reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Anioł Zosia to przecudne imie. Przed ciaza to właśnie Hania i Zosia były do wyboru w razie dziewczynki. A dla chłopca miałam tylko Franio i cale szczęście bo nie musiałam wybierac i ze przez lata udało mi się namówić meza na to imię :)

Hejka :) nie wiem czy ktoś mnie pamięta, bo w sumie napisałam tylko kilka postów parę miesięcy temu. Cały czas na bieżąco podczytuje. Tak więc przedstawię się jeszcze raz, mam 21 lat i termin na 8 grudnia. Z moim malenstwem wszystko dobrze, będzie córeczka - Liliana ( z tego co się orientuję to jedna już tu na pewno jest). Na początku października ważyła 2035 gram. To moje pierwsze dziecko i już nie mogę się doczekać aż będę je trzymać w swoich ramionach :D

Witamy ponownie :)

Na tym jednym jedynym spotkaniu w szkole rodzenia, na które doszłam ;D ginekolog wyraźnie powiedział, że płeć dziecka nie jest w żadnym stopniu zależna od kobiety. Na to ma wpływ tylko i wyłącznie mężczyzna, bo to jego plemnik decyduje o tym czy pisior będzie czy nie :D

Dokładnie. Dlatego ja nie mam co marzyć o córce. Od strony mojego M same chłopaki!

Jejku dziewczyny nadrobilam Was.

Aniu ja kiedys juz pisalam o znieczuleniu nie wiem czy pamietasz. Bardzo wydluzylo mi porod potem skurcze mi zanikly i przy 10 cm rozwarcia dostalam na szybko kroplowke z oksytocyny. Bol po tej kroplowce nie do opisania z 10 razy gorszy niz przed znieczuleniem. Koniec koncow po 18 h wyciagali syna proznociagiem bo nie mialam sily juz przec. Wiec ja jestem na nie. Bede chodzic robic co sie da zeby szybciej poszlo.

Ide brac sie za obiad i klocki sprzatam. Jak czytalam syn rozwalil wszystkie w salonie

O kurcze. A ja tak na pewniaka szłam na znieczulenie, a tu widzę, że większość z Was planuje iść na żywca. Zasiałyście niepewność. Muszę to obgadać z położną....

No na serio ona stopy rano synkowi masuje i śniadanko do łóżka nosi jak ten jest na weekendy w domu.
Po szyi go całuje....
Zabiera na zakupy byjej kiecki dobierał..

O rany zgubiłam sie o czym piszesz, ale brzmi nieco przerażająco [emoji12] za duzo sie tu produkuje, zeby nadążyć [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witamy ponownie :)

Dokładnie. Dlatego ja nie mam co marzyć o córce. Od strony mojego M same chłopaki!

O kurcze. A ja tak na pewniaka szłam na znieczulenie, a tu widzę, że większość z Was planuje iść na żywca. Zasiałyście niepewność. Muszę to obgadać z położną....

Mnie Olgi troche przekonała swoją relacja po znieczuleniu, wiec sie poważnie nad tym jednak zastanawiam [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zapomnialabym... Czarownica podoba mi się imię Laurka Ale jak dla mnie nie ma polotu do Hani. Sama myślałam że jak bedzie dziewczynka to właśnie Hania. Ale decyzja należy do was, choć przyznam że zagmatwalas sobie przed porodem :) będzie problem z podjęciem decyzji :)
Prawie maz powiedział,że żadna Laurka a mama zadzwoniła,że ona już sobie z Hanka życie układa i nie ma mowy żebym zmieniła Bo sama pójdzie ja do urzędu zarejestrować :D a przyjaciółka powiedziała, że sny śnią się na odwrót wiec Hanka napewno chce być Hanka. No więc zostanie [emoji1]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry