reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziewczyny, czy ginekolog pobierał Wam patyczkiem próbkę z pupy??? Bo właśnie mi szwagierka mówi, że tak robią....

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Szczerze to chyba w zadnej ciazy czegos takiego nie mialam ;/ nie przypominam sobie. Czustosc pochwy owszem, ale zeby z pupy mj cos brali ? Nie, chyba nie [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tyle sie rozpisalam a mi post zjadlo choera:/

No nic. Krótko jeszcze raz napisze ze ja mam takie jakby bóle z kręgosłupa. Przy porodzie malego tak bylo. Na początku dyskomfort w okolicy krzyża promieniujacy na brzuch.

Antiope nie boisz sie tych plamien? Ze to z szyjki albo z lozyska? Ja bym to sprawdziła chyba na ip albo u lekarza. Mam nadzieję ze to nic groznego.

Ja nie miewam prawie nigdy gorączki a mlody tylko przy uszach ma ponad 38-39. Tak przy przeziebieniu właśnie do 38 i nie widac po nim ze jest chory. Na wieczór mial 37.7 37.9 zobaczymy jak rano i w nocy będzie
Mnie tez wlasnie przy skurczach zaczyna lapac ból w kregoslupie od paru dni. Wiem z doswiadczenia ze juz coraz blizej porodu.. jeszcze wytrzymam [emoji4] robie ile moge, nie przemeczam sie. Jednak najgorsze sa napady dusznosci.. normalnie momentami oddychac nie moge, brakuje mi powietrza, czuje ucisk w klatce piersiowej i musze usiasc j posiedziec wtedy lub polezec. Czuje ze ma to scisly zwiazek z coraz wyzszym pulsem.. cisnienie na szczescie w normie, choc zdarza sie ze skacze mi z mojego 90/50 na 130/70, taka roznica u mnie jest odczuwalna, uwierzcie..

Na gbs miałam pobierane z pochwy po 35 tyg i wynik dodatni był, teraz też pewnie będzie . Zasrane pielęgniarki sugerowały że puscilam się z kimś z USA bi z tamtad gbs pochodzi. Chamstwo jak nic. Jedynym partnerem sexualnym był i jest mój maz.
Chamstwo nie zna granic.

Więc z pupy nie było pobierane.

Mnie tez wlasnie przy skurczach zaczyna lapac ból w kregoslupie od paru dni. Wiem z doswiadczenia ze juz coraz blizej porodu.. jeszcze wytrzymam [emoji4] robie ile moge, nie przemeczam sie. Jednak najgorsze sa napady dusznosci.. normalnie momentami oddychac nie moge, brakuje mi powietrza, czuje ucisk w klatce piersiowej i musze usiasc j posiedziec wtedy lub polezec. Czuje ze ma to scisly zwiazek z coraz wyzszym pulsem.. cisnienie na szczescie w normie, choc zdarza sie ze skacze mi z mojego 90/50 na 130/70, taka roznica u mnie jest odczuwalna, uwierzcie..

Kochana taki skok to jak nadciśnienie :(
Na gbs miałam pobierane z pochwy po 35 tyg i wynik dodatni był, teraz też pewnie będzie . Zasrane pielęgniarki sugerowały że puscilam się z kimś z USA bi z tamtad gbs pochodzi. Chamstwo jak nic. Jedynym partnerem sexualnym był i jest mój maz.
Chamstwo nie zna granic.

Więc z pupy nie było pobierane.
Czasami mam wrażenie że piszesz nie z tego świata. Aż trudno uwierzyć w takie chamstwo

cb7wugpju04jz4q8.png

Dziewczyny, nie tak dawno jeszcze ja pisałam na tym forum i przeżywałam ciążę i pierwsze tygodnie tuż po niej. Teraz mój synek ma 1,5 roku (drugi prawie 4 lata) :) Założyłam niedawno bloga o fajnych książkach i zabawkach dla najmłodszych, zapraszam. Ostatnio pisałam m.in o czarno-białych książeczkach dla najmłodszych. Słyszałyście o nich? Będziecie pokazywać dzieciom? Jeśli tak, to zapraszam na konkurs - można wygrać roześmianą książkę dla najmłodszych "Raz, dwa, trzy - patrzymy", która pomaga stymulować wzrok niemowlaków. Zasady są banalnie proste więc serdecznie zapraszam :) Link do: Cudowne i pożyteczne: Kontrastowe książeczki dla niemowląt - nasze top 3

Dziewczyny, nie tak dawno jeszcze ja pisałam na tym forum i przeżywałam ciążę i pierwsze tygodnie tuż po niej. Teraz mój synek ma 1,5 roku (drugi prawie 4 lata) :) Założyłam niedawno bloga o fajnych książkach i zabawkach dla najmłodszych, zapraszam. Ostatnio pisałam m.in o czarno-białych książeczkach dla najmłodszych. Słyszałyście o nich? Będziecie pokazywać dzieciom? Jeśli tak, to zapraszam na konkurs - można wygrać roześmianą książkę dla najmłodszych "Raz, dwa, trzy - patrzymy", która pomaga stymulować wzrok niemowlaków. Zasady są banalnie proste więc serdecznie zapraszam :) Link do: Cudowne i pożyteczne: Kontrastowe książeczki dla niemowląt - nasze top 3

reklama
Do góry