reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Oooo osiem lat razem nam dziś stuka z moim J [emoji179] [emoji179] [emoji179]

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Ja na szczęście nie miałam zapalenia pęcherza, ale szczerze wam współczuję :/
Fajnie że wyprawki szykijecie, ja muszę kartony odświeżyć , popracować ubranka sprzed 2 lat i wsio :)
Jedynie trzeba skarpetek dużo nakupic i łapki by maluch rączek do buzi nie wkładał i się nie drapal.
Elifit uuu to noc ciężka, że dzieciaczki tak wytarmosily Cię do upadłego.

A o kocykach z metra ciętych..hmmm dobry pomysł!!!

Ja wróciłam ze spaceru, byliśmy we wspaniałym parku, mały się wybiegal.

Pogoda dla mnie Perfect!!!

o to widzę sierpień bogaty w rocznice:) MY mamy 22 sierpnia 7 rocznicę ślubu, ostatnia we dwoje, koniecznie musimy zaszalec;)

My wczoraj mieliśmy gości, dziś zaczęliśmy dzien aktywnie bo zrobiliśmy prawie 9km spacer wokół jeziora :] szok.
ale nogi mnie teraz masakrycznie bolą i zaraz idę się położyc, ale najpierw zjem ciacho- zasłużyłam po takim spacerze!

My też 20 świętujemy :D 6 lat razem. W lipcu mieliśmy pierwszą rocznicę ślubu. I kto by pomyślał, że to pierwsza i ostatnia tylko we dwoje ;)
Ania, prawda? Mi też nie chce się wierzyć. Ślub jakoś dobrze na nas wpłynął. Teraz jedynie chwilowy koniec z wojażami, ale za rok będziemy jeździć w 3kę. Daj Boże! :) Oby się fajnie żyło!

o to widzę sierpień bogaty w rocznice:) MY mamy 22 sierpnia 7 rocznicę ślubu, ostatnia we dwoje, koniecznie musimy zaszalec;)

My wczoraj mieliśmy gości, dziś zaczęliśmy dzien aktywnie bo zrobiliśmy prawie 9km spacer wokół jeziora :] szok.
ale nogi mnie teraz masakrycznie bolą i zaraz idę się położyc, ale najpierw zjem ciacho- zasłużyłam po takim spacerze!
Ooo... ja też mam 22 sierpnia rocznicę ślubu, tylko że pierwszą [emoji6] A jakoś w sierpniu też się poznaliśmy, ale to już 10 lat temu[emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Małżeństwem jesteśmy pięć a kościelnym trzy hehe. Ale liczy się rocznica związku czyli ósemeczka. A znamy się 15 lat [emoji179]

cb7wugpju04jz4q8.png
Ja się z moim M. też znałam długo przed wkroczeniem na bliższą wspólną drogę ;) przyjaźnimy się od dekady i do dziś mogę mu mówić wszystko :)

Do góry