Wybrałaś juz szpital ?
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wybrałaś juz szpital ?
Ja wybrałam św. Zofii, mam nadzieje, ze trasami jakos dojedziemy u mnie większość rodziła wlasnie tam albo na inclanckiej - stąd wybór.Jeszcze nie, nie mogę sie zdecydować [emoji6] ale myśle nad Praskim, bo jest świeżo po remoncie, maja nowoczesny sprzęt i sporo moich koleżanek tam ostatnio rodziło - wszystkie zadowolone i polecają.
Domyślam sie, ze Ty tez z wawa? Wybrałaś juz?
Na pewno św. Zofii jest super, ale z drugiej strony to prawie samo centrum i w razie czego dojechać troche ciezko...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A próbowałas przejść się na basen? Mi zawsze pomagało. Kilka długości basenu i bólu nie ma przez min 2 tyg.Dziewczyny strasznie mnie bolą plecy, odcinek lędźwiowy po prawej stronie i juz nie wiem czy to kręgosłup promieniuje czy nerka mnie boli [emoji12] ale tak od trzech dni i naprawdę mocno... Moze to od tego, ze brzuch mi zaczął rosnąć mocniej... Rok temu miałam wypadek samochodowy i od tego czasu cały czas cos mi pobolewanie w tym kręgosłupie, ale troche wyżej i to tez sie odzywa... W piątek mam wizytę u lekarza to sie dowiem co i jak...
Ja też z Www i zracji ciąży mnogiej mam na Żelaznej. Jestem tam co 4 tyg na badaniach na oddziale położnictwa. Wcześniej rodzilam na Solcu ale teraz musi być szpital specjalistyczny.Jeszcze nie, nie mogę sie zdecydować [emoji6] ale myśle nad Praskim, bo jest świeżo po remoncie, maja nowoczesny sprzęt i sporo moich koleżanek tam ostatnio rodziło - wszystkie zadowolone i polecają.
Domyślam sie, ze Ty tez z wawa? Wybrałaś juz?
Na pewno św. Zofii jest super, ale z drugiej strony to prawie samo centrum i w razie czego dojechać troche ciezko...
A próbowałas przejść się na basen? Mi zawsze pomagało. Kilka długości basenu i bólu nie ma przez min 2 tyg.
Ja też z Www i zracji ciąży mnogiej mam na Żelaznej. Jestem tam co 4 tyg na badaniach na oddziale położnictwa. Wcześniej rodzilam na Solcu ale teraz musi być szpital specjalistyczny.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
A próbowałas przejść się na basen? Mi zawsze pomagało. Kilka długości basenu i bólu nie ma przez min 2 tyg.
Ja też z Www i zracji ciąży mnogiej mam na Żelaznej. Jestem tam co 4 tyg na badaniach na oddziale położnictwa. Wcześniej rodzilam na Solcu ale teraz musi być szpital specjalistyczny.
Z pań doktor tak- konkretne i dużo doradzają. Jestem u dr. Filipeckiej- ona prowadzi same ciążę mnogie. Oddział ładny, wyremontowany.
Z tego co czytam to najbardziej warszawskie dziewczyny są zadowolone ze Św. Zofii (Żelazna)
Z pań doktor tak- konkretne i dużo doradzają. Jestem u dr. Filipeckiej- ona prowadzi same ciążę mnogie. Oddział ładny, wyremontowany.
Wiesz to jest jeden dzień - Usg, kontrola wyników itp. Ale wrażenie robi.
Na Solcu były sale poporodowe dwu lub jedno osobowe. Tu tak nie ma. Ale co robić. Moja ciąża należy do ciąż podwyższonego ryzyka.
Moja siostra cioteczna tam rodziła i jest zadowolona.