reklama
ja mam pol na pol 56/62A wiecie co ja tez dostalam troszke od kolezanki po jej coreczce , wszystko super piekne ale jakos nie ciesza mnie te ubranka tak jak te ktore kupilam sama moze dlatego ze to moje pierwsze dziecko.. Hmm.. nie wiem ale w tyg lece na zakupy , mysle tylko jaki rozmiar kupowac.. powiedzcie mi duzo macie ubranek na 56 ??
noemi87
Fanka BB :)
A wiecie co ja tez dostalam troszke od kolezanki po jej coreczce , wszystko super piekne ale jakos nie ciesza mnie te ubranka tak jak te ktore kupilam sama moze dlatego ze to moje pierwsze dziecko.. Hmm.. nie wiem ale w tyg lece na zakupy , mysle tylko jaki rozmiar kupowac.. powiedzcie mi duzo macie ubranek na 56 ??
Ja mam więcej na 62, ale muszę dokupić właśnie na 56 trochę, bo mój syn się kruszynka urodził i nawet te 56 było na niego za duże, więc muszę się zaopatrzyć bo historia może się powtórzyć
LisiaMama
ja mam pol na pol 56/62
Ja mam same 62 na razie. Jeżeli pod koniec powie, ze bedzie maluszek to wtedy dokupie kilka sztuk po prostu [emoji846] ale te 62 tez rozmiar rozmiarowi nie równy - zależy z jakiego sklepu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Olgi89
Ja tez musze jeszcze troszke dokupic na 56 , chociaz wiekszosc znajomych mam mi mowi zebym nie kupowala na 56 bo nawet jak sie mala ur 56 to bede mogla spokojnie ubierac ja w 62.. hmmJa mam więcej na 62, ale muszę dokupić właśnie na 56 trochę, bo mój syn się kruszynka urodził i nawet te 56 było na niego za duże, więc muszę się zaopatrzyć bo historia może się powtórzyć
elifit
Moderatorka
Ja na 56 mam kilka. Moje dzieci duże
Jadwiga orłowska
Samego bólu się nie boje, chociaż muszę przyznać ze już teraz wkurzają mnie bolesne skurcze i mam już ich dość. Bardziej boje się komplikacji, albo ze nie zdążę do szpitala.
Paznokcie u nóg to mi robiła ostatnio córka i mam zielone bo innego koloru nie chciała. Muszę jeż myć bo mi się nie podobają.
Kurtki nie kupuje, jakoś przetrwam skoro prawie nie wychodzę.
Tv oglądamy ale już naprawdę nie ma nic ciekawego, tak ze jak jestem sama to mi się nie chce.
Wyskoczyliśmy jednak na promocje, za to co zaoszczedzilam na butelki i mleku mam pampersy i chusteczki nawilżane. W takich chwilach kocham promocje. No i mam przewijak, oczywiście córka wybrała zielony.
Paznokcie u nóg to mi robiła ostatnio córka i mam zielone bo innego koloru nie chciała. Muszę jeż myć bo mi się nie podobają.
Kurtki nie kupuje, jakoś przetrwam skoro prawie nie wychodzę.
Tv oglądamy ale już naprawdę nie ma nic ciekawego, tak ze jak jestem sama to mi się nie chce.
Wyskoczyliśmy jednak na promocje, za to co zaoszczedzilam na butelki i mleku mam pampersy i chusteczki nawilżane. W takich chwilach kocham promocje. No i mam przewijak, oczywiście córka wybrała zielony.
noemi87
Ja tez musze jeszcze troszke dokupic na 56 , chociaz wiekszosc znajomych mam mi mowi zebym nie kupowala na 56 bo nawet jak sie mala ur 56 to bede mogla spokojnie ubierac ja w 62.. hmm
Warto parę mniejszych ciuszków mieć, ale za dużo na 56 nie ma co kupować, bo maluch z tego zaraz wyrośnie.. Mój mały miał 51cm więc wszystko było na niego za duże, więc wolę być przygotowana.. no ale jednym się rodzą małe dzieci, innym większe
reklama
no dokladnie, duzo zalezy od producenta, bo ja tak porywnywalam te, ktore mamJa mam same 62 na razie. Jeżeli pod koniec powie, ze bedzie maluszek to wtedy dokupie kilka sztuk po prostu [emoji846] ale te 62 tez rozmiar rozmiarowi nie równy - zależy z jakiego sklepu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom