reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
moja tesciowa znow wczoraj gadala, ze nie przyjedzie pomoc...nie wiem co sie dzieje, ma dni, ze cieszy sie na malego a ma takie, ze mowi a mam wszystko gdzies....ehh przykro mi, mam nadzieje, ze jak sie Natan urodzi to jej sie wszystko odmieni i chetnie do wnuka bedzie ciagnac, tak jak moi rodzice, oni doczekac sie go nie moga i tylko Natus i Natanek :) moja bratowa bzika ma juz na jego punkcie :D

Ach, te teściowe.. na pewno jej się odmieni jak mały przyjdzie na świat, jak zobaczy taką kruszynkę to też zwariuje na jego punkcie ;) chociaż, różnie to bywa.. Mój tata, człowiek, który raczej nie umie okazywać tak uczuć, jak mój syn się urodził to zwariował na jego punkcie:D i do tej pory tak jest, wnusio najważniejszy:) ale u mnie jest jedynym wnuczkiem moich rodziców.

Ja to będę szczęśliwa jak moja teściowa nie będzie często nas odwiedzała [emoji1] jak czasami słucham jej teorii to naprawdę nie zostawię jej dziecka pod opieką... 3 miesięczne dziecko jedzące zupy na kurczaku, 6 miesięczne dziecko jedzące parowki i chleb z pasztetem... I to wg niej super. Albo że dziecko jak płacze to głodne... no... nie jestem matką ale chyba nie zawsze prawda? A do tego pali papierosy i zawsze jak od niej wychodzimy to wszystkie ciuchy smierdza. Nie wyobrażam sobie zostawiać córki u niej...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

@elifit ja chcę w tym miesiącu się rozpakować. Już rady nie daje.
Spie i ciągle nie wysłana jestem.
Przynajmniej przy dziecku brak snu ma jakieś podstawy a tutaj? Ehhhhh wstaje jak czołg i zanim się skulam 5 minut mija. Porażka

W ktorym tygodniu odstawiacie magnez ? (chodzi mi o skonczony tydzien).Mowil Wam juz lekarz kiedy odstawic ? Zazywalam 3x2 aktualnie zazywam 2x2 bo brak skurczy I twardnien.

Co do odwiedzin w szpitalu to u mnie napewno beda rodzice Ale już zapowiedzieli żebyśmy zadzwonili dopiero jak się urodzi bo jak byśmy zadzwonili że akcja się zaczela i jedziemy do szpitala to zawału by dostali a tata tak by prol do szpitala ze pewnie wypadek by spowodował z nerwów :) no i tesciowie z siostrą meza. Tylko tak się zastanawiam czy pozwole przyjsc tesciom od razu czy np na drugi dzień chociaż zebym nabrala sił po porodzie a nie wyglądała jak wymymlana i wypluta :)

Dzień dobry, idę pospacerować, niebo pojaśniało odrobinę :) u mnie noc dobra, wstaję raz o 7ej siku, później jeszcze do 9śpię. Mąż chyba też w ciąży, bo spi tyle co ja, albo dłużej:)

reklama
Co do odwiedzin w szpitalu to u mnie napewno beda rodzice Ale już zapowiedzieli żebyśmy zadzwonili dopiero jak się urodzi bo jak byśmy zadzwonili że akcja się zaczela i jedziemy do szpitala to zawału by dostali a tata tak by prol do szpitala ze pewnie wypadek by spowodował z nerwów :) no i tesciowie z siostrą meza. Tylko tak się zastanawiam czy pozwole przyjsc tesciom od razu czy np na drugi dzień chociaż zebym nabrala sił po porodzie a nie wyglądała jak wymymlana i wypluta :)
wedlug mnie lepiej zadzwonic do tesciow, ze maja przyjsc dzien po porodzie, badz przygotowana, ja tez bym nie chciala zeby moi rodzice i tesciowa mnie taka wymarnowana ogladali :) ale to moje odczucia

Do góry