reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Przyszłam i wszystkie śpią :D

Wstałam dziś rano, bo muszę zabrać się za rozpisanie wyprawki, będę korzystać z wątku naszego i papierów ze szpitala. Od wczoraj mnie to męczy, że nic nie mam, nawet normalnych klapek pod prysznic :| takich, żeby ubrać i się nie wstydzić że z plaży wracam :D

My nie spimy ;) nie wyspalam sie dzisiaj ...

thgfflw1k3inkyc3.png

Creativo podoba mi się podpis pod Twoim suwaczkiem :D jakie dzisiaj plany?
Suwaczek mi sie zacina buuu
Ciagle widze, ze jestem w 30t4d
A wlasnie witam sie w 31t dzisiaj hihi
Wczoraj bylismy na szkole rodzenia porod omawiamy za tydzien znow musze ciagac lubego bo bedzie o masazach jak je robic przy porodzie i powiem wam, ze jestem zadowolona z tych zajec lubie jak luby ze mna jest bo mam wrazenie, ze uczestniczy w ciazy a nie jest tylko biernym przygladajacym sie on chyba tez inaczej to wszystko wtedy odbiera bo odkad jest szkola rodzenia to bardziej zaczal sie interesowac.
Probki musteli dostalismy wczoraj w szkole ale nawet nie wiem co tam jest musze otworzyc i poczytac.
Dzisiaj bedzie znow bieganina caly tydzien taki mamy ... Zaraz sie za prace zabieram pozniej jedziemy zalatwiac sprawy zwiazane z lubego "kariera" wiec tez nam zejdzie przy tym no i mysle czy do szpitala nie skoczyc do babci aaa i jeszcze musze do tej kosmetyczki sie w koncu umowic na zabieg dotleniajaco-relaksujacy dla ciezarnych co w prezencie dostalam sama jestem ciekawa co to jest hihi ale pewnie jakis masaz twarzy... W weekend mamy zaproszenie do znajomych ;) jakis aktywny ten tydzien teraz ciagle cos
no i mala czesto kopie teraz praktycznie non stop ja czuje

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Do góry