reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Chwilę mnie tutaj nie było . Najpierw kilka dni byłam i rodziców i po całym dniu padalam na twarz , bo moje dziecko teraz jest na takim etapie , że z nikim nie zostanie. A jak wróciliśmy to remontów ciąg dalszy , mąż malował, jeszcze zakup kanapy i kilku mebli. Ale tak jak reszta... byle do października
A z wyprawka jestem nadal w lesie, przejrzalam te 3 torby po synku i trochę muszę dokupić , bo obawiam się że mam mało , a tak czuję że mój dzidzius nie będzie zbyt wielki.

Aż z ciekawości sama sobie zmierzyłam i mnie wychodzi 104. Wygrywam! :-p
tez mnie zaciekawilo:) mam 102 cm! ale znow wczoraj slyszalam ze nie widac ze jestem w ciazy i ze malo przytylam tez ogolnie poza brzuchem. Zalezy w co sie u ubiore oczywiscie ale jak zakladam jeansy i luzna bluzke to wygladam najwyzej jak grubasek ale nie jak ciezarowa. Nie mam tez krechy ani wystajacego pepka! tylko czuje sie coraz ciezej...

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

7 rano... szykuje sie do szkoly...a moj synek.... wozi misia bo placze [emoji16]
1474089571826.jpg

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474089571826.jpg
    1474089571826.jpg
    68,3 KB · Wyświetleń: 270
tez mnie zaciekawilo:) mam 102 cm! ale znow wczoraj slyszalam ze nie widac ze jestem w ciazy i ze malo przytylam tez ogolnie poza brzuchem. Zalezy w co sie u ubiore oczywiscie ale jak zakladam jeansy i luzna bluzke to wygladam najwyzej jak grubasek ale nie jak ciezarowa. Nie mam tez krechy ani wystajacego pepka! tylko czuje sie coraz ciezej...

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
tez nie mam krechy ani siary, tylko brzuch i kilka rozstepow

Wymiękacie ja mam równo 100 cm na kino pępka.
Kurde dziewczyny współczuję wam tych choróbsk. Zwlasza że chorują dzieciaki no i dorosły mąż:) znam ten ból, bo mój przy 37.5 już umierający strach pomyśleć jak on przy porodzie bedzie się trzymał:D

Hej szczupłe mamuśki :)

Ja się zmierzylam i mam 117 cm, 2 tyg temu było 126 cm. Więc mam -9 cm...
Chyba trochę tluszczyku zeszło? Wagowo stoję w miejscu.

Masakra dzisiaj przez ten Księżyc.... Zasnelam o 6 rano :(
A jedziemy na komisy samochodowe bo auto się sypie i trzeba zamienić na jakiegoś grata z gazem bo paliwo nas zżera....

I słuchajcie tego, wczoraj kumpela sms-a mi napisała, że ma 10 malutkich UŻYWANYCH smoczków po swoim noworodku i nie ma co z nimi zrobić, więc chcę mi je pocztą wysłać w ramach prezentu na urodzenie dziecka....
Używane smoczki.... Myślałam że jebne i nie wstanę!

Czesc Dziewczyny! Rozpoczynam 29 tc, Mikos kopie i szaleje [emoji4] zamówiłam leżaczek-bujaczek tiny love 3w1 i mam dzis pierwszy dzien od dawna dzien bez żadnego planu, wiec pewnie po prostu troche poprasuję, pójdę na spacer i zrobię obiad na 2 dni [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bry [emoji5]u nas jutro już 29tc. Natan zaczął w końcu robić obcego - a myślałam, że przez łożysko z przodu mnie to ominie.
Ja dziś sprzątam i koszę trawę. I gołąbki muszę ugotować. Pogoda ładna to dziewczynki wywalę na plac zabaw [emoji6]
Hej szczupłe mamuśki :)

Ja się zmierzylam i mam 117 cm, 2 tyg temu było 126 cm. Więc mam -9 cm...
Chyba trochę tluszczyku zeszło? Wagowo stoję w miejscu.

Masakra dzisiaj przez ten Księżyc.... Zasnelam o 6 rano :(
A jedziemy na komisy samochodowe bo auto się sypie i trzeba zamienić na jakiegoś grata z gazem bo paliwo nas zżera....

I słuchajcie tego, wczoraj kumpela sms-a mi napisała, że ma 10 malutkich UŻYWANYCH smoczków po swoim noworodku i nie ma co z nimi zrobić, więc chcę mi je pocztą wysłać w ramach prezentu na urodzenie dziecka....
Używane smoczki.... Myślałam że jebne i nie wstanę!
Padłam i wstać nie mogę [emoji44]

Lisia pochwal się leżaczkiem jak przyjdzie! A tak a propos liskowych gadżetów - wczoraj na Aliexpress zamawiałam ocieplacze na nóżki dla mojego małego i widziałam czaderskie podkolanówki- liski [emoji16]

Do góry