reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Gabinia ze 3 razy tak mi się ostatnio zdarzylo. I tez dlugi trwalo bo pól dnia . I przeszlo samo bo nic nie wzięłam

Loli oj teraz zeby sie sypia niestety tak cuaza działa. Ja lecze kanalowo piątkę u góry. I ze znieczuleniem. Pytalam gin to kazali koniecznie leczyć. Bylam w pon 140zeta w ub tyg 120 zeta. I konca nie widac mam w nast tyg wizytę.

reklama
Boże dziewczyny nie wiem czy wszystko nadrobienia. Zablokowali mi Internet i telefon w play.
Z winy banku bo nie wykonali przelewu!!!!!

Dziś odzyskałam możliwość dzwonienia i korzystania z Internetu. Słowa przepraszam nie usłyszeliśmy od partaczy z PKO.
Mniejsza o to.

Kiedyś wspominałem wam, że 5 zab z prawej strony mi się psuje u gory. Zapisałam się do dentysty na tę środę.
I co? Dzisiaj jem bułkę i pół zęba mi wyleciało!!!! Do samego dziąsła. Jakby był do połowy wyrwany!! Kanał na wierzchu, krwi trochę było.
Na szczęście pół zęba od wewnętrznej strony jamy ustnej. Tak się naryczalam że szok.
Nie wiem czy koronke, czy mostek założą.
Źle to wygląda, jestem załamana bo 600zł do 10 sierpnia mamy .
A ząb pewnie z kilka tys będzie kosztował.
Boję się że go wyrwa....
Mam pół tego zęba w razie czego, może po odbudowanie kanału jakoś to zrobią????
Jezu... Taki pech

A najciekawsze że nic mnie nie boli.
Czyżby ząb był martwy????

Sorki że o sobie tylki, jest 2 w nocy.
Jutro wasze posty poczytam i odpisze.
Buziaki

Oj bidulka, uroki ciąży że zęby lecą. Niewiele pocieszenia z tego, że to 5tka, a nie - nie daj Bój - jedynka. Jeśli ząbek jest żywy i cały w korzeniu, to może go odratują. Cuda stomatologia teraz czyni.
I dobrze że nie boli.

Dziewczyny uważajcie na siebie tam w Krakowie. Kolejny atak terrorystyczny tym razem w Monachium :(

cb7wugpju04jz4q8.png

Nawet nie mów. Ostatnio co chwile coś wybucha, gdzieś strzelają, ktoś ginie. Przez następny tydzień moja jedyna trasa to praca-dom-sklep. Mam nadzieję, że będzie przynajmniej pod względem zagrożenia w Krakowie będzie spokój...

hejo wcinam amciu, niedlugo wyjezdzam do pracy, pogoda deszczowa na maksa...
Sancia moj potrafi se tak usadowic, ze glowa mala, wczoraj mialam wrazenie, ze na pecherzu mi siedzi
Wystraszylam się serio ... Bo to takie skurcze byly dziwne i co jakis czas :/, Moje dziecko tak mi sie gniecie tam ,ze czasem jestem obolala,a.przecież jeszcze bd rosnac. Znow ulozylo sie inaczej. ZauwazyLam ,ze w przeciągu tyg tak.nadrobilo ruchowo. Aby do piątku :-) :-) tak.silnie czuje.,ze tam jajka jednak sa !!! Czy to normalne?

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Wystraszylam się serio ... Bo to takie skurcze byly dziwne i co jakis czas :/, Moje dziecko tak mi sie gniecie tam ,ze czasem jestem obolala,a.przecież jeszcze bd rosnac. Znow ulozylo sie inaczej. ZauwazyLam ,ze w przeciągu tyg tak.nadrobilo ruchowo. Aby do piątku :-) :-) tak.silnie czuje.,ze tam jajka jednak sa !!! Czy to normalne?

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ty masz wyzsza ciaze niz ja wiec nie wiem jak mocno musisz je czuc, ja czuje takie jakby rybki i czesto dosc mocniej dziecko

Dzień dobry

Lola martwe zęby zwykle się łamią do korzenia. A nie miałaś tam plomby? Powodzenia z dentystą ja ostatnio ułamaną dwójkę naprawiałam na szczęście wypełnienie tylko.
Do dentysty chodzę nieprzerwanie od 5 lat uroki ciąż i kp

Gabinia przeszło?
Nonkatoja udanego wypoczynku

Dziewczyny ruchy dziecka bywają nieprzyjemne. Potem dopiero jest hardkor [emoji14] żebra pęcherz jajniki o matko

Mąż idzie do pracy na dwójki o jak ja się cieszę

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Dzień dobry

Lola martwe zęby zwykle się łamią do korzenia. A nie miałaś tam plomby? Powodzenia z dentystą ja ostatnio ułamaną dwójkę naprawiałam na szczęście wypełnienie tylko.
Do dentysty chodzę nieprzerwanie od 5 lat uroki ciąż i kp

Gabinia przeszło?
Nonkatoja udanego wypoczynku

Dziewczyny ruchy dziecka bywają nieprzyjemne. Potem dopiero jest hardkor [emoji14] żebra pęcherz jajniki o matko

Mąż idzie do pracy na dwójki o jak ja się cieszę

cb7wugpju04jz4q8.png
nadal pokloceni?

Do góry