reklama
ja mam 127 ... a gdzie reszta?[emoji79]A ja mam narazie 86 w pasie Ale codziennie jak wstaje rano mam wrażenie że brzuch mam dwa razy wiekszy.
Sent from my SM-G357FZ using Forum BabyBoom mobile app
aneta_ck
Fanka BB :)
Jadwiga orłowska
No to ja tez złapałam metra wiec 82 na lini pępka i waga 50 kg po obfitej kolacji.
aneta_ck
Darika mój właśnie nigdy nie ma goraczki przy takiej wirusowce. Jest cieplejszy ale nie wiecej niz 37.5. Nie przekroczylismy nigdy 38. Mielismy juz 3 razy. Dwa razy biegunka ale to tak mocna ze w przeciagu 6 godz poszła paczka pampersiw cała. A tym razem wymioty. Ja za pierwszym razem dostalam 5 takich czopkow vocamur czy jakos tak na mdlosci wymioty i biegunke i nam zawsze pomagaja. Jak mu podam to po max 2 godz wszytko sie konczy. Do tego kupuje taki sok z hippa nie pamietam jak sie nazywa dokladnie. Hipp ors 200 czy cos takiego i tez pomaga. Uzupelnia elektrolity dziecku. Jak nie mam to mam oralpedon elektrolity. Rozrabiam mu w kubeczku i podaje strzykawka do syropow. Taka zabawa ze sobie ze strzykawki pije a ja mam pewnosc że wszystko polknie. No i wiem że mi sie nie odwodni. Z tym że ja czekam zawsze 12 h. Jak podam czopka i nie jest lepiej to lekarz ip itd. Nie ma co czekac bo dzieci sie szybko odwadniaja przy biegunkach i wymiotach.
elifit
Moderatorka
Aneta_ck mocny organizm. Moje zawsze ponad 39 mają. Zdrowia
mojeboje
Pomijając sprzeczkę z mezem to był całkiem miły dzień. Najpierw lunch na mieście, potem pojechaliśmy do rodziny pod miasto, korzystaliśmy z chyba ostatniego naprawdę ciepłego dnia. Taka ciekawostka - piłyście mountain dew? Ja spróbowałam pierwszy raz w życiu i dla mnie smakuje prawie identycznie jak ta ohydna glukoza przy krzywej cukrowej... Bleee.
Karolina ja jakieś 2tyg temu miałam 92. Szok jak się rozrastam teraz.A ja mam narazie 86 w pasie Ale codziennie jak wstaje rano mam wrażenie że brzuch mam dwa razy wiekszy.
reklama
Jadwiga orłowska
W naszych okolicach rotawirusa leczą cola. Nawet jak robiłam staż w przedszkolu kupowaliśmy jak tylko zaczynała sie fala. Mój syn to pije po każdych wymiotach szklankę wody o widzę ze takie plukanie żołądka mu pomaga