reklama
elifit
Moderatorka
Mnie też cieszy jesień. Dziś jest tak przyjemnie nie gorąco nie zimnono juz prawie polowa sierpnia! szok, ale mnie cieszy jesien, lubia ta pore roku
Noemi mnie czeka wyprawka przedszkolna.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Lola, ale na wizycie powiedz o skurczach. Ja na to dostalam luteine 100 dopochwowo 2x1, a gdy jest gorzej to zwiekszyc dawke. Do tego magnez 2x2.
No my teraz tez musimy kupic buty do szkoly dziewczynkom, rajstopki, jakas bluze bo wyrosly, itd. A we wrzesniu 300 zl za przedszkole plus ksiazki i reszta skladek czyli razem za dwie jakies 400 zl plus te 300 zl to 700 zl trzeba liczyć.
Ale doszlam do wniosku ze jednak co miesiac kupie po troszku bo co chwile mamy wydatki i to spore i nie ma jak kupic od razu wszystkiego. W tym miesiacu kupimy ze 2-3 body z dl rekawem r62 i polspiochy na ten rozmiar, nie wiem, tez ze 3 sztuki. Jak bedziemy kupowali dresy dziewczynkom to pewnie od razu kupimy tez dla maluszka. Jeszcze jakas tetre i chyba tyle w tym miesiacu [emoji6] ja lubie takie komplety gdzie sa spodnie dresowe, bluza bez kaptura i kamizelka. Bardzo praktyczne bo kamizelke można pozniej do wszystkiego ubrac [emoji6]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No my teraz tez musimy kupic buty do szkoly dziewczynkom, rajstopki, jakas bluze bo wyrosly, itd. A we wrzesniu 300 zl za przedszkole plus ksiazki i reszta skladek czyli razem za dwie jakies 400 zl plus te 300 zl to 700 zl trzeba liczyć.
Ale doszlam do wniosku ze jednak co miesiac kupie po troszku bo co chwile mamy wydatki i to spore i nie ma jak kupic od razu wszystkiego. W tym miesiacu kupimy ze 2-3 body z dl rekawem r62 i polspiochy na ten rozmiar, nie wiem, tez ze 3 sztuki. Jak bedziemy kupowali dresy dziewczynkom to pewnie od razu kupimy tez dla maluszka. Jeszcze jakas tetre i chyba tyle w tym miesiacu [emoji6] ja lubie takie komplety gdzie sa spodnie dresowe, bluza bez kaptura i kamizelka. Bardzo praktyczne bo kamizelke można pozniej do wszystkiego ubrac [emoji6]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Lucky87
Zaangażowana w BB
Ja od tygodnia mam jakies problemy z pecherzem Na badaniu moczu tydz temu wyszly podwyzszone leukocyty.Czesto bieham do toalety, a tam tylko poleci kilka kropelek...Nie boli mnie brzuch,nic nie piecze. Za to mam bóle w dole kregoslupa I to takie ze jak siedze to nie mogę wstać :/ Boli tez przy chodzeniu I promieniuje jak staje na lewej nodze:/ Jutro pojde powtorzyc mocz
no dzis jest mega pogoda, jak moj wroci to jedziemy po jego corke i jedziemy do tesciowej wczoraj u moich rodzicow cale popoludnie spedzilismy i se odpoczelamMnie też cieszy jesień. Dziś jest tak przyjemnie nie gorąco nie zimno
Noemi mnie czeka wyprawka przedszkolna.
mi tez wyszly znow lekkie baktere, ale kuzwa nic nie boli, nie piecze, nie wiem o co kaman, wczesniej jak zle wyniki mialam to ciagle bolalo i piekloJa od tygodnia mam jakies problemy z pecherzem Na badaniu moczu tydz temu wyszly podwyzszone leukocyty.Czesto bieham do toalety, a tam tylko poleci kilka kropelek...Nie boli mnie brzuch,nic nie piecze. Za to mam bóle w dole kregoslupa I to takie ze jak siedze to nie mogę wstać :/ Boli tez przy chodzeniu I promieniuje jak staje na lewej nodze:/ Jutro pojde powtorzyc mocz
Dzień dobry mamy,
Mąż mi zameldował, że przespałam rozgrywki. Położył się o 2ej z ręką na moim brzuchu a tam skoki i biegi. Jaś szalał, aż w końcu i mnie obudził. Może będzie miał talent piłkarski po dziadku. Byłoby ciekawie Miłej niedzieli.
Mąż mi zameldował, że przespałam rozgrywki. Położył się o 2ej z ręką na moim brzuchu a tam skoki i biegi. Jaś szalał, aż w końcu i mnie obudził. Może będzie miał talent piłkarski po dziadku. Byłoby ciekawie Miłej niedzieli.
elifit
Moderatorka
Ja na początku ciąży miałam lekkie zapalenie pęcherza to też nic nie piekło jedynie czułam się niedosikana. Piłam wtedy dużo i łykałam urosept
Lenam wczoraj się zmówiły dzidziusie bo moja też boksowała w nocy
Lenam wczoraj się zmówiły dzidziusie bo moja też boksowała w nocy
moj mnie wlasnie kopie, chyba obiadek mu posmakowalDzień dobry mamy,
reklama
mi bardzo pomogl urinal i herbata z zurawiny a i antybiotyk mialam tez raz jak juz bolalo na calegoJa na początku ciąży miałam lekkie zapalenie pęcherza to też nic nie piekło jedynie czułam się niedosikana. Piłam wtedy dużo i łykałam urosept