elifit
Moderatorka
Oooo osiem lat razem nam dziś stuka z moim J [emoji179] [emoji179] [emoji179]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o żesz!!!! A mi stuka 20sierpnia pół roku. Hehe! Ociągałam się. Gratki moja droga! Kolejnych 8x8 przynajmniej.Oooo osiem lat razem nam dziś stuka z moim J [emoji179] [emoji179] [emoji179]
My też 20 świętujemy 6 lat razem. W lipcu mieliśmy pierwszą rocznicę ślubu. I kto by pomyślał, że to pierwsza i ostatnia tylko we dwojeo żesz!!!! A mi stuka 20sierpnia pół roku. Hehe! Ociągałam się. Gratki moja droga! Kolejnych 8x8 przynajmniej.
Ania, prawda? Mi też nie chce się wierzyć. Ślub jakoś dobrze na nas wpłynął. Teraz jedynie chwilowy koniec z wojażami, ale za rok będziemy jeździć w 3kę. Daj Boże! Oby się fajnie żyło!My też 20 świętujemy 6 lat razem. W lipcu mieliśmy pierwszą rocznicę ślubu. I kto by pomyślał, że to pierwsza i ostatnia tylko we dwoje
Małżeństwem jesteśmy pięć a kościelnym trzy hehe. Ale liczy się rocznica związku czyli ósemeczka. A znamy się 15 lat [emoji179]o żesz!!!! A mi stuka 20sierpnia pół roku. Hehe! Ociągałam się. Gratki moja droga! Kolejnych 8x8 przynajmniej.
Ooo... ja też mam 22 sierpnia rocznicę ślubu, tylko że pierwszą [emoji6] A jakoś w sierpniu też się poznaliśmy, ale to już 10 lat temu[emoji4]o to widzę sierpień bogaty w rocznice MY mamy 22 sierpnia 7 rocznicę ślubu, ostatnia we dwoje, koniecznie musimy zaszalec
My wczoraj mieliśmy gości, dziś zaczęliśmy dzien aktywnie bo zrobiliśmy prawie 9km spacer wokół jeziora :] szok.
ale nogi mnie teraz masakrycznie bolą i zaraz idę się położyc, ale najpierw zjem ciacho- zasłużyłam po takim spacerze!
Ja się z moim M. też znałam długo przed wkroczeniem na bliższą wspólną drogę przyjaźnimy się od dekady i do dziś mogę mu mówić wszystkoMałżeństwem jesteśmy pięć a kościelnym trzy hehe. Ale liczy się rocznica związku czyli ósemeczka. A znamy się 15 lat [emoji179]