reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Samego bólu się nie boje, chociaż muszę przyznać ze już teraz wkurzają mnie bolesne skurcze i mam już ich dość. Bardziej boje się komplikacji, albo ze nie zdążę do szpitala.

Paznokcie u nóg to mi robiła ostatnio córka i mam zielone bo innego koloru nie chciała. Muszę jeż myć bo mi się nie podobają.

Kurtki nie kupuje, jakoś przetrwam skoro prawie nie wychodzę.

Tv oglądamy ale już naprawdę nie ma nic ciekawego, tak ze jak jestem sama to mi się nie chce.

Wyskoczyliśmy jednak na promocje, za to co zaoszczedzilam na butelki i mleku mam pampersy i chusteczki nawilżane. W takich chwilach kocham promocje. No i mam przewijak, oczywiście córka wybrała zielony.
Hahaha Twoja cora widze uwielbia zielony [emoji23]

reklama
Ja codziennie po 7dmej wychodzę z domu wiec bez kurtalki nie dałabym rady. Kupilam ta w hm z kodem 20% .jest ok
http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0393969002.html

A skąd kod można skołować?:) tylko dla wybranych!?:)

a8doqqmz725nh9h0.png

hej mamuśki tym razem zniknełam na bardzo długo .. ale naprawdę ostatnio brak czasu na kompa a na tel za cholere mi aplikacja nie działa i dupaa:(
U nas oj dzieję się i przeprowadzka za chwilkę dosłownie siedzę i pakuje kartony :p
Synuś rośnie, kopie i się wierci strasznie .. cukry niestety też rosną ale dajemy sobie radę .. a jak u was dziewczyny ?? pewnie działo się tu podczas mojej nie obecności .. pogoda już dupowata więc jutro mam lekturkę do czytania tyle naskrobałyście że szok :D

Buziaki :*
Hej, fajnie, że jesteś. Na forum bez większych zmian, trzymamy się i rośniemy :)

Ja codziennie po 7dmej wychodzę z domu wiec bez kurtalki nie dałabym rady. Kupilam ta w hm z kodem 20% .jest ok
http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0393969002.html
ja specjalnie zmieniłam dzieciom szkole żeby mogły same chodzić, tak ze tylk
o ich przypilnuje ze śniadaniem i
ubieraniem i mam luz. Wolałam się w czerwcu zabezpieczyć i dobrze zrobiłam nawet z tego względu ze ta szkoła jest po prostu lepsza.

U mnie króluje rozmiar 50-54, większych tez mam ale nie wiele.

reklama
Ja na 56 mam kilka. Moje dzieci duże

cb7wugpju04jz4q8.png

Ja mam więcej na 62, ale muszę dokupić właśnie na 56 trochę, bo mój syn się kruszynka urodził i nawet te 56 było na niego za duże, więc muszę się zaopatrzyć bo historia może się powtórzyć;)
U mnie dwa Krasnale sie rodzily [emoji23]
Patryk - 1460g 40 cm ( 33 tydzien ciazy)
Filip 3050 g 52 cm ( 35/36 tydzien ciazy)

Ciekawe jak teraz bedzie [emoji23]
Ja kupuje na 62 cm
Ale mam full na 56 cm.

Do góry