Antiope
Fanka BB :)
Aż z ciekawości sama sobie zmierzyłam i mnie wychodzi 104. Wygrywam!Karolina ja jakieś 2tyg temu miałam 92. Szok jak się rozrastam teraz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aż z ciekawości sama sobie zmierzyłam i mnie wychodzi 104. Wygrywam!Karolina ja jakieś 2tyg temu miałam 92. Szok jak się rozrastam teraz.
tez mnie zaciekawilo mam 102 cm! ale znow wczoraj slyszalam ze nie widac ze jestem w ciazy i ze malo przytylam tez ogolnie poza brzuchem. Zalezy w co sie u ubiore oczywiscie ale jak zakladam jeansy i luzna bluzke to wygladam najwyzej jak grubasek ale nie jak ciezarowa. Nie mam tez krechy ani wystajacego pepka! tylko czuje sie coraz ciezej...Aż z ciekawości sama sobie zmierzyłam i mnie wychodzi 104. Wygrywam!
tez nie mam krechy ani siary, tylko brzuch i kilka rozstepowtez mnie zaciekawilo mam 102 cm! ale znow wczoraj slyszalam ze nie widac ze jestem w ciazy i ze malo przytylam tez ogolnie poza brzuchem. Zalezy w co sie u ubiore oczywiscie ale jak zakladam jeansy i luzna bluzke to wygladam najwyzej jak grubasek ale nie jak ciezarowa. Nie mam tez krechy ani wystajacego pepka! tylko czuje sie coraz ciezej...
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Padłam i wstać nie mogę [emoji44]Hej szczupłe mamuśki
Ja się zmierzylam i mam 117 cm, 2 tyg temu było 126 cm. Więc mam -9 cm...
Chyba trochę tluszczyku zeszło? Wagowo stoję w miejscu.
Masakra dzisiaj przez ten Księżyc.... Zasnelam o 6 rano
A jedziemy na komisy samochodowe bo auto się sypie i trzeba zamienić na jakiegoś grata z gazem bo paliwo nas zżera....
I słuchajcie tego, wczoraj kumpela sms-a mi napisała, że ma 10 malutkich UŻYWANYCH smoczków po swoim noworodku i nie ma co z nimi zrobić, więc chcę mi je pocztą wysłać w ramach prezentu na urodzenie dziecka....
Używane smoczki.... Myślałam że jebne i nie wstanę!