Antiope
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za koleżankę i jej córeczki. Cieszę się, że wszystko skończyło się dobrze, ale jeszcze trochę przed nimi.Znajoma w 33 dostała zatrucia ciążowego i nerki przestały prawie pracować :/ Zatrzymali ją w szpitalu, dzieciaczki dostały lek na rozwój płuc i wczoraj zrobili jej cesarkę... Urodziła dwie córeczki, jedna 2kg, druga 1.450. Obie oddychają bez pomocy... Zobaczyłam malutkie na zdjęciach, cudne kruszyny. Cieszę się baaardzo, że wszystko z mamą i maluchami dobrze. Musiałam się z wami tym podzielić
Ja jutro zaczynam 33tydzień, bardzo mnie to cieszy!Rozmawiam z synkiem, żeby chociaz 4tyg jeszcze posiedział. Na zewnątrz zimno, ciemno - może te argumenty go przekonają.
Miłego wieczoru mamy, ja szykuję się na wernisaż foto znajomego![]()
Baw się dobrze na wernisażu.
Chyba nie miałam. Pewnie bym wiedziała, że to to gdybym miałaA miałaś krzyżowe podczas porodu? Ja podczas pierwszego nie miałam więc też do @ nie porównanie.
![]()
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Ja jakoś też straciłam zapał do sesji po poprzedniej straconej ciąży. Marzyło mi się, że będę rodzić jak będzie ciepło i będę miała piękną sesję w jakimś sadzie w zwiewnej sukience. (ze starszym mam sesję w studio) Miałam termin na lipiec, więc mogłabym mieć piękną czerwcową sesję. Niestety już takiej nie będę mieć...Też bym chciała sesję. Tylko już pogoda mnie dobija i wydaje mi się, że sięj uż nie da a w ogóle to kasy nie mama jeszcze tyle rzeczy do kupienia. ehh
Spróbować zawsze możesz...Ja przegladalam stare ubranka i widzę że siara się nie doprala... Może użyć wanisza? A potem jeszcze że dwa razy wyprać? No szkoda mi ubranek bo są dobrej jakości.
Matko wyprać siare to było dla mnie szczytowe wyzwanie. Młody do 6 miesięcy ulewal.
Ja w pierwszej ciąży nie kupiłam ani pół ciuszka, bo tyle dostałam. Cieszyły mnie bardzo, ale w tej ciąży faktycznie bardziej cieszą te, które sama kupiłam.A wiecie co ja tez dostalam troszke od kolezanki po jej coreczce , wszystko super piekne ale jakos nie ciesza mnie te ubranka tak jak te ktore kupilam samamoze dlatego ze to moje pierwsze dziecko.. Hmm.. nie wiem ale w tyg lece na zakupy , mysle tylko jaki rozmiar kupowac.. powiedzcie mi duzo macie ubranek na 56 ??