elifit
Moderatorka
nie musisz ich nadrabiać przecież wystarczy że wbijesz się w obecny tematChciałabym, ale takie mam zaległości i tyyyle piszecie, że jestem strasznie w tyle
Wieloryb to chyba za dużo powiedziane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie musisz ich nadrabiać przecież wystarczy że wbijesz się w obecny tematChciałabym, ale takie mam zaległości i tyyyle piszecie, że jestem strasznie w tyle
Wieloryb to chyba za dużo powiedziane
a nie rwa? nie idzie ci na biodro i nogę?Dziewczyny strasznie mnie bolą plecy, odcinek lędźwiowy po prawej stronie i juz nie wiem czy to kręgosłup promieniuje czy nerka mnie boli [emoji12] ale tak od trzech dni i naprawdę mocno... Moze to od tego, ze brzuch mi zaczął rosnąć mocniej... Rok temu miałam wypadek samochodowy i od tego czasu cały czas cos mi pobolewanie w tym kręgosłupie, ale troche wyżej i to tez sie odzywa... W piątek mam wizytę u lekarza to sie dowiem co i jak...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
a nie rwa? nie idzie ci na biodro i nogę?
Ksad zjadłabym kurek omnomnom
LisiaMama witaj. Skąd jesteś?