no u mnie co usg to inny termin, ma juz drug karte ciazy, bo w tamtej sie nie mieszcze i na starej karcie jest wpisane 30 grudniaNo u mnie tez czarna magia.
Z miesiaczki przy 28 dniowym cyklu powinno byc 24 grudnia.
Ale ostatniej pol roku przed zajsciem w ciaze mialam nie regularne cykle wachajace sie od 29 - 34 dni . Wiec srednia mi wyliczyl 32 dniowe cykle. Wiec w karcie ciazy mam 26 grudnia.
Z usg wychodzi tydzien starsze. [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale tym kazal sie nie sugerowac bo kazde bobo rosnie swoim tempem. No I genetycznie moze byc male czy wieksze po rodzicach.
A u mnie I tak oto Kant dupy to rozbic [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] bo przy cc ok 10 dni wczesniej bedzie. Czyli 14-16 grudnia?
Omg trzy miesiace!!!!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
poklocilam sie z tata! robia z moim Tomkiem na nowym lokalu i przyjechali tu do mnie i tata sie mnie pyta kiedy bedzemy zamawiac nowe buty robocze, mowie, ze jak znajdziemy nowego sprzedawce i jakies fajne oferty, poki co niech zejda te co sa a poza tym pani Iwonka przychodzi i niech ona z Agata to robia bo ja ide na l4 i mam to gdzies!!!!!! a on do mnie, ze no super mam podejscie! a jakie mam kuzwa miec? jak to bedzie na nwoym lokalu juz zamawiane kiedy mnie juz nie bedzie?!!! a ten wyszedl obrazony ze sklepu...w pipie to mam zaproszeniem! ja powiedzialam, wypisuje sie z tego kuzwa! ide na zwolnienie i niech inni sie martwia!!!