reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Tez byłam wczoraj w ikei, ale nie mogę tam chodzić, bo zawsze sie obkupie w jakieś pierdoły jak głupia [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
jaaa to samooo he he ikea to jest sklep do którego ze 1oo zl nie ma co wchodzić. No ale my jechaliśmy na szczęście tylko po mebelki dla synka z tej serii HENSVIK jakoś tak najbardziej mi w gust wpadły i w sumie za te ceny .. aż szkoda nie kupić :D noo a teraz zbieram na kolejny wyjazd tym razem z zakupami już do domku he he ale to tak spokojnie na pażdziernik zostawię jak już od teściowej się wyprowadzimy i ogarniemy do końca mieszkanko sobiee jeeee jestem taka szczęśliwa, że po 4latach w końcu na swoim bez stękania i wysłuchiwania jej po alko:/ tylko mam nadzieję, że mój syn nigdy nie zobaczy babci po alko

Ja właśnie męża uswiadamialam co ma zamowic gdybym wcześniej w szpitalu wylądowała. Nie daj panie Boze ale gdyby cos to ma pokazane co i jak.

Ja wlasnie detektor wyciagnelam. Mała nie rusza sie w ogóle od południa a przynajmniej ja nie czuję. Serduszko ładnie rowniotko bije. Jak jutro będzie tak dalej to zastanowię sie powaznie czy nie jechać gdzieś dalej. U niej to dosc niezwykle bo zawsze rano i wieczorem odatawia w brzuchc taniec. Poczestowalam ją brzoskwinia taka pyszną wiec moze sie rozrusza.

Udziela sie taki niepokój czasami :)

Ide lulu dobranoc :)

Dziewczyny dostałam właśnie ciekawego maila odnośnie USG 3D, moze któraś z was zainteresuje?

Witamy serdecznie,

Dziękujemy za złożenie zamówienia w naszym sklepie PieknaMAMA.pl. Tym razem informacja o małej innowacji, która się pojawi niedługo w ofercie. Poszukujemy chętnych rodziców do przygotowania zupełnie nowego produktu:

WYDRUK DZIDZIUSIA z BRZUSZKA na DRUKARCE 3D - z pliku USG

W tym celu poszukujemy chętnych rodziców, którzy prześlą nam pliki ze swojego badania USG 3D, z których moglibyśmy wykonać testowe wydruki.

Ponieważ będą to wydruki testowe, możemy obiecać taki wydruk zupełnie gratis. Potrzebujemy wykonać kilkadziesiąt testów z różnych aparatów USG. Nie wiemy jak będzie wyglądała jakość plików przesyłanych z różnych pracowni USG, dlatego przeprowadzamy darmowy test i szukamy chętnych rodziców, którzy chcą zobaczyć swojego dzidzusia wcześniej.

Aby skorzystać z możliwości testowego wydruku 3D należy (najlepiej wychodzi wydruk z badania po 5 miesiącu ciąży):

1. w czasie badania USG poprosić lekarza aby wykonywał badanie USG 3D bardzo powoli i dokładnie
2. plik z badania należy zapisać na pendrive
3. plik z badania należy następnie przesłać mailem na nasz adres biuro@pieknamama.pl

Po kilku dniach będziemy wiedzieli jak wyszedł wydruk o czym szybko poinformujemy.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół PieknaMaMa.pl

Ja właśnie męża uswiadamialam co ma zamowic gdybym wcześniej w szpitalu wylądowała. Nie daj panie Boze ale gdyby cos to ma pokazane co i jak.

Ja wlasnie detektor wyciagnelam. Mała nie rusza sie w ogóle od południa a przynajmniej ja nie czuję. Serduszko ładnie rowniotko bije. Jak jutro będzie tak dalej to zastanowię sie powaznie czy nie jechać gdzieś dalej. U niej to dosc niezwykle bo zawsze rano i wieczorem odatawia w brzuchc taniec. Poczestowalam ją brzoskwinia taka pyszną wiec moze sie rozrusza.

Udziela sie taki niepokój czasami :)

Ide lulu dobranoc :)

Moja Zośka od 4 dni to rzadko kiedy się nie rusza. Czuję ruchy już bardzo intensywnie, momentami muszę wstać na chwilę z łóżka i pobujać cielskiem, żeby się uspokoiła na chwilę i dała mi zasnąć ;) ale rozumiem ten strach.

dzien dobryyyy!

mój maluch z radością chyba wykorzystuje miejsce w swoim apartamencie- jak mnie czasem kopnie to aż zaboli;] Brzuch faluje, wczoraj co mąż przyłożył rękę to od razu kopniaczek :)

trochę mam przez to nockę z głowy,bo nie dało się spac, ale to nic.

Wczoraj dostałam od koleżanki 3 mega wory ciuchów... przedział 0-12 msc więc na szczęście można to jakoś podzielic, ale już tyle tego mamy, że aż mój mąż przy 4 kursie (popakowałam w mniejsze worki i kazałam mu schowac za łóżko na górze) stwierdził pod nosem "japie*ole więcej ciuchów niż ja mam" :D a za chwilę dodał "ale to wciąż mniej niż ma Anka" ;-) hie hie

Dzien dobry [emoji4] ja witam w 23 skończonym tygodniu [emoji4] zaraz lecę do lekarza, na szczęście juz sie znacznie lepiej czuje, a mój maz wczoraj poczuł pierwsze ruchy [emoji7] zapomniałam napisać, ze ostatnio odwołali mu lot i czeka na kolejny wiec jeszcze tydzień w domu spędzi [emoji4][emoji4][emoji4]

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry [emoji4] ja witam w 23 [emoji4] zaraz lecę do lekarza, na szczęście juz sie znacznie lepiej czuje, a mój maz wczoraj poczuł pierwsze ruchy [emoji7] zapomniałam napisać, ze ostatnio odwołali mu lot i czeka na kolejny wiec jeszcze tydzień w domu spędzi [emoji4][emoji4][emoji4]

A ja witam w 24 tygodniu :)

Lux dobrze że pojechalas na USG, jesteś spokojniejsza, to najważniejsze !!!

Mój gin powiedział że nastepnym razem 4D będę miała w cenie badania!!! Ale to chyba dlatego że on już na NFZ nie robi, tylko prywatnie. Zobaczymy 29 sierpnia.
A ja już za 2 tyg obrona pracy dyplomowej!!! Kiedy to zlecialo???

Mój młody kopniakami mnie budzi o 1 w nocy, wkurza się jak leżę na boku :)

Buziaki w ten długi weekend!!!
Matki pracujące odpoczywajcie!!!

Do góry