moj (leci 29 tydzien) jest baaardzo aktywny, az brzuch podskakuje jak mocniej kopnie, czuje wyraznie kiedy ma czkawke w nocy szaleje jak szalal, w dzien potrafi byc caluski czas aktywny a ma dni, tak jak dzis, ze od godziny jest spokoj, no ale rano wariowal z tata i pogadali seJak się czują Wasze maluszki? Wciąż brykają radośnie czy już się tylko przeciągają? Ja zaczynam tęsknić za kopniakami Zośki... wiecie, to uczucie kiedy niespodziewanie ktoś Wam zasadził serię Norrisa w brzuch teraz Mała ma chyba za mało miejsca, bo jedynie wali mnie głową (tak podejrzewam) przy rozciąganiu i chce mi się przebić nogą przez skórę. Wciąż jest dzikusem i chyba to jej już tak zostanie (po mamusi, hihi), ale teraz brzuch mi tańczy tylko gdy zmienia pozycję... kurcze, jestem baaardzo ciekawa ile teraz Zosinek waży. Czy któraś z Was miała ostatnio USG w 30-31tc? My idziemy do gina dopiero za dwa tygodnie. Nie chciałam się spieszyć, musiałam po ostatnim dojść do siebie i uwierzyć, że wszystko będzie dobrze.
reklama
Czarownica3006
Fanka BB :)
Przepraszam, pamięć nigdy nie była moja mocna strona a w ciazy to mam wrażenie, że żyję tylko na jednej komórce mózgowej [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]Mojego syna. W środę mu życzyłyście sto lat
Tort wam później pokażę.
@anio0 Maciuś rośnie.. tydzień temu miał 1128g
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Żelek ciążowy tak zwanyPrzepraszam, pamięć nigdy nie była moja mocna strona a w ciazy to mam wrażenie, że żyje tylko na jednej komórce mózgowej [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
anio0
To i tak dobrze ja czasami chyba mam wszystkie komórki wyłączone... brakuje jeszcze tylko mojej rozdziabionej paszczy i cieknącej zeń śliny do dopełnienia obrazkaPrzepraszam, pamięć nigdy nie była moja mocna strona a w ciazy to mam wrażenie, że żyję tylko na jednej komórce mózgowej [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
anio0
Mój chłop dostał zakaz zaczepiania Małej z rana później oboje mnie w brzuch walą, ten sobie coś mruczy pod nosem, pójdzie do roboty, a ja zostaję taka niewyspana, z pobudzonym maluchem w środku... Dzisiaj tylko zapytał czy Zosia chce z tatą się przywitać, ale od razu zakomunikowałam, że Zosia śpi, mama śpi i niech sobie już do pracy idziemoj (leci 29 tydzien) jest baaardzo aktywny, az brzuch podskakuje jak mocniej kopnie, czuje wyraznie kiedy ma czkawke w nocy szaleje jak szalal, w dzien potrafi byc caluski czas aktywny a ma dni, tak jak dzis, ze od godziny jest spokoj, no ale rano wariowal z tata i pogadali se
moj sam kopie hehe, wlasnie sie srajk obudzil i daje czadu ja lubie jak on kopie i lubie jak Tomek przyklada reke i sobie gadajaMój chłop dostał zakaz zaczepiania Małej z rana później oboje mnie w brzuch walą, ten sobie coś mruczy pod nosem, pójdzie do roboty, a ja zostaję taka niewyspana, z pobudzonym maluchem w środku... Dzisiaj tylko zapytał czy Zosia chce z tatą się przywitać, ale od razu zakomunikowałam, że Zosia śpi, mama śpi i niech sobie już do pracy idzie
anio0
reklama
creativo
Colours z castoramy raz malowane bo niby dobre krycie ale tylko miejscami przebija jak wyschla to wyszedl piekny rozowy taki jak u lalek barbie na ustach hihi nie wiem jak go okreslic inaczejDzień dobry
My dziś imprezujemy urodzinowo [emoji512][emoji320]
@LisiaMama odpisałam priv
Czarownica fajnie wyszło zdjątko!
@creativo a ile razy malowana ściana? Czasem trzeba i trzy razy. Jaka farba?
@Lolalollita ha też kocham moje 50m2!
Nocka średnia. Zuza przylazła o 3 i musiałam wstać na siku.
Miłego