reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Hej laski my juz w domku w komplecie nawet nie wiecie jaka ulga do domu wrocic jednak sie juz przyzwyczailam do mieszkania bez rodzicow mimo, ze super bylo
Mama bardzo duzo mi pomogla z wyprawka malo tego nawet doradzila co nie co ;) w efekcie mam juz prawie cala wyprawke jeszcze tylko pierdoly zostaly kupilam jeszcze kartony ozdobne i stwierdzilam, ze popakuje ubranka rozmiarami.
Pozniej dam zdjecia akcesoriow jak bede miala czasu troszke pewnie dzisiaj bede niedostepna bo jednak tydzien sie nie widzielismy
Zazdroszczę :) u mnie wyprawka jeszcze w lesie [emoji14] mam tylko jakieś ubranka od siostry, ale żadnych akcesoriów itd, ale postanowiłam sobie, że od września usiadę i zacznę spisywać i zamawiać !

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Witam niedzielnie.

Dzieci mnie nawiedziły w nocy i w efekcie wstałam połamana. Poszłam na kanape dospać.

Dziewczyny moja Lilka ma jakiś wzmożony okres aktywności. Ona się rusza CAŁY czas. Otworze oczy ona zaraz też. Wczoraj do północy wręcz szalała. Brzuch mi faluje skacze szok. Zmusza mnie do leżenia bo jak stoję lub chodzę to mnie zaraz ciśnie. Idę ją uśpię jakoś ;)

Lolla uff
Szyjka spojenie pochwa boli mnie czasem. Zwykle przechodzi

Miłej niedzieli

cb7wugpju04jz4q8.png
ja nie moglam zasnac, przewracalam sie z boku na bok a jak juz zasnelam to mialam koszmary :oo:

Zazdroszczę :) u mnie wyprawka jeszcze w lesie [emoji14] mam tylko jakieś ubranka od siostry, ale żadnych akcesoriów itd, ale postanowiłam sobie, że od września usiadę i zacznę spisywać i zamawiać !

Ja też na spokojnie po wakacjach ruszę z zakupami :) mam jedynie kilka ubranek i zestaw pieluch, bo kupiliśmy tetrę i pieluchę flanelową z metra i teściowa nam je ładnie obszyła :) zawsze jakaś oszczędność, bo za metr białej tetry chyba 3 zł. dawaliśmy. Ale teściowa bardzo chce jakoś nam pomóc, czasami wręcz na siłę ;) i pewnie poszewki do łóżeczka też nam ogarnie.

Ja też na spokojnie po wakacjach ruszę z zakupami :) mam jedynie kilka ubranek i zestaw pieluch, bo kupiliśmy tetrę i pieluchę flanelową z metra i teściowa nam je ładnie obszyła :) zawsze jakaś oszczędność, bo za metr białej tetry chyba 3 zł. dawaliśmy. Ale teściowa bardzo chce jakoś nam pomóc, czasami wręcz na siłę ;) i pewnie poszewki do łóżeczka też nam ogarnie.
Ooo nie wiedziałam, że tak można. Moja teściowa tez chętna do takich robotek, wiec wezmę to pod uwagę. Z pościelą mam podobnie - jak tylko dowiedziała się o ciąży od razu zakomunikowala, że zaczyna szyć dla Małej ;)

Witajcie. Nie było mnie kilka dni bo pojechaliśmy w odwiedziny do teściów, dzisiaj wracamy do domku :)
Co do wyprawki, ja też jeszcze nie mam prawie nic, tylko trochę ciuszków. Zaczynam się powoli rozglądać i we wrześniu ruszamy z zakupami. A na razie czeka mnie wyprawka..szkolna. Niecały miesiąc i Młody do szkoły. Jak te wakacje szybko lecą..
Miłego dzionka wszystkim.

Witajcie. Nie było mnie kilka dni bo pojechaliśmy w odwiedziny do teściów, dzisiaj wracamy do domku :)
Co do wyprawki, ja też jeszcze nie mam prawie nic, tylko trochę ciuszków. Zaczynam się powoli rozglądać i we wrześniu ruszamy z zakupami. A na razie czeka mnie wyprawka..szkolna. Niecały miesiąc i Młody do szkoły. Jak te wakacje szybko lecą..
Miłego dzionka wszystkim.
no juz prawie polowa sierpnia! szok, ale mnie cieszy jesien, lubia ta pore roku

reklama
Ooo nie wiedziałam, że tak można. Moja teściowa tez chętna do takich robotek, wiec wezmę to pod uwagę. Z pościelą mam podobnie - jak tylko dowiedziała się o ciąży od razu zakomunikowala, że zaczyna szyć dla Małej ;)

Mnie też dopiero teściowa uświadomiła, że tak też można i jest taniej. W sklepikach z tkaninami mają naprawdę ogromny wybór. Znalazłam też taki kocyk z metra - pewnie w kolejny weekend kupię, jak się w końcu zdecydujemy ile tego potrzebujemy ;)

Do góry