reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja całe szczęście nie mam narazie takiego problemu ani z teściową ani z mama. One właśnie przewaznie mowia, tak? to teraz tak się robi? Matko jak to się pozmienialo. Wczoraj obmyslilam i zaprojektowalam plan kącika dla Frania i już Się nie mogę doczekać jego realizacji. Aaa dziewczyny w ciazy to raczej nie mogę uzywac farby do malowania scian? Ja jestem taka Zosia samosia i chciałabym to wszystko sama wykonac Ale nie wiem co z tą farbą, czy moge malowac
Lepiej nie wdychać bo to chemikalia. Niech ktoś inny umaluje i dopóki nie wyschnie farba to tam nie wchodź

cb7wugpju04jz4q8.png

Lux gratki dla meza
Boshe u mnie straszy jako ze robota mi dzisiaj nie szla to sie zabralam za prasowanie ... Przed chwila slysze jak cos spadlo w kuchni wchodze patrze a to butelka ktora stala do ozdoby na polce w kuchni, plytke wyszczerbilo ale dobrze ze sie nic nie pobilo masakra jakas od razu mam czarne mysli bo u mnie w rodzinie jest taki przesad, ze jak cos spadnie to albo ktos jest chory albo umiera i z reguly to sie sprawdza...

Jadwiga odwazna jestes. Ja sie boje przutulac bo jak nic mala wy szla. Mam nadzieję ze na wizycie bedzie dobrze. Ja jak skoncze 34 tydz to biore sie za męża:D jeszcze 4 tyg niecałe.

Mnie brzucho dzis boli okresowo ale maly jest ze mna w domu to on marudzi a ja sie wkurzam i może dlatego. Z checia by wyszedł na spacer ale czekamy na speca id pralki i z domu sie ruszyc nie mozemy. Potem na ergoterapii sie pobawi. Właśnie go uspilam to i ja sie poloze na chwilke :)

Ja mam dwa rozki po synku ale nie uzywalam ich. W kocyk zawijalam. A w szpitalu dostal spiworek. Oni w ich rzeczy ubierają. Dopiero na wyjście mozna przebrac w swoje.

Tesciowymi mamami i innymi radzę sie nie przejmować. Robic po swojemu i juz. Szkoda czasu i nerwów na nie ;)

Ja jakbym miala sluchac co potrzebuje a co nie, to Szymek by chodzil w rozowych spiochasz i jezdzil by rozklekotanym wozkiem jeszcze po pierwszej córce [emoji23] i tyle. To mój syn. Jedyną osobą ktorej opinia mnie obchodzi to moj maz [emoji6] No i jeszcze coreczki, one juz maja swoje gusta, wiec jak im cos kupuje to pytam co sie podoba. Ale o nie nie, nie ma tak ze z calego sklepu wybieraja co chca [emoji23] ja wybieram ze 3 rzeczy, a one z tego wybieraja. Tym sposobem wilk syty i owca cala [emoji23] inaczej bym zbankrutowala [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jakbym miala sluchac co potrzebuje a co nie, to Szymek by chodzil w rozowych spiochasz i jezdzil by rozklekotanym wozkiem jeszcze po pierwszej córce [emoji23] i tyle. To mój syn. Jedyną osobą ktorej opinia mnie obchodzi to moj maz [emoji6] No i jeszcze coreczki, one juz maja swoje gusta, wiec jak im cos kupuje to pytam co sie podoba. Ale o nie nie, nie ma tak ze z calego sklepu wybieraja co chca [emoji23] ja wybieram ze 3 rzeczy, a one z tego wybieraja. Tym sposobem wilk syty i owca cala [emoji23] inaczej bym zbankrutowala [emoji23][emoji23][emoji23]

brawo Ty :D

Lux gratki dla meza
Boshe u mnie straszy jako ze robota mi dzisiaj nie szla to sie zabralam za prasowanie ... Przed chwila slysze jak cos spadlo w kuchni wchodze patrze a to butelka ktora stala do ozdoby na polce w kuchni, plytke wyszczerbilo ale dobrze ze sie nic nie pobilo masakra jakas od razu mam czarne mysli bo u mnie w rodzinie jest taki przesad, ze jak cos spadnie to albo ktos jest chory albo umiera i z reguly to sie sprawdza...
u nas tez jest taki przesad. Jak na razie to zawsze gdy jestem pod koniec ciąży to ktoś umiera. Życie za życie. U mnie dzis dzieci gotują. Będzie sos z brokuła i serka fety do makaronu i chcieli dodatkowo jajka. Maz mnie zaopatrzył w 40 jaj i 5 brokułów. Haha

reklama
u nas tez jest taki przesad. Jak na razie to zawsze gdy jestem pod koniec ciąży to ktoś umiera. Życie za życie. U mnie dzis dzieci gotują. Będzie sos z brokuła i serka fety do makaronu i chcieli dodatkowo jajka. Maz mnie zaopatrzył w 40 jaj i 5 brokułów. Haha
Oj jest tak. Odkad jestem w ciazy umarla kuzynka i kuzyn tesciowej, oboje na raka i ledwo po 50tce.

Umarla tez babcia i prababcia szwagierki, ale to nie nasza rodzina.

Najgorsze ze wszyscy umarli praktycznie w jednym tygodniu..

Do góry