja dalej mam mdlosci skurcze i ból kręgosłupa. Nie tak mocny jak wczoraj ale nie daje mi spokoju

Syn dopiero wstal wiec ide atakowac sniadanie:)

reklama
Hej

Izulqa płukanie nosa fixinem ci polecam
Anetka ok pewnie się zaraz odezwie.

Grama mnie też ciężko się czyta i dlatego odpowiadam połowicznie ;)

Sobota sobota domu ogarniania cd.

Mileg

Do góry