reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

A co tu tak cicho dzisiaj? ;) Niedawno wróciłam ze Smyka - skusiła mnie promocja na ich Facebook'owej stronie (body po 10 zł.) i chociaż bezskutecznie szukałam ubranek na długi rękaw, to wyszłam ze sklepu z ogrodniczkami w zestawie z body z długim rękawem, czapeczkami i niedrapkami :) powoli, bo powoli, ale co chwila coś można fajnego kupić dla dzidziola.

reklama
Cisza bo weekend. My się wylegujemy nad jeziorem.

Eli, gratki rocznicy.
Ja we wrześniu będę miała 9. Rocznicę ślubu.

Dziewczyny, na bakterie i leukocyty w moczu polecam żurawinę. Najlepszy jest sok żurawinowy 100%, taki bez cukru. Działa cuda. I do tego hektolitry wody.

f2w3yx8d53zjrig5.png

Ooo... ja też mam 22 sierpnia rocznicę ślubu, tylko że pierwszą [emoji6] A jakoś w sierpniu też się poznaliśmy, ale to już 10 lat temu[emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

to mamy identyczny staż, nam też w tym roku stuknęło 10 lat razem, tylko w maju.

ja pospałam ze 2 godziny, zjadłam obiad, ale jestem jakaś przymulona ,zmęczona. Maluch sobie fika i szaleje. A ja się poobijam:)

reklama
Do góry