reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Hej szczupłe mamuśki :)

Ja się zmierzylam i mam 117 cm, 2 tyg temu było 126 cm. Więc mam -9 cm...
Chyba trochę tluszczyku zeszło? Wagowo stoję w miejscu.

Masakra dzisiaj przez ten Księżyc.... Zasnelam o 6 rano :(
A jedziemy na komisy samochodowe bo auto się sypie i trzeba zamienić na jakiegoś grata z gazem bo paliwo nas zżera....

I słuchajcie tego, wczoraj kumpela sms-a mi napisała, że ma 10 malutkich UŻYWANYCH smoczków po swoim noworodku i nie ma co z nimi zrobić, więc chcę mi je pocztą wysłać w ramach prezentu na urodzenie dziecka....
Używane smoczki.... Myślałam że jebne i nie wstanę!
Omg [emoji44]

Hej Mamuski!
U nas dzisiaj zaczal sie 30tc , szok :)
Ja wlasnie dopijam kawe i lece na yoge. Poza tym totalny brak planow na dzis, wiec pewnie skonczy sie tym ze wyladuje w pracy [emoji14]

Milego dnia! :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

reklama
Dzień dobry wszystkim ! :)

Widzę, że dzisiaj większość z nas ma luźny dzień :)
Ja dziś zapewne wyląduje u mamy, jakis czas temu zdala prawo jazdy, wspólnymi siłami kupiliśmy samochód, a dziś ja zabieram na osiedlowe uliczki, żeby trochę potrenowala :)

A tymczasem chwalę się śniadankiem ;) słaba ze mnie kuchara, więc jak już coś wyjdzie to sukces ;)
IMG_20160917_085015.jpg

Załączniki

• IMG_20160917_085015.jpg
    IMG_20160917_085015.jpg
    70,3 KB · Wyświetleń: 382
zmierzyłam z ciekawości też mam 100cm na wysokości pępka
w pon wizyta u lekarza dowiem sie jak z ta glukoza mi poszlo ale jestem dobrej mysli :D
mała ostatnio się uspokoiła kopie mniej mocno i rzadziej ale ja tez sie uspokoiłam kilka dni z rzedu pojezdziłam nad morze póki pogoda jest i jakoś tak sobie to wszystko w głowie poukładałam

od dwóch dni mój 12 letni york podupada na zdrowiu ... mam nadzieje, że wydobrzeje :( synek mój malutki .... już kilka razy tak było, że myślałam, że to już koniec ale jakoś za każdym razem się z tego wygrzebał więc liczę na to, że i tym razem da rade ... już mu powiedziałam, że musi wydobrzeć bo będzie musiał dzidziusia pilnować spojrzał na mnie i mnie polizał biedny :( nie wyobrażam sobie jakby go zabrakło wiem psychiczna jestem to tylko pies ale dla mnie jak dziecko

Ja dziś zapewne wyląduje u mamy, jakis czas temu zdala prawo jazdy, wspólnymi siłami kupiliśmy samochód, a dziś ja zabieram na osiedlowe uliczki, żeby trochę potrenowala :)

A tymczasem chwalę się śniadankiem ;) słaba ze mnie kuchara, więc jak już coś wyjdzie to sukces ;)Zobacz załącznik 773427

Ależ mi apetytu narobilas!!! [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

w pon wizyta u lekarza dowiem sie jak z ta glukoza mi poszlo ale jestem dobrej mysli :D
mała ostatnio się uspokoiła kopie mniej mocno i rzadziej ale ja tez sie uspokoiłam kilka dni z rzedu pojezdziłam nad morze póki pogoda jest i jakoś tak sobie to wszystko w głowie poukładałam

od dwóch dni mój 12 letni york podupada na zdrowiu ... mam nadzieje, że wydobrzeje :( synek mój malutki .... już kilka razy tak było, że myślałam, że to już koniec ale jakoś za każdym razem się z tego wygrzebał więc liczę na to, że i tym razem da rade ... już mu powiedziałam, że musi wydobrzeć bo będzie musiał dzidziusia pilnować spojrzał na mnie i mnie polizał biedny :( nie wyobrażam sobie jakby go zabrakło wiem psychiczna jestem to tylko pies ale dla mnie jak dziecko
oj ja tak mialam z moim jamnikiem, bardzo przezywalam gdy chorowal a gdy odszedl to rozpacz na calego :(

A tymczasem chwalę się śniadankiem ;) słaba ze mnie kuchara, więc jak już coś wyjdzie to sukces ;)Zobacz załącznik 773427
pysznosci :)

oj ja tak mialam z moim jamnikiem, bardzo przezywalam gdy chorowal a gdy odszedl to rozpacz na calego :(
. Mi po nocach sie śni, ze moja psina do mnie wraca, ze tylko gdzieś sie zgubiła. Minęło 12 lat jak ja straciłam a teraz szok bo tu na ulicach pełno psów co wyglądają jak ona, różnią sie troche bo to Jack Rasel Terier a one sie troche różnią i tylko sie przyglądam czy który nie jest identyczny. Nawet moja babcia dostała podobna i jak mi wskoczyła pierwszy raz na kolana to takie dziwne uczucie. Dalej mi sie za nią płakać chce.

Trzymam kciuki za psiaka ! Też sobie nie wyobrażam jakby miało zabraknąć mojego :(

reklama
. Mi po nocach sie śni, ze moja psina do mnie wraca, ze tylko gdzieś sie zgubiła. Minęło 12 lat jak ja straciłam a teraz szok bo tu na ulicach pełno psów co wyglądają jak ona, różnią sie troche bo to Jack Rasel Terier a one sie troche różnią i tylko sie przyglądam czy który nie jest identyczny. Nawet moja babcia dostała podobna i jak mi wskoczyła pierwszy raz na kolana to takie dziwne uczucie. Dalej mi sie za nią płakać chce.
moj juz dlugo nie zyje z 5 lat bedzie, ale bardzo mi go brakuje i ogladam jego fotki :(

Do góry