Antiope
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za koleżankę i jej córeczki. Cieszę się, że wszystko skończyło się dobrze, ale jeszcze trochę przed nimi.Znajoma w 33 dostała zatrucia ciążowego i nerki przestały prawie pracować :/ Zatrzymali ją w szpitalu, dzieciaczki dostały lek na rozwój płuc i wczoraj zrobili jej cesarkę... Urodziła dwie córeczki, jedna 2kg, druga 1.450. Obie oddychają bez pomocy... Zobaczyłam malutkie na zdjęciach, cudne kruszyny. Cieszę się baaardzo, że wszystko z mamą i maluchami dobrze. Musiałam się z wami tym podzielić
Ja jutro zaczynam 33tydzień, bardzo mnie to cieszy! Rozmawiam z synkiem, żeby chociaz 4tyg jeszcze posiedział. Na zewnątrz zimno, ciemno - może te argumenty go przekonają.
Miłego wieczoru mamy, ja szykuję się na wernisaż foto znajomego
Baw się dobrze na wernisażu.
Chyba nie miałam. Pewnie bym wiedziała, że to to gdybym miałaA miałaś krzyżowe podczas porodu? Ja podczas pierwszego nie miałam więc też do @ nie porównanie.
Ja jakoś też straciłam zapał do sesji po poprzedniej straconej ciąży. Marzyło mi się, że będę rodzić jak będzie ciepło i będę miała piękną sesję w jakimś sadzie w zwiewnej sukience. (ze starszym mam sesję w studio) Miałam termin na lipiec, więc mogłabym mieć piękną czerwcową sesję. Niestety już takiej nie będę mieć...Też bym chciała sesję. Tylko już pogoda mnie dobija i wydaje mi się, że sięj uż nie da a w ogóle to kasy nie mam a jeszcze tyle rzeczy do kupienia. ehh
Spróbować zawsze możesz...Ja przegladalam stare ubranka i widzę że siara się nie doprala... Może użyć wanisza? A potem jeszcze że dwa razy wyprać? No szkoda mi ubranek bo są dobrej jakości.
Matko wyprać siare to było dla mnie szczytowe wyzwanie. Młody do 6 miesięcy ulewal.
Ja w pierwszej ciąży nie kupiłam ani pół ciuszka, bo tyle dostałam. Cieszyły mnie bardzo, ale w tej ciąży faktycznie bardziej cieszą te, które sama kupiłam.A wiecie co ja tez dostalam troszke od kolezanki po jej coreczce , wszystko super piekne ale jakos nie ciesza mnie te ubranka tak jak te ktore kupilam sama moze dlatego ze to moje pierwsze dziecko.. Hmm.. nie wiem ale w tyg lece na zakupy , mysle tylko jaki rozmiar kupowac.. powiedzcie mi duzo macie ubranek na 56 ??