reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
a ja mam taki roz... ny dzien ze rozlozylam wozek i gapie sie na niego
1474038472042.jpg

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474038472042.jpg
    1474038472042.jpg
    72,5 KB · Wyświetleń: 333
1474039010-bf2te4.jpeg

Obiad robiłam[emoji57]
Dziś miła dla konkubenta jestem to dostał jeść;)

a8doqqmz725nh9h0.png

Przez Ciebie mój M musiał lecieć po faoslkę do sklepu! No jak to zobaczyłam na zdjęciu... ślinotok. :p

Leżę chora pod kocem :(

cb7wugpju04jz4q8.png

Ojojoj, dużo zdrówka!!!!!

Faktycznie dzisiaj dziwny zastój. Ja zaraz jadę na zakupy, nie mam nic zaplanowanego i zuper niezbędnego, ale strasznie chce mi się takiego kupienia "czegoś", nie wiem czego, czegoś co mi wpadnie w oko i będzie cieszyło przez następny tydzień :p i nie będzie niczym z delikatesów!

U mnie nocka lepsza. Maly obidzil się tylko raz i spal dalej wiec jest ok. Gorzej ze maz ma znowu te dni kiedy jest wk...y na caly swiat ze ma tyle obowiązków. Zycie :D dobrze ze ja nic nie musze robic i leze do gory pupa :/ eh faceci

Pralka zapsuta dalej. Oczywiscie maz mi nie uwierzyl ze nie da sie w niej prac i wlaczyl ja po powrocie z pracy. Skutek taki ze pobrala w cholere wody i stanęła w miejscu. Dobrze ze udalo sie wlaczyc początek programu wirowania a tam zaczyna sie od odpompowania wody. Ja nie wiem co jest ze musial sam sprawdzic. Fakt faktem uwierzyl i zadzwonil do serwisu. W poniedziałek maja przyjsc. Dobrze ze pralnia koło domu jest bo przecież nie damy rady 3 dni bez prania :D

Byliśmy na zakupach obiad zdobiony i w koncu moge na chwile sie położyć zanim odbiore mojego chorowitka.

Oj moj tez taki musi sam sprawdzic bo kuzwa moze ja zle robie moze nie umiem itp itd!
Corcia zlapala jelitowke, kupa za kupa itemp 38,4 ehh
Zdrowka .
Cholera juz sie zaczyna to dziadostwo?
Moj Filip mega podatny na rotawirusy.
1474039010-bf2te4.jpeg

Obiad robiłam[emoji57]
Dziś miła dla konkubenta jestem to dostał jeść;)

a8doqqmz725nh9h0.png
Fasolka uwielbiam [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry