reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Pragnę piątku ... Jak bylo 5 tyg do usg polowkowego to jakos szybko lecialo ! A dzis do cholery jak wiem ze równo tydzień glupieje. Jeszcze.jutro o 4 pobudka...

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny uważajcie na siebie tam w Krakowie. Kolejny atak terrorystyczny tym razem w Monachium :(

cb7wugpju04jz4q8.png

Wiadomosc poszla, zobacze co odpisze i bede miala jasny obraz sytuacji. Sam fakt, ze wyszla z taka propozycja mnie zdziwil, no ale najwidoczniej ona wychodzi z zalozenia, ze nie zaszkodzi zapytac.

U Was tez takie upaly? U mnie zar sie leje z nieba, od tygodnia temperatury powyzej 28 stopni. Doslownie stopilam sie w lozku mimo, ze nie jestem niczym przykryta i okna pootwierane.
Niebawem M wroci z pracy i mi pomidorowke zrobi, tak za mna chodzi, ze az sie slinie na klawiature myslac o niej :p
Jak dla mnie to temperatury dopiero zaczęły być znośne. Czekam aż będzie jeszcze cieplej.

@sancia880 o zesz Ty :O to by mi rece opadly...

Moja A odpisala :) Napisala, ze absolutnie nie miala zlych intencji i znamy sie jak lyse konie, wiec nie powinnam owijac w bawelne a ona wychodzi z zalozenia, ze pytac warto a zawsze mozna odmowic i ona totalnie to rozumie. I oczywiscie bedzie sama bo bardzo chce ze mna spedzic czas a kolezance poleci wykupienie seansu w kinie :p I, ze mam sie nie stresowac bo ona juz nogami przebiera do spotkania.
Obrala to wszystko w takie slowa, ze no az mam banana do teraz. Ciesze sie bardzo, bo juz na nie jednej osobie sie przejechalam i grono znajomych mam malutkie, a ja zawsze uwazalam za kogos wyjatkowego.
Super, że z przyjaciółką się wyjaśniło i plany pomimo Twojej odmowy dalej aktualne. :happy:

Dziewczyny uważajcie na siebie tam w Krakowie. Kolejny atak terrorystyczny tym razem w Monachium :(

cb7wugpju04jz4q8.png
No, trochę się boję. Mam nadzieję, że nic się nie stanie. Na pewno będziemy unikać dużych skupisk ludzi. Choć jutro wybieramy się do zoo

a ja zdycham boli mnie prawa strona brzucha cos jak kolka ale trwa długo . ani chodzic ani lezec ... jechać na IP? czy nospe wziąć?

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam ostatnio takie mega mocne kłucie po prawej stronie. Już się naprawdę zaczynałam martwić, że to coś się dzieje i też chciałam jechać na ip. Normalnie nie mogłam się zgiąć, chodzić, siedzieć, leżeć, no nic. Ale coś mnie tknęło i zamiast wziąć nospę wzięłam espumisan i niedługo potem przeszło. To musiało być jakieś wyjątkowo dokuczliwe wzdęcie. Tak się te wnętrzności poprzestawiały, że teraz ciężko się rozeznać gdzie co jest i pewnie dlatego odczuwałam wzdęcie w tak nietypowym miejscu.

Boże dziewczyny nie wiem czy wszystko nadrobienia. Zablokowali mi Internet i telefon w play.
Z winy banku bo nie wykonali przelewu!!!!!

Dziś odzyskałam możliwość dzwonienia i korzystania z Internetu. Słowa przepraszam nie usłyszeliśmy od partaczy z PKO.
Mniejsza o to.

Kiedyś wspominałem wam, że 5 zab z prawej strony mi się psuje u gory. Zapisałam się do dentysty na tę środę.
I co? Dzisiaj jem bułkę i pół zęba mi wyleciało!!!! Do samego dziąsła. Jakby był do połowy wyrwany!! Kanał na wierzchu, krwi trochę było.
Na szczęście pół zęba od wewnętrznej strony jamy ustnej. Tak się naryczalam że szok.
Nie wiem czy koronke, czy mostek założą.
Źle to wygląda, jestem załamana bo 600zł do 10 sierpnia mamy .
A ząb pewnie z kilka tys będzie kosztował.
Boję się że go wyrwa....
Mam pół tego zęba w razie czego, może po odbudowanie kanału jakoś to zrobią????
Jezu... Taki pech

A najciekawsze że nic mnie nie boli.
Czyżby ząb był martwy????

Sorki że o sobie tylki, jest 2 w nocy.
Jutro wasze posty poczytam i odpisze.
Buziaki

Boże dziewczyny nie wiem czy wszystko nadrobienia. Zablokowali mi Internet i telefon w play.
Z winy banku bo nie wykonali przelewu!!!!!

Dziś odzyskałam możliwość dzwonienia i korzystania z Internetu. Słowa przepraszam nie usłyszeliśmy od partaczy z PKO.
Mniejsza o to.

Kiedyś wspominałem wam, że 5 zab z prawej strony mi się psuje u gory. Zapisałam się do dentysty na tę środę.
I co? Dzisiaj jem bułkę i pół zęba mi wyleciało!!!! Do samego dziąsła. Jakby był do połowy wyrwany!! Kanał na wierzchu, krwi trochę było.
Na szczęście pół zęba od wewnętrznej strony jamy ustnej. Tak się naryczalam że szok.
Nie wiem czy koronke, czy mostek założą.
Źle to wygląda, jestem załamana bo 600zł do 10 sierpnia mamy .
A ząb pewnie z kilka tys będzie kosztował.
Boję się że go wyrwa....
Mam pół tego zęba w razie czego, może po odbudowanie kanału jakoś to zrobią????
Jezu... Taki pech

A najciekawsze że nic mnie nie boli.
Czyżby ząb był martwy????

Sorki że o sobie tylki, jest 2 w nocy.
Jutro wasze posty poczytam i odpisze.
Buziaki
Tez tak miałam . Moga zakryc to plomba. Ja.wyrwalam bo kanalowe... lecze teraz zeby co tydz po jednym tak mi leca...

Czy któraś z was ma tak.ze czuje bol lekki tam w środku? Nawet nie wiem jak to.nazwac tak jakbym.czula takie lekkie skurcze w srodku ale tylko po lewej stronie. Kompletnie ciężko mi opisac. Moze to dzidzia.tam.kopie

reklama
hejo wcinam amciu, niedlugo wyjezdzam do pracy, pogoda deszczowa na maksa...
Sancia moj potrafi se tak usadowic, ze glowa mala, wczoraj mialam wrazenie, ze na pecherzu mi siedzi

Do góry