reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziewczyny, czy ginekolog pobierał Wam patyczkiem próbkę z pupy??? Bo właśnie mi szwagierka mówi, że tak robią....

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Szczerze to chyba w zadnej ciazy czegos takiego nie mialam ;/ nie przypominam sobie. Czustosc pochwy owszem, ale zeby z pupy mj cos brali ? Nie, chyba nie [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tyle sie rozpisalam a mi post zjadlo choera:/

No nic. Krótko jeszcze raz napisze ze ja mam takie jakby bóle z kręgosłupa. Przy porodzie malego tak bylo. Na początku dyskomfort w okolicy krzyża promieniujacy na brzuch.

Antiope nie boisz sie tych plamien? Ze to z szyjki albo z lozyska? Ja bym to sprawdziła chyba na ip albo u lekarza. Mam nadzieję ze to nic groznego.

Ja nie miewam prawie nigdy gorączki a mlody tylko przy uszach ma ponad 38-39. Tak przy przeziebieniu właśnie do 38 i nie widac po nim ze jest chory. Na wieczór mial 37.7 37.9 zobaczymy jak rano i w nocy będzie
Mnie tez wlasnie przy skurczach zaczyna lapac ból w kregoslupie od paru dni. Wiem z doswiadczenia ze juz coraz blizej porodu.. jeszcze wytrzymam [emoji4] robie ile moge, nie przemeczam sie. Jednak najgorsze sa napady dusznosci.. normalnie momentami oddychac nie moge, brakuje mi powietrza, czuje ucisk w klatce piersiowej i musze usiasc j posiedziec wtedy lub polezec. Czuje ze ma to scisly zwiazek z coraz wyzszym pulsem.. cisnienie na szczescie w normie, choc zdarza sie ze skacze mi z mojego 90/50 na 130/70, taka roznica u mnie jest odczuwalna, uwierzcie..

Na gbs miałam pobierane z pochwy po 35 tyg i wynik dodatni był, teraz też pewnie będzie . Zasrane pielęgniarki sugerowały że puscilam się z kimś z USA bi z tamtad gbs pochodzi. Chamstwo jak nic. Jedynym partnerem sexualnym był i jest mój maz.
Chamstwo nie zna granic.

Więc z pupy nie było pobierane.

Mnie tez wlasnie przy skurczach zaczyna lapac ból w kregoslupie od paru dni. Wiem z doswiadczenia ze juz coraz blizej porodu.. jeszcze wytrzymam [emoji4] robie ile moge, nie przemeczam sie. Jednak najgorsze sa napady dusznosci.. normalnie momentami oddychac nie moge, brakuje mi powietrza, czuje ucisk w klatce piersiowej i musze usiasc j posiedziec wtedy lub polezec. Czuje ze ma to scisly zwiazek z coraz wyzszym pulsem.. cisnienie na szczescie w normie, choc zdarza sie ze skacze mi z mojego 90/50 na 130/70, taka roznica u mnie jest odczuwalna, uwierzcie..

Kochana taki skok to jak nadciśnienie :(
Na gbs miałam pobierane z pochwy po 35 tyg i wynik dodatni był, teraz też pewnie będzie . Zasrane pielęgniarki sugerowały że puscilam się z kimś z USA bi z tamtad gbs pochodzi. Chamstwo jak nic. Jedynym partnerem sexualnym był i jest mój maz.
Chamstwo nie zna granic.

Więc z pupy nie było pobierane.
Czasami mam wrażenie że piszesz nie z tego świata. Aż trudno uwierzyć w takie chamstwo

cb7wugpju04jz4q8.png

Dziewczyny, nie tak dawno jeszcze ja pisałam na tym forum i przeżywałam ciążę i pierwsze tygodnie tuż po niej. Teraz mój synek ma 1,5 roku (drugi prawie 4 lata) :) Założyłam niedawno bloga o fajnych książkach i zabawkach dla najmłodszych, zapraszam. Ostatnio pisałam m.in o czarno-białych książeczkach dla najmłodszych. Słyszałyście o nich? Będziecie pokazywać dzieciom? Jeśli tak, to zapraszam na konkurs - można wygrać roześmianą książkę dla najmłodszych "Raz, dwa, trzy - patrzymy", która pomaga stymulować wzrok niemowlaków. Zasady są banalnie proste więc serdecznie zapraszam :) Link do: Cudowne i pożyteczne: Kontrastowe książeczki dla niemowląt - nasze top 3

Dziewczyny, nie tak dawno jeszcze ja pisałam na tym forum i przeżywałam ciążę i pierwsze tygodnie tuż po niej. Teraz mój synek ma 1,5 roku (drugi prawie 4 lata) :) Założyłam niedawno bloga o fajnych książkach i zabawkach dla najmłodszych, zapraszam. Ostatnio pisałam m.in o czarno-białych książeczkach dla najmłodszych. Słyszałyście o nich? Będziecie pokazywać dzieciom? Jeśli tak, to zapraszam na konkurs - można wygrać roześmianą książkę dla najmłodszych "Raz, dwa, trzy - patrzymy", która pomaga stymulować wzrok niemowlaków. Zasady są banalnie proste więc serdecznie zapraszam :) Link do: Cudowne i pożyteczne: Kontrastowe książeczki dla niemowląt - nasze top 3

reklama
Do góry