reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
A wiecie co ja tez dostalam troszke od kolezanki po jej coreczce , wszystko super piekne ale jakos nie ciesza mnie te ubranka tak jak te ktore kupilam sama :sorry: moze dlatego ze to moje pierwsze dziecko.. Hmm.. nie wiem ale w tyg lece na zakupy , mysle tylko jaki rozmiar kupowac.. powiedzcie mi duzo macie ubranek na 56 ??
ja mam pol na pol 56/62

A wiecie co ja tez dostalam troszke od kolezanki po jej coreczce , wszystko super piekne ale jakos nie ciesza mnie te ubranka tak jak te ktore kupilam sama :sorry: moze dlatego ze to moje pierwsze dziecko.. Hmm.. nie wiem ale w tyg lece na zakupy , mysle tylko jaki rozmiar kupowac.. powiedzcie mi duzo macie ubranek na 56 ??

Ja mam więcej na 62, ale muszę dokupić właśnie na 56 trochę, bo mój syn się kruszynka urodził i nawet te 56 było na niego za duże, więc muszę się zaopatrzyć bo historia może się powtórzyć;)

Ja mam więcej na 62, ale muszę dokupić właśnie na 56 trochę, bo mój syn się kruszynka urodził i nawet te 56 było na niego za duże, więc muszę się zaopatrzyć bo historia może się powtórzyć;)
Ja tez musze jeszcze troszke dokupic na 56 , chociaz wiekszosc znajomych mam mi mowi zebym nie kupowala na 56 bo nawet jak sie mala ur 56 to bede mogla spokojnie ubierac ja w 62.. hmm

Ja na 56 mam kilka. Moje dzieci duże

cb7wugpju04jz4q8.png

Samego bólu się nie boje, chociaż muszę przyznać ze już teraz wkurzają mnie bolesne skurcze i mam już ich dość. Bardziej boje się komplikacji, albo ze nie zdążę do szpitala.

Paznokcie u nóg to mi robiła ostatnio córka i mam zielone bo innego koloru nie chciała. Muszę jeż myć bo mi się nie podobają.

Kurtki nie kupuje, jakoś przetrwam skoro prawie nie wychodzę.

Tv oglądamy ale już naprawdę nie ma nic ciekawego, tak ze jak jestem sama to mi się nie chce.

Wyskoczyliśmy jednak na promocje, za to co zaoszczedzilam na butelki i mleku mam pampersy i chusteczki nawilżane. W takich chwilach kocham promocje. No i mam przewijak, oczywiście córka wybrała zielony.

Ja tez musze jeszcze troszke dokupic na 56 , chociaz wiekszosc znajomych mam mi mowi zebym nie kupowala na 56 bo nawet jak sie mala ur 56 to bede mogla spokojnie ubierac ja w 62.. hmm

Warto parę mniejszych ciuszków mieć, ale za dużo na 56 nie ma co kupować, bo maluch z tego zaraz wyrośnie.. Mój mały miał 51cm więc wszystko było na niego za duże, więc wolę być przygotowana.. no ale jednym się rodzą małe dzieci, innym większe

reklama
Do góry