Będę wredna: u nas pada, więc napewno mokry wróci.
Jeździ zawsze jak na Mazurach jesteśmy.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeździ zawsze jak na Mazurach jesteśmy.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie lux na kiedy ty masz termin wkoncu?no u mnie znow wczoraj ciaza wyszla ciut mlodsza na usg, ale lekarz mowil, ze mam sie trzymac tygodni wedlug miesiaczki
hehe a zebym to ja wiedziala poczatkowo wyszlo 27 grudnia, potem bylo 30 grudnia, nastepnie jak nadgonil to 24 grudnia a obecnie 29 grudnia hihiNo wlasnie lux na kiedy ty masz termin wkoncu?
Na 24 grudnia co z miesiaczki wychodzi?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
mi ginka mowi, ze jesli bedzie cc to i tak w zaden z tych terminow tylko blizej polowy grudnia
oj kochana że masz jeszcze siły wiem wiem jaka sytuacja .. nie przemęczaj się tylko nam i dbaj o siebie :*dobry, witam sie w 22 tygodniu
wcinam amciu i szykuje sie do pracy
statnie dni juz chodze, niedlugo w koncu l4oj kochana że masz jeszcze siły wiem wiem jaka sytuacja .. nie przemęczaj się tylko nam i dbaj o siebie :*