no ja licze, ze sie ucieszy jak malego zobaczy, ze nagle czas i checi dla wnuka znajdzie moi rodzice bzika maja na punkcie dwch wnuczek, a ta najmlodsza to oczko w glowie mojego taty, 7 miesiecy srajk maAch, te teściowe.. na pewno jej się odmieni jak mały przyjdzie na świat, jak zobaczy taką kruszynkę to też zwariuje na jego punkcie chociaż, różnie to bywa.. Mój tata, człowiek, który raczej nie umie okazywać tak uczuć, jak mój syn się urodził to zwariował na jego punkcie i do tej pory tak jest, wnusio najważniejszy ale u mnie jest jedynym wnuczkiem moich rodziców.
reklama
hehe a moj rano jak wstal do pracy to nie wiedzial jak sie nazywa a ja potem usnelam i obudzilam sie o 8-ejDzień dobry, idę pospacerować, niebo pojaśniało odrobinę u mnie noc dobra, wstaję raz o 7ej siku, później jeszcze do 9śpię. Mąż chyba też w ciąży, bo spi tyle co ja, albo dłużej
mi leci 33 i nadal kazala ginka brac 3 razy dziennieW ktorym tygodniu odstawiacie magnez ? (chodzi mi o skonczony tydzien).Mowil Wam juz lekarz kiedy odstawic ? Zazywalam 3x2 aktualnie zazywam 2x2 bo brak skurczy I twardnien.
mamaNadii2
Fanka BB :)
Lux- ja zazywalam w pierwszej ciazy tylko juz nie Pamietam czy do 36 czy 37.Wiem ze trzeba wczesniej odstawic bo pozniej ciezko zeby samoistnie rozpoczal sie porod.
no ona mowila, ze mi powie jak juz bedzie czas odstawicLux- ja zazywalam w pierwszej ciazy tylko juz nie Pamietam czy do 36 czy 37.Wiem ze trzeba wczesniej odstawic bo pozniej ciezko zeby samoistnie rozpoczal sie porod.
Lucky87
Zaangażowana w BB
Mi tez sie ciezko oddycha, zwlaszcza rano. W nocy wstaje siku 3-4 razy. Pociesza mnie fakt, ze juz blizej niz dalej [emoji16]
Tez mam nadzieje, ze nikt nas nie bedzie nachodzil poki sie nie ogarniemy, chyba ze ktos jest chetny posprzatac haha[emoji14]
Tez mam nadzieje, ze nikt nas nie bedzie nachodzil poki sie nie ogarniemy, chyba ze ktos jest chetny posprzatac haha[emoji14]
ja dzis w nocy przetrzymalam mocz i to byl blad i rano bolalo i pieklo, ale naprawde nie mialam sily wstac kolejny raz w nocyMi tez sie ciezko oddycha, zwlaszcza rano. W nocy wstaje siku 3-4 razy. Pociesza mnie fakt, ze juz blizej niz dalej [emoji16]
Lucky87
Zaangażowana w BB
Tez mnie boli jak przetrzymam, az mam wrazenie ze nie dojde do toalety taki czuje ucisk.ja dzis w nocy przetrzymalam mocz i to byl blad i rano bolalo i pieklo, ale naprawde nie mialam sily wstac kolejny raz w nocy
tez ucisk czuje i to bardzo silny ale tej nocy naprawde nie mialam sily wstac juz poraz ktorysTez mnie boli jak przetrzymam, az mam wrazenie ze nie dojde do toalety taki czuje ucisk.
reklama
elifit
Moderatorka
Ja dziś 36 tc zaczynam o ja cię to już niedługo [emoji33] [emoji13]