Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Oj Fajnie by bylo tak szybko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Leżę chora pod kocem
my uwielbiamy fasolkę, miałam przedwczoraj. A dzis weny brak, ale kupili mi chłopcy worek brukselki i trzeba zjeść i zamrozić. Pewnie wyjmę po krokiecie, bo u nas obiadokolacja o 19.
Obiad robiłam[emoji57]
Dziś miła dla konkubenta jestem to dostał jeść
Obiad robiłam[emoji57]
Leżę chora pod kocem
Oj moj tez taki musi sam sprawdzic bo kuzwa moze ja zle robie moze nie umiem itp itd!U mnie nocka lepsza. Maly obidzil się tylko raz i spal dalej wiec jest ok. Gorzej ze maz ma znowu te dni kiedy jest wk...y na caly swiat ze ma tyle obowiązków. Zycie dobrze ze ja nic nie musze robic i leze do gory pupa :/ eh faceci
Pralka zapsuta dalej. Oczywiscie maz mi nie uwierzyl ze nie da sie w niej prac i wlaczyl ja po powrocie z pracy. Skutek taki ze pobrala w cholere wody i stanęła w miejscu. Dobrze ze udalo sie wlaczyc początek programu wirowania a tam zaczyna sie od odpompowania wody. Ja nie wiem co jest ze musial sam sprawdzic. Fakt faktem uwierzyl i zadzwonil do serwisu. W poniedziałek maja przyjsc. Dobrze ze pralnia koło domu jest bo przecież nie damy rady 3 dni bez prania
Byliśmy na zakupach obiad zdobiony i w koncu moge na chwile sie położyć zanim odbiore mojego chorowitka.
Zdrowka .Corcia zlapala jelitowke, kupa za kupa itemp 38,4 ehh
Fasolka uwielbiam [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Obiad robiłam[emoji57]
Leżę chora pod kocem