reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Darika mój właśnie nigdy nie ma goraczki przy takiej wirusowce. Jest cieplejszy ale nie wiecej niz 37.5. Nie przekroczylismy nigdy 38. Mielismy juz 3 razy. Dwa razy biegunka ale to tak mocna ze w przeciagu 6 godz poszła paczka pampersiw cała. A tym razem wymioty. Ja za pierwszym razem dostalam 5 takich czopkow vocamur czy jakos tak na mdlosci wymioty i biegunke i nam zawsze pomagaja. Jak mu podam to po max 2 godz wszytko sie konczy. Do tego kupuje taki sok z hippa nie pamietam jak sie nazywa dokladnie. Hipp ors 200 czy cos takiego i tez pomaga. Uzupelnia elektrolity dziecku. Jak nie mam to mam oralpedon elektrolity. Rozrabiam mu w kubeczku i podaje strzykawka do syropow. Taka zabawa ze sobie ze strzykawki pije a ja mam pewnosc że wszystko polknie. No i wiem że mi sie nie odwodni. Z tym że ja czekam zawsze 12 h. Jak podam czopka i nie jest lepiej to lekarz ip itd. Nie ma co czekac bo dzieci sie szybko odwadniaja przy biegunkach i wymiotach.

Aneta_ck mocny organizm. Moje zawsze ponad 39 mają. Zdrowia

cb7wugpju04jz4q8.png

Pomijając sprzeczkę z mezem to był całkiem miły dzień. Najpierw lunch na mieście, potem pojechaliśmy do rodziny pod miasto, korzystaliśmy z chyba ostatniego naprawdę ciepłego dnia. Taka ciekawostka - piłyście mountain dew? Ja spróbowałam pierwszy raz w życiu i dla mnie smakuje prawie identycznie jak ta ohydna glukoza przy krzywej cukrowej... Bleee.

reklama
W naszych okolicach rotawirusa leczą cola. Nawet jak robiłam staż w przedszkolu kupowaliśmy jak tylko zaczynała sie fala. Mój syn to pije po każdych wymiotach szklankę wody o widzę ze takie plukanie żołądka mu pomaga

Do góry