reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Mnie tez wlasnie przy skurczach zaczyna lapac ból w kregoslupie od paru dni. Wiem z doswiadczenia ze juz coraz blizej porodu.. jeszcze wytrzymam [emoji4] robie ile moge, nie przemeczam sie. Jednak najgorsze sa napady dusznosci.. normalnie momentami oddychac nie moge, brakuje mi powietrza, czuje ucisk w klatce piersiowej i musze usiasc j posiedziec wtedy lub polezec. Czuje ze ma to scisly zwiazek z coraz wyzszym pulsem.. cisnienie na szczescie w normie, choc zdarza sie ze skacze mi z mojego 90/50 na 130/70, taka roznica u mnie jest odczuwalna, uwierzcie..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Uhh... Sciskam. Mam dokladnie to samo :(

Kochana taki skok to jak nadciśnienie :(

Czasami mam wrażenie że piszesz nie z tego świata. Aż trudno uwierzyć w takie chamstwo

cb7wugpju04jz4q8.png
Raczej nie, bo ta druga wartosc jest niska. Zreszta mnie to fak lapie co jakos czas tylko i na chwile. Jak posiedze lub poleze spokojnie to przechodzi.

Raczej nie, bo ta druga wartosc jest niska. Zreszta mnie to fak lapie co jakos czas tylko i na chwile. Jak posiedze lub poleze spokojnie to przechodzi.

Wystarczy że jedna jest podwyższona. U ciebie jeszcze nie jest ponad 140 ale jak.masz zwykle bardzo niskie to duży skok.
Ja zawsze mam 100/60.
Dziś wizyta o 15.

Dziewczyny ale ziąb[emoji300] [emoji300] Muszę sobie kupić piżamy z długim rękawem bo rano się budzę z zimnymi rękami i boli mnie leey nadgarstek. Mam na nim ganglion i chyba trzeba usunąć u ortopedy. Ehh :(

cb7wugpju04jz4q8.png

Cześć Dziewczyny :) trochę się nie odzywałam, ale Wy widzę nie próżnujecie- tyyyle postów, nie do nadrobienia! Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku i Wasze Maleństwa buszują w brzuchach!

U mnie dalej walka na studiach, jeszcze 3 egzaminy :D
Z fajniejszych rzeczy to urządziłam pokój dla Apolonii, brakuje w nim jedynie tkanin typu zasłony, koce, wystrój łóżeczka :) Wózek przyszedł- jest super! 29.09 mam 3 badania prenatalne.

reklama
Ja jeszcze niedawno czułam kopniaki w dole brzucha, teraz z kolei czuje wszystko w gorze brzucha i to takie, ze co chwile celnie trafia w zebra. Lobuz jeden chyba sie obrócił [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie zastanawiam jak moja lezy, sama juz nie wiem. No ale najprawdopodobnie jeszcze buszuje i obraca sie we wszystkie strony lub dupka na dole siedzi, a raczkami mnie smyra po zebrach. Uhh niech sie juz przekreca, bo nie wyobrazam sobie cc [emoji1]

Do góry