reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

O widzę, że nie tylko ja nie spie. Fatalna noc... Nie mogę znaleźć sobie miejsca i zaczynam dostrzegać trudy przekrecenia się z boku na bok

reklama
Kobitki zdrowia dużo dla Was obyście szybko wyzdrowiały. Niestety to pora roku chyba wrzesień. Moja siostra w 13 tc i ma angine ropna z goraczka pod 39 stopni a jutro zlot rodzinny u rodziców i dostała przykaz siedzenia w domu i kurażu.

Wlasnie zapukała do mnie poczta kwiatowa! Ależ cudna niespodzianka od męża [emoji7][emoji177]
1473957808-ehb4av.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Prześliczne.Ma facet gest rzadko o takich teraz.

Odnośnie pecha i fatum mnie prześladuje od początku sierpnia, bo wtedy z mężem przeprowadziliśmy się do naszego nowego domku od poczatku coś nie tak. Najpierw syyfon pod zlewem w kuchni 100% nowy jak i umywalka pociekł odrazu do wymiany(zalało mi całą szafkę pod zlewem), Następnie klamka to samo nowa FACHOWCY montowali razem z drzwiami wypadać zaczęła i w końcu jedna klamka została u mojego M w ręku a druga gruchnęła z z impetem w panel skutek: panel uszkodzony. ta sama firma montowała drzwi do łazienki nie przycięli ich w ogóle musieliśmy dzwonić by poprawiali. Apogeum nastało przy kupie telewizora przez błąd szwagra i mojego meża kupili nie sprawdzili skutek mam nowy telewizor z rozbitą matryca, gwarancja oczywiście nie uznana. Rzecznik konsumenta nic nie zdziałał. No i wisienka na torcie przed wczoraj rozpakowujemy z męzem ławe (w cześciach do samodzielnego złożenia z agata meble) najpierw blat kołeczki śrubeczki no to teraz nóżki składamy no i kurde coś nie tak chwila namysłu i eureka zdublowali deski skutek musimy czekać na części. serwis z agaty był wczoraj. Więc dziewczyny ja naprawde chciałą bym mieć tylko jedna usterkę a puki co ciągle coś się psuje. Max jutro mają przyjechć meble tym razem z black red white witryna i szafka rtv. Jak faceci będą to skręcać to ja wychodze z domu niechce na to patrzeć. No i zapomniałam nówka prześcieradło 2 tygodnie i się przetarło.

Życzę spokojnego i radosnego dnia Dziewczyny :)

hej, ja niewyspana, bo glosno w bloku od 6-ej, ale jakos do 7-ej podrzemalam, jem amciu i ide sie wziac za obiad, musze ziemniaki zetrzec, blender chlop mi spalil i teraz rece mi odpadna
upload_2016-9-16_8-3-26.gif

Załączniki

• upload_2016-9-16_8-3-26.gif
    upload_2016-9-16_8-3-26.gif
    1,3 KB · Wyświetleń: 433
Kobitki zdrowia dużo dla Was obyście szybko wyzdrowiały. Niestety to pora roku chyba wrzesień. Moja siostra w 13 tc i ma angine ropna z goraczka pod 39 stopni a jutro zlot rodzinny u rodziców i dostała przykaz siedzenia w domu i kurażu.

Odnośnie pecha i fatum mnie prześladuje od początku sierpnia, bo wtedy z mężem przeprowadziliśmy się do naszego nowego domku od poczatku coś nie tak. Najpierw syyfon pod zlewem w kuchni 100% nowy jak i umywalka pociekł odrazu do wymiany(zalało mi całą szafkę pod zlewem), Następnie klamka to samo nowa FACHOWCY montowali razem z drzwiami wypadać zaczęła i w końcu jedna klamka została u mojego M w ręku a druga gruchnęła z z impetem w panel skutek: panel uszkodzony. ta sama firma montowała drzwi do łazienki nie przycięli ich w ogóle musieliśmy dzwonić by poprawiali. Apogeum nastało przy kupie telewizora przez błąd szwagra i mojego meża kupili nie sprawdzili skutek mam nowy telewizor z rozbitą matryca, gwarancja oczywiście nie uznana. Rzecznik konsumenta nic nie zdziałał. No i wisienka na torcie przed wczoraj rozpakowujemy z męzem ławe (w cześciach do samodzielnego złożenia z agata meble) najpierw blat kołeczki śrubeczki no to teraz nóżki składamy no i kurde coś nie tak chwila namysłu i eureka zdublowali deski skutek musimy czekać na części. serwis z agaty był wczoraj. Więc dziewczyny ja naprawde chciałą bym mieć tylko jedna usterkę a puki co ciągle coś się psuje. Max jutro mają przyjechć meble tym razem z black red white witryna i szafka rtv. Jak faceci będą to skręcać to ja wychodze z domu niechce na to patrzeć. No i zapomniałam nówka prześcieradło 2 tygodnie i się przetarło.

Didi, pozostaje ci oczyszczenie domu i rytuał białej szałwi. :) Ja sobie czasami palę, lubię jej zapach...

Ja od 2 mies smaruję brzucho cocoa butter, chyba działa, bo rozstępów brak.:)

Dziewczyny, wózek doszedł.
1474014421116.jpg

1474014430421.jpg
1474014435373.jpg
1474014442023.jpg

Jest tam wszystko: gongolki, spacerówki, foteliki, ocieplacze na nogi do wszystkiego, parasolka, dostawka do wózka, itp. Była pełna paleta 120x80x100 :) wózek ledwo w aucie się mieści i najważniejsze wchodzi do windy.
Stan wózka super a jeszcze jest do końca stycznia na gwarancji :)
Na 100% wyślę dużą paczkę kobiecie.

Druga rzecz to miałam dziś sen że cc było. Wyjęli dzieci, nie pokazali mi ich a po 24 h zdjęli mi szwy. A mój brzuch wyglądał jak pognieciona szmata. Jak w programach o odchudzaniu co chuda 120 km :( aż się boję.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474014421116.jpg
    1474014421116.jpg
    52,3 KB · Wyświetleń: 415
  • 1474014430421.jpg
    1474014430421.jpg
    50,1 KB · Wyświetleń: 411
  • 1474014435373.jpg
    1474014435373.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 412
  • 1474014442023.jpg
    1474014442023.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 414
hej, ja niewyspana, bo glosno w bloku od 6-ej, ale jakos do 7-ej podrzemalam, jem amciu i ide sie wziac za obiad, musze ziemniaki zetrzec, blender chlop mi spalil i teraz rece mi odpadna Zobacz załącznik 773239

Podziwiam Cię, że Ci się chce:) Ja teraz ograniczam stanie przy garach do minimum, zwłaszcza że nigdy fanką gotowania nie byłam, bardziej lubię piec ciasta. Teraz robię rzeczy szybko, w parowarze albo thermomixie a dzisiaj lunch na mieście :)

Pech gigant :o jakieś żyły wodne pod tym domem.czy co? ;)

Głowa mnie boli. Noc fatalna. Pełnia w ogóle była. ponoć porodówki pełne.
Oby mnie gorzej nie rozebrało. Już czuję w nosie :/

Miłego

cb7wugpju04jz4q8.png

Podziwiam Cię, że Ci się chce:) Ja teraz ograniczam stanie przy garach do minimum, zwłaszcza że nigdy fanką gotowania nie byłam, bardziej lubię piec ciasta. Teraz robię rzeczy szybko, w parowarze albo thermomixie a dzisiaj lunch na mieście :)
ja lubie gotowac, jak pracowalam do wieczora to ubolewalam, ze nie moge codziennie w dzien pichcic :( teraz jestem w swoim zywiole :D

reklama
Hej Kobitki[emoji4] Ja już po urlopie, w nocy przylecielismy do kraju. Ostatnie dni w Barcelonie sprawiły, że znowu zakochałam się w tym mieście.
1474016517749.jpg
1474016526724.jpg

A teraz powrót do rzeczywistości i pora wstawić pranie i się ogarnąć po urlopie.

I oczywiście Młody musiał mieć pamiątkę z Barcelony
1474016636670.jpg

Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze i bez większych problemów zdrowotnych.

Miłego dnia Mamusie. zabieram się do pracy.[emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474016517749.jpg
    1474016517749.jpg
    95,9 KB · Wyświetleń: 370
  • 1474016526724.jpg
    1474016526724.jpg
    55,6 KB · Wyświetleń: 368
  • 1474016636670.jpg
    1474016636670.jpg
    59,8 KB · Wyświetleń: 363