Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
starsi po kolei prysznic a mała w wanience.No właśnie też bym chciała wszystkich kąpać a tu mała wanna [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
starsi po kolei prysznic a mała w wanience.No właśnie też bym chciała wszystkich kąpać a tu mała wanna [emoji14]
Totsk zawsze robiłam. Chodziło mi jak już będzie starsza za bardzo w przód wybiegłam [emoji14]starsi po kolei prysznic a mała w wanience.
Spodoba się na pewno. Do grudnia się przyzwyczai. Najwyżej będzie wędrował tak jak mójNie było mnie 2 dni i niestety nie mam możliwości Was nadrobić. U nas dzisiaj deszczowo cały dzień było więc dzień taki do bani.
Dzisiaj i mnie dopadła jakaś depresja.
Ogarnelam wkoncu ubrania dla dzidziusia jest tego tak dużo że nie wiem czy założe wszystko chociaż raz... w weekend ma być w miarę pogoda to zacznę prać, bo powoli czas zaczyna mnie gonić...
Zamawiam jutro łóżko dla starszego synka i już się boję jak zniesie spanie bez nas ... mam nadzieję że mu się spodoba
No ja taki ala kojec robię z mojej poduchy rogalaKupiłam dzisiaj pierwsze pampersy!!!! [emoji7][emoji7][emoji7] i kropelki dicoflor bo były w promocji a planuje od początku dawać po jednej do dzioba A co do rożka to nie wiem czy się przyda ale napewno kupie taki mały materacyk z takim wałkiem na okolo żebym mogła spokojnie w nim hanke czy do łóżka wziąć czy gdzieś na kanapie położyć
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, że pralka działa. No i jak wypełniał kartę gwarancyjną, to myślę, że bez płacenia się obędzie.Dziewczyny pralak działa przyszedl pan i zrobił zeby tylko teraz rachunku nie przyslal nic nie mowil w kazdym razie o zapłacie chcial tylko kartę gwarancyjną kazal sie podpisać ze byl i co wymienil wiec jest ok.
Ja sobie taką poduche tez niedługo skombinuje. Musze tylko pare rzeczy zalatwic i jak sie uda to na zakupy.
Synek zasnął wiec ide sie przespac na te 3 godz zanim wstanie. Dobranoc
No ja taki ala kojec robię z mojej poduchy rogala