zuzanna8704
Fanka BB :)
Noemi współczuję, siły Ci Życzę .Dzień dobry. Nocka kiepska, syn mi wymiotował w nocy całe łózko, pościel, podłogi brudne.. a jestem z nim sama..a że było to o północy to wszystko powynosiłam na razie na balkon, podłogi przetarłam, pościel zmieniłam.. Jak się schylałam żeby to posprzątać to samej niedobrze mi się zrobiło, zaczęłam się krztusić i coś mi pociekło na podłogę Leżymy jeszcze w łóżku, nie mam mocy na wstawanie, a ogarnąć trzeba trochę.. Młody nic nie je, tylko pije i widać, że osłabiony jest biedny
Miłego dnia
my w nocy biegunkę znów mieliśmy mimo leków... Skończył wymiotowac to to się zaczęło 7 razy zmieniłam pieluchę , a dzisiaj jest cieniem.
Eli znam ten ból ...Noemi zdrówka dla synka.
Córka moja się tak przed chwilą skupała w pieluche że pociekło na plecy. Przy próbie zdejmowania ubrania uwaliła się jeszcze gorzej. Nie dałam rady bo mnie na wymioty brało. Mąż musiał.
Eli więc jak to jest ? Lekarka mi wczoraj kategorycznie zabroniła podawać soku, więc jak ? Ja poję młodego elektroliysmi, podaje dicoflor i sama wodę przegotowaną tak, że te 2 litry dziennie wypije.Izulqa ja robie herbaty ziołowe z sokiem malinowym. Sok zawsze działa