reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
[emoji44][emoji44][emoji44]
Kuzwa dwie ciaze przeszlam I nie wiedzialam ze to z drugiej dziurki pobierali na paciorkowca[emoji23]
No to pieknie jak to teraz przeczytalam to dopiero bede zwieracze zaciskac po 35 tyg !!![emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Lepiej jak czlowiek w pewnych rzeczach jest nieswiadomy [emoji41]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
mnie lekarka o tym paciorkowcu informowala i wiem, ze bedzie mi to pobierac

Wystarczy że jedna jest podwyższona. U ciebie jeszcze nie jest ponad 140 ale jak.masz zwykle bardzo niskie to duży skok.
Ja zawsze mam 100/60.
Dziś wizyta o 15.

Dziewczyny ale ziąb[emoji300] [emoji300] Muszę sobie kupić piżamy z długim rękawem bo rano się budzę z zimnymi rękami i boli mnie leey nadgarstek. Mam na nim ganglion i chyba trzeba usunąć u ortopedy. Ehh :(

cb7wugpju04jz4q8.png
Co do cisnienia .
Izula Elifit ma racje to podejrzane troche z takimi skokami cisnienia.
Obserwuj tez wage czy nie przyrasta zbyt szybko I cialo ( szczegolnie dlonie, I twarz w ciagu dnia, a stopy z rana czy nie sa spuchniete )
Choc zawsze wazniejsze jest to drugie cisnienie . Moj lekarz mnie bardzo na nie uczula jak w granicach 90 to ip.
Pamietaj 140/90 to cisnienie juz zle .
U ciebie nie jest jeszcze zle ale zglos to lekarzowi.

Ja jestem mega uczulona na to. Z racji zatruciu ciazowego I stanu przedrzucawkowego. Dzieki szybciej reakcji lekarzy moj Filip jest ze mna.
Ja czulam sie super przy takim cisnienie Filipowi zaczelo zanikac tetno.

Dziewczyny badajcie cisnienie.!!!!!!

hhm u nas bedzie tak, ze tesciowa odmowila jakiejkolwiek pomocy :oo: tlumaczy sie tym, ze ma tego syna, wnuczke i nawet jak szwagierka wolne bedzie miec i bedzie chcial Tomek po mame pojechac to ona nie przyjedzie, no coz, nie musi, ma dosc swoich obowiazkow...
co do mojej mamy, ona ma swoj sklep, pracuje od poniedzialku do soboty, jak moja bratowa urodzila to moja mama na jeden dzien sklep zamknela i pilnowala starszej wnusi, nie wiem czy u mnie tez zamknie sklep by przyjechac...
bratowa twierdzi, ze bedzie przyjezdzac i przywozic nam obiady takie bym mogla jesc i karmic piersia, posprzata nam, a sama ma dwoje dzieci z czego Zuzia ma 6 miesiecy, mowie, ze nie musi, ze ma dosc swoich obowiazkow, ale sie uparla, wiec jesli chce to prosze bardzo, ja tez jdj duzo pomagalam jak urodzila i mowi, ze rodzina musi se pomagac...
szwagierka-temat rzeka, ona siebie nie umie ogarnac wiec gdzie tu opieka nad maluszkiem-jej podziekuje...
przyjaciolka-ma pod pieka dziadka, ale obiecala, ze bedzie wpadac, poprasuje itp...

Lux ja bym nawet nie chciala zeby taka " babcia" mi przy dziecku pomagala na twoIm miejscu.
Niech sie wpycha !

reklama
Witam Kobietki, mam nadzieję że wypoczete po weekendzie?
Mój Franio podobno jest już ułożony glowkowo Ale powiem wam ze czuje go wszędzie i to jest niesamowite. Po prawej stronie chyba smyra mnie raczkami a po lewej ma pupcie bo mi wypycha cos takiego większego niz np raczka :) a w zebrach musi nozka operowac bo ciagle go tam czuje, nie mogę siedzieć przez to.
Hmm co do badania na paciorkowca to chyba nie jest to najprzyjemniejsze, ileż to kobieta niekomfortowych sytuacji musi przezyc w ciazy.

Do góry