odczuwam to samo, ze ktos mi czegos powiedziec nie chce lub cos, bo to idzie nie po mysli tej osoby...tyczy sie to szwagierki...ale rano pisala Paulus, Paulinka kochana moja, cos chciala, ale co to nie wiem...czekam az mi odp jak bedzie miec przerwe w pracyKochana.... Pozostanie rozczarowanie.
Ja to przerabialam na swoich treściach i teraz nie liczę na ich pomoc.
Myślałam że chociaż trochę się zmienili... Ale nie.
Ja jestem ta wyklęta bo nie potrafię urodzić córki, tylko mam synów.
Cóż ich problem.
Co dwa lata zmieniają samochody a swojemu wnukowi kupia raz na dwa miesiące bluzkę z pepco za 9.99zl....
Bo ma fiutka zamiast cipki....
A coreczkom swojej sióstr teściowa kupuję wszystko co tylko dotknie... Bo to dziewczynki.
Dlatego nie liczę na nich, nie ma sensu.
reklama
Lola Lolitta
Fanka BB :)
No dokładnie, ale do niektórych nie przemowiszNa tym jednym jedynym spotkaniu w szkole rodzenia, na które doszłam ;D ginekolog wyraźnie powiedział, że płeć dziecka nie jest w żadnym stopniu zależna od kobiety. Na to ma wpływ tylko i wyłącznie mężczyzna, bo to jego plemnik decyduje o tym czy pisior będzie czy nie
Wg mojej teściowej i jej matki wyrostek robaczkowy służy do zbierania ości po rybach.... Więc wiesz ... Tego nie trzeba komentować
aneta_ck
Jejku dziewczyny nadrobilam Was.
Aniu ja kiedys juz pisalam o znieczuleniu nie wiem czy pamietasz. Bardzo wydluzylo mi porod potem skurcze mi zanikly i przy 10 cm rozwarcia dostalam na szybko kroplowke z oksytocyny. Bol po tej kroplowce nie do opisania z 10 razy gorszy niz przed znieczuleniem. Koniec koncow po 18 h wyciagali syna proznociagiem bo nie mialam sily juz przec. Wiec ja jestem na nie. Bede chodzic robic co sie da zeby szybciej poszlo.
Ide brac sie za obiad i klocki sprzatam. Jak czytalam syn rozwalil wszystkie w salonie
Aniu ja kiedys juz pisalam o znieczuleniu nie wiem czy pamietasz. Bardzo wydluzylo mi porod potem skurcze mi zanikly i przy 10 cm rozwarcia dostalam na szybko kroplowke z oksytocyny. Bol po tej kroplowce nie do opisania z 10 razy gorszy niz przed znieczuleniem. Koniec koncow po 18 h wyciagali syna proznociagiem bo nie mialam sily juz przec. Wiec ja jestem na nie. Bede chodzic robic co sie da zeby szybciej poszlo.
Ide brac sie za obiad i klocki sprzatam. Jak czytalam syn rozwalil wszystkie w salonie
moi mowili, ze zadnego uzywanego, ze mam kupic nowy i porzadny, no to kupilam cene mam wysoka bo sam wozek 1600 a gdzie tu fotelik i lozeczko jeszcze z ich kasyMoi nie mają kokosów, słabe pensje.... Nie to co moi teściowie...
Chcieli wózek kupić za dwa tys przy pierwszym synu, ale zgodziłam się na taki za 700zl. Też mi pomogli, bo teściowie nic... Kompletnie nic
Ostatnia edycja:
Lola Lolitta
My jesteśmy reproduktoramiLola, przypomnij mi jeszcze... czy teściowa ma już jakichś wnuków/wnuczki? Czy Wy jesteście jedynymi rodzinnymi reproduktorami?
Jej synuś pipuś malutki ma 22 lata i nie w głowie mu dziewuchy.... Chyba raczej chłopcy
anio0
Weź przestań, bo się posikam! A od wczoraj co chwila do toalety biegam, więc jak raz nie zdążę, to będę wiedziała na kogo zwalić!No dokładnie, ale do niektórych nie przemowisz
Wg mojej teściowej i jej matki wyrostek robaczkowy służy do zbierania ości po rybach.... Więc wiesz ... Tego nie trzeba komentować
Lola Lolitta
My też nowy mieliśmy tzw Karolinka.moi mowili, ze zadnego uzywanego, ze mam kupic nowy i porzadny, no to kupilam cene mam wysoko bo sam wozek 1600 a gdzie tu fotelik i lozeczko jeszcze z ich kasy
Łóżeczko już sami kupiliśmy.
Teraz to ja mam już wszystko dla drugiego dziecka, jedyna radość to kupno pampersów i rożka z Allegro
Lola Lolitta
Hahaha, spoko ale sprzątać nie bede jakby cośWeź przestań, bo się posikam! A od wczoraj co chwila do toalety biegam, więc jak raz nie zdążę, to będę wiedziała na kogo zwalić!
anio0
To tym bardziej - co za podły babsztyl, żeby nie doceniać wnuków!My jesteśmy reproduktorami
Jej synuś pipuś malutki ma 22 lata i nie w głowie mu dziewuchy.... Chyba raczej chłopcy
reklama
anio0
Już dobiegłam... ale musisz się ogarnąć, kobieto! Jeszcze kilka takich tekstów, a wezmę walizkę i już wyruszę do tego Miastka na porodówkę, haha!Hahaha, spoko ale sprzątać nie bede jakby coś