reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Przyszłam i wszystkie śpią :D

Wstałam dziś rano, bo muszę zabrać się za rozpisanie wyprawki, będę korzystać z wątku naszego i papierów ze szpitala. Od wczoraj mnie to męczy, że nic nie mam, nawet normalnych klapek pod prysznic :| takich, żeby ubrać i się nie wstydzić że z plaży wracam :D

My nie spimy ;) nie wyspalam sie dzisiaj ...

thgfflw1k3inkyc3.png

Creativo podoba mi się podpis pod Twoim suwaczkiem :D jakie dzisiaj plany?
Suwaczek mi sie zacina buuu
Ciagle widze, ze jestem w 30t4d
A wlasnie witam sie w 31t dzisiaj hihi
Wczoraj bylismy na szkole rodzenia porod omawiamy za tydzien znow musze ciagac lubego bo bedzie o masazach jak je robic przy porodzie i powiem wam, ze jestem zadowolona z tych zajec lubie jak luby ze mna jest bo mam wrazenie, ze uczestniczy w ciazy a nie jest tylko biernym przygladajacym sie on chyba tez inaczej to wszystko wtedy odbiera bo odkad jest szkola rodzenia to bardziej zaczal sie interesowac.
Probki musteli dostalismy wczoraj w szkole ale nawet nie wiem co tam jest musze otworzyc i poczytac.
Dzisiaj bedzie znow bieganina caly tydzien taki mamy ... Zaraz sie za prace zabieram pozniej jedziemy zalatwiac sprawy zwiazane z lubego "kariera" wiec tez nam zejdzie przy tym no i mysle czy do szpitala nie skoczyc do babci aaa i jeszcze musze do tej kosmetyczki sie w koncu umowic na zabieg dotleniajaco-relaksujacy dla ciezarnych co w prezencie dostalam sama jestem ciekawa co to jest hihi ale pewnie jakis masaz twarzy... W weekend mamy zaproszenie do znajomych ;) jakis aktywny ten tydzien teraz ciagle cos
no i mala czesto kopie teraz praktycznie non stop ja czuje

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Do góry