Nie wiem nie sprawdzalam ale tesciowa tu wczesniej mieszkała ale nie mówiła żeby dla niej takie cyrki się działyPech gigant jakieś żyły wodne pod tym domem.czy co?
Głowa mnie boli. Noc fatalna. Pełnia w ogóle była. ponoć porodówki pełne.
Oby mnie gorzej nie rozebrało. Już czuję w nosie :/
Miłego
reklama
Witamy sie .
U mnie nocka tez do dupy.
Budzilam sie chyba z 10 razy I miejsca nie moglam zalezc. Masakra. A jak wkoncu zasnelam to o 7 pobudka bo trzeba szykowac chlopakow do szkoly.
@k8sad wozek super naprawde. Kurcze zlota kobieta z tej babki .nalezy jej sie duza paka w podziekowaniu jak nic .fajnie ze sa jeszcze tacy ludzie.
@mojeboje ja tez jeszcze w lesie.Mam narazie wozek ciuszki I posciel. Do szpitala kompletnie nic , kapielowe akcesoria nic , kosmetyki nic, higieniczne rzeczy nic , zadnych pieluch itp , I wiele innych rzeczy mi brakuje pewnie Sama niewiem jakich [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
@madzia.ch.1995 super wiesci. Oby tak dalej.trzymamy mocno kciuki za Was.
@aneta_ck mi tez jakby brakowalo skory, a ile jeszcze do konca [emoji41]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie nocka tez do dupy.
Budzilam sie chyba z 10 razy I miejsca nie moglam zalezc. Masakra. A jak wkoncu zasnelam to o 7 pobudka bo trzeba szykowac chlopakow do szkoly.
@k8sad wozek super naprawde. Kurcze zlota kobieta z tej babki .nalezy jej sie duza paka w podziekowaniu jak nic .fajnie ze sa jeszcze tacy ludzie.
@mojeboje ja tez jeszcze w lesie.Mam narazie wozek ciuszki I posciel. Do szpitala kompletnie nic , kapielowe akcesoria nic , kosmetyki nic, higieniczne rzeczy nic , zadnych pieluch itp , I wiele innych rzeczy mi brakuje pewnie Sama niewiem jakich [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
@madzia.ch.1995 super wiesci. Oby tak dalej.trzymamy mocno kciuki za Was.
@aneta_ck mi tez jakby brakowalo skory, a ile jeszcze do konca [emoji41]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Super ci sie Udało z tym wózkiem. Dziewczyny, ja tez niewiele mam. A to co jest to wydaje mi sie za szybko prac i leży w kartonie. Ja muszę w swojej szafce zwolnić polke bo na dodatkowy mebel nie ma miejsca.
Jadwiga orłowska
Maciuś jak dostanie mleko mamy to napewno zrobi wielkie kroki w zdrowieniu. Tylko patrzeć jak sie zaokrągli.
MyDream
Bry
Uff dzisiaj nareszcie pogoda wyluzowala, co prawda bardzo mgliscie, ale przynajmniej przyjemne 18 stopni
Ja tez mialam kiepska noc.. Wstawalam czesto, o 5 sie rozbudzilam i nie moglam zasnac.. Padlam przed 7. Jakas pognieciona wstalam, mam wrazenie, ze boli mnie kazdy centymetr ciala :/
Smarujemy, smarujemy na szczescie nie swedziJuż się udało. Na szczęście nie było to aż tak poważne
Skóry na brzuchu mam nadmiar ale ey dziewczyny smarujcieeee bo mogą rozstępy się pojawić. Nie swędzi was?
Uff dzisiaj nareszcie pogoda wyluzowala, co prawda bardzo mgliscie, ale przynajmniej przyjemne 18 stopni
Ja tez mialam kiepska noc.. Wstawalam czesto, o 5 sie rozbudzilam i nie moglam zasnac.. Padlam przed 7. Jakas pognieciona wstalam, mam wrazenie, ze boli mnie kazdy centymetr ciala :/
aneta_ck
U mnie nocka lepsza. Maly obidzil się tylko raz i spal dalej wiec jest ok. Gorzej ze maz ma znowu te dni kiedy jest wk...y na caly swiat ze ma tyle obowiązków. Zycie dobrze ze ja nic nie musze robic i leze do gory pupa :/ eh faceci
Pralka zapsuta dalej. Oczywiscie maz mi nie uwierzyl ze nie da sie w niej prac i wlaczyl ja po powrocie z pracy. Skutek taki ze pobrala w cholere wody i stanęła w miejscu. Dobrze ze udalo sie wlaczyc początek programu wirowania a tam zaczyna sie od odpompowania wody. Ja nie wiem co jest ze musial sam sprawdzic. Fakt faktem uwierzyl i zadzwonil do serwisu. W poniedziałek maja przyjsc. Dobrze ze pralnia koło domu jest bo przecież nie damy rady 3 dni bez prania
Byliśmy na zakupach obiad zdobiony i w koncu moge na chwile sie położyć zanim odbiore mojego chorowitka.
Pralka zapsuta dalej. Oczywiscie maz mi nie uwierzyl ze nie da sie w niej prac i wlaczyl ja po powrocie z pracy. Skutek taki ze pobrala w cholere wody i stanęła w miejscu. Dobrze ze udalo sie wlaczyc początek programu wirowania a tam zaczyna sie od odpompowania wody. Ja nie wiem co jest ze musial sam sprawdzic. Fakt faktem uwierzyl i zadzwonil do serwisu. W poniedziałek maja przyjsc. Dobrze ze pralnia koło domu jest bo przecież nie damy rady 3 dni bez prania
Byliśmy na zakupach obiad zdobiony i w koncu moge na chwile sie położyć zanim odbiore mojego chorowitka.
Jadwiga orłowska
Mnie obudził budzik o 3:30 bo maź wyjechał na pogrzeb i nie moglam pozniej zaspać. Ale odespalam niedawno. Dostaliśmy kartkę, ze list do odebrania na poczcie i wyobraźcie sobie okazało sie ze zaginął. Zostawiłam nr tel. Zeby zadzwonili jak znajda i cisza. A to był chyba bip na autostrady. Akurat jest potrzebny i przepadł.
elifit
Moderatorka
Jadwiga oby się znalazł.
Znajoma wrześniówka urodziła dziś w nocy. Od odejścia wód do urodzenia dziecka minęły 2h! Poród jak marzenie. Takiego nam życzę
Znajoma wrześniówka urodziła dziś w nocy. Od odejścia wód do urodzenia dziecka minęły 2h! Poród jak marzenie. Takiego nam życzę
reklama