reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Wy tez dzis takie ospale? [emoji42] [emoji42] [emoji42] [emoji42]

w57vflw1mlhga0ii.png

reklama
Witam się i ja. Rosołek pyrka a ja siedzę i próbuję nadrobić zaległości w czytaniu Was ;) Dzisiaj mąż znowu mnie opuszcza na 2 tyg. i będę tylko z synkiem..Zanudzę się.

moj (leci 29 tydzien) jest baaardzo aktywny, az brzuch podskakuje jak mocniej kopnie, czuje wyraznie kiedy ma czkawke :) w nocy szaleje jak szalal, w dzien potrafi byc caluski czas aktywny a ma dni, tak jak dzis, ze od godziny jest spokoj, no ale rano wariowal z tata i pogadali se :D

U mnie to samo, wczoraj mój dotykał brzucha i gadał a Mała takiego kopa mi sprzedała od razu, że masakra :D a dzisiaj rano miałam istną dyskotekę w brzuchu :p ale nie ukrywam, że to lubię :)

Miłej i leniwej niedzieli wszystkim:)

Tak
Dobrze, ze Luby zazyczyl sobie na dzis szybki obiad czyli kuciak w sosie slodko kwasnym z ryzem ;)
thgfflw1k3inkyc3.png
Mój dzisiaj znowu na służbie, wraca do domu jutro rano, więc sobie chyba coś zamówię na obiad. Lodówka po tygodniu naszej nieobecności pusta, a jedyne ciekawe rzeczy są w szafce na słodycze, gdzie oczywiście mam zakaz zaglądać ;)

Witam się i ja. Rosołek pyrka a ja siedzę i próbuję nadrobić zaległości w czytaniu Was ;) Dzisiaj mąż znowu mnie opuszcza na 2 tyg. i będę tylko z synkiem..Zanudzę się.

U mnie to samo, wczoraj mój dotykał brzucha i gadał a Mała takiego kopa mi sprzedała od razu, że masakra :D a dzisiaj rano miałam istną dyskotekę w brzuchu :p ale nie ukrywam, że to lubię :)

Miłej i leniwej niedzieli wszystkim:)
Zazdroszczę Wam tego podejścia ;) ja momentami wznoszę modły do nieba o chwilę spokoju. Gdy tylko się Zośka uspokoi, to mój szanowny pan małżonek sobie ubzdura zabawy z brzuchem i naprawdę mnie to potrafi do szału doprowadzić. To chyba dlatego, że wiecznie mi brzuch tańczy i mam baaardzo mało chwil spokoju. Mała jest jeszcze bardzo podatna na stukanie palcami od zewnątrz i od razu się odzywa po takich zaczepkach, a to sprawia, że wszyscy chcą spróbować, zobaczyć, poczuć i naprawdę mnie to męczy... Rozumiem jeszcze mojego męża, że buduje więź z córką, że oszalał na jej punkcie i w ogóle - super, ale wszystko musi mieć jakieś swoje granice :p a ja się momentami czuję zupełnie niepotrzebna. Mam leżeć spokojnie i dawać im czas dla siebie ;) a uczucie wbijającej się w żebra nogi nie jest dla mnie najprzyjemniejsze.

Mój dzisiaj znowu na służbie, wraca do domu jutro rano, więc sobie chyba coś zamówię na obiad. Lodówka po tygodniu naszej nieobecności pusta, a jedyne ciekawe rzeczy są w szafce na słodycze, gdzie oczywiście mam zakaz zaglądać ;)
IMAG0077.jpeg

Ja ciacho wstrzachnelam przed chwila myslalam, ze tesciowa wezmie troche ale stwierdzila, ze nie bedzie brala bo bedzie wtedy je musiala zjesc a chce schudnac no i tak zostalam z ciastem w domu ... Luby jest bezciastowy dobrze, ze mloda jest u nas to mi pomaga jesc haha

Mi sie sushi marzy z losiem i krewetkami ale niestety toxo nie przechodzilam i musi sobie zaczekac to moje sushi buuu

thgfflw1k3inkyc3.png

Załączniki

• IMAG0077.jpeg
    IMAG0077.jpeg
    34,4 KB · Wyświetleń: 244
Wczoraj, na przykład, byliśmy z chłopem moim u przyjaciół, a ten nagle zaczął wołać, żeby spojrzeli na mój brzuch, bo tak pięknie Zośka w nim skacze, że widać przez dwie warstwy ubrań... Ja naprawdę jestem wdzięczna, że mam tak czułego męża i że tak się cieszy z tej ciąży i córci, ale wydaje mi się, że czasami przegina ;)

Zobacz załącznik 776105
Ja ciacho wstrzachnelam przed chwila myslalam, ze tesciowa wezmie troche ale stwierdzila, ze nie bedzie brala bo bedzie wtedy je musiala zjesc a chce schudnac no i tak zostalam z ciastem w domu ... Luby jest bezciastowy dobrze, ze mloda jest u nas to mi pomaga jesc haha

Mi sie sushi marzy z losiem i krewetkami ale niestety toxo nie przechodzilam i musi sobie zaczekac to moje sushi buuu

thgfflw1k3inkyc3.png
Cukrzycowej matce takie zdjęcia?! Nie wstyd Ci? ;) Haha!

reklama
Witam dziewczynki, niewyspalam sie. Dzisiaj u nas piękna pogoda, w sumie To już od 4 dni jest tak goraco, serio. Chodzę w krótkim rekawku. Jakiegos lenia mam dzisiaj, nic mi sie nie chce, najchętniej przelezalabym cala niedziele. Jutro idę na te warsztaty, mam nadzieję że będę się dobrze czula bo to trwa od 17 do 20.30
Może dowiem się czegoś mądrego :)
Niedługo musze zaczac przygotowywac kacik Franulka, ależ będzie pięknie.
Dziewczyny mam pytanie, jak przeprowadze sie do rodzicow po porodzie na miesiąc to chyba raczej muszę zabrac że soba lozeczko itd wozek by nie wystarczyl?

Do góry