reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Tato wlasnie zadzwonił, ze poszedł na spacer do księgarni, zeby kupić Mikosiowi bajki Brzechwy [emoji4] wie, ze co wieczór czytam małemu, w koncu juz wszystko słyszy przecież, a dobra lektura to podstawa [emoji6] W sobotę maja mnie odwiedzić to przywiezie [emoji177]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry,
Czytam czytam i myślę sobie, że mam chyba szczęście nie doświadczając "dobrych rad". U mnie w rodzinie chyba nikt się nie odważy, wiedzą, że odszczekuję, albo zbijam argumentami... Może to też kwestia tego, że mam 38l i nie wypada wychodzić z radami. :)?

Pranie zrobione, rosół gotowy. Słuchamy z Janem muzyki z lat młodzieńczych moich rodziców!! Chyba lubi - 7 dziewcząt z albatrosa, już mi niosą suknię z welonem itp ;)
Sentymentalnie nam się robi.

Tato wlasnie zadzwonił, ze poszedł na spacer do księgarni, zeby kupić Mikosiowi bajki Brzechwy [emoji4] wie, ze co wieczór czytam małemu, w koncu juz wszystko słyszy przecież, a dobra lektura to podstawa [emoji6] W sobotę maja mnie odwiedzić to przywiezie [emoji177]

ja czytam starszym to i maleństwo sie naslucha. A pozniej to planuje kąpać trójkę razem, mała karmić czytając starszym jednocześnie.

ja czytam starszym to i maleństwo sie naslucha. A pozniej to planuje kąpać trójkę razem, mała karmić czytając starszym jednocześnie.
No właśnie też bym chciała wszystkich kąpać a tu mała wanna [emoji14]

cb7wugpju04jz4q8.png

Nie było mnie 2 dni i niestety nie mam możliwości Was nadrobić. U nas dzisiaj deszczowo cały dzień było więc dzień taki do bani.
Dzisiaj i mnie dopadła jakaś depresja.
Ogarnelam wkoncu ubrania dla dzidziusia jest tego tak dużo że nie wiem czy założe wszystko chociaż raz... w weekend ma być w miarę pogoda to zacznę prać, bo powoli czas zaczyna mnie gonić...
Zamawiam jutro łóżko dla starszego synka i już się boję jak zniesie spanie bez nas ... mam nadzieję że mu się spodoba

Kupiłam dzisiaj pierwsze pampersy!!!! [emoji7][emoji7][emoji7] i kropelki dicoflor bo były w promocji a planuje od początku dawać po jednej do dzioba :) A co do rożka to nie wiem czy się przyda ale napewno kupie taki mały materacyk z takim wałkiem na okolo żebym mogła spokojnie w nim hanke czy do łóżka wziąć czy gdzieś na kanapie położyć :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kupiłam dzisiaj pierwsze pampersy!!!! [emoji7][emoji7][emoji7] i kropelki dicoflor bo były w promocji a planuje od początku dawać po jednej do dzioba :) A co do rożka to nie wiem czy się przyda ale napewno kupie taki mały materacyk z takim wałkiem na okolo żebym mogła spokojnie w nim hanke czy do łóżka wziąć czy gdzieś na kanapie położyć :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

To sie chyba kojec nazywa [emoji4]

Do góry