reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

nadal pokloceni?
Rozmawiamy służbowo bo tak to jest jak dzieci są. Niby przeprosił ale co z tego, czuć w powietrzu napięcie. Wcale nie mam ochoty z nim rozmawiać bo to już kolejny raz

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Rozmawiamy służbowo bo tak to jest jak dzieci są. Niby przeprosił ale co z tego, czuć w powietrzu napięcie. Wcale nie mam ochoty z nim rozmawiać bo to już kolejny raz

cb7wugpju04jz4q8.png
wygon z domu, ja moejmu zagrozilam niedawno, ze jak sie nie ogarnie to spada do mamusi i chyba oczy otwiera i sie boi bo on wie, ze ja nie zartuje

Hej hej, piękna pogoda, a ja w pracy do 14... Od sierpnia chyba idę na l4, bo mi się już nie chce po prostu..
Wczoraj chyba poczułam pierwsze ruchy (19tc+6) :D tak mnie coś kłuło jak siedziałam zgięta, a jak się wyprostowałam to delikatniej... Mam nadzieje, że to to :D
Pokój się kończy robić, mam nadzieje że w przyszłym tygodniu już będzie gotowy to Wam pokażę zdjęcia, gdzie będzie mieszkał mój Ktoś.
Nie mogę się doczekać połówkowego 30 lipca, może ktoś mi w końcu powie płeć na 100%... :)
Miłego weekendu Wam życzę, ja po pracy wybieram się na grilla nad wodą :)

Hej hej, piękna pogoda, a ja w pracy do 14... Od sierpnia chyba idę na l4, bo mi się już nie chce po prostu..
Wczoraj chyba poczułam pierwsze ruchy (19tc+6) :D tak mnie coś kłuło jak siedziałam zgięta, a jak się wyprostowałam to delikatniej... Mam nadzieje, że to to :D
Pokój się kończy robić, mam nadzieje że w przyszłym tygodniu już będzie gotowy to Wam pokażę zdjęcia, gdzie będzie mieszkał mój Ktoś.
Nie mogę się doczekać połówkowego 30 lipca, może ktoś mi w końcu powie płeć na 100%... :)
ja chce pracowac do konca sierpnia, na poczatku sierpnia przyjdzie moja nastepczyni, jak sie okazalo mojej mamy kolezanka, ktora ja bardzo lubie wiec sie ciesze, ze bede mogla ja uczyc co i jak :)

Ja popracuję do września i też poodpoczywam. Już mi praca radochy nie sprawia. Podomykam wszystkie zawodowe i prywatne projekty i zajmę się wyprawką :)

Kurcze z tymi zębami trudny temat. Dzieci wyssały wapń do cna chyba.
Miłego dnia mamusie

Dzień dobry

Lola martwe zęby zwykle się łamią do korzenia. A nie miałaś tam plomby? Powodzenia z dentystą ja ostatnio ułamaną dwójkę naprawiałam na szczęście wypełnienie tylko.
Do dentysty chodzę nieprzerwanie od 5 lat uroki ciąż i kp

Gabinia przeszło?
Nonkatoja udanego wypoczynku

Dziewczyny ruchy dziecka bywają nieprzyjemne. Potem dopiero jest hardkor [emoji14] żebra pęcherz jajniki o matko

Mąż idzie do pracy na dwójki o jak ja się cieszę

cb7wugpju04jz4q8.png

Właśnie ten ząb nigdy nie był robiony.
I chyba jest martwy bo jak zagladam to czarny korzeń że aż strach...
W pierwszej ciąży nie miałam problemów. Tylko nadwrażliwość. Ale ja mleka piłam dużo ,witaminy bralam. Teraz ciągle zapominam i chodzę z głową w chmurach...ot taka durna.

Zdaje mi się że to ruchy, gratulacje !!!! :D

wygon z domu, ja moejmu zagrozilam niedawno, ze jak sie nie ogarnie to spada do mamusi i chyba oczy otwiera i sie boi bo on wie, ze ja nie zartuje

I dobrze!!! Czasami faceta trzeba to dobitnie powiedzieć bo z myślenia to oni mają poelwazne problemy!!!!

A ja dzisiaj poczułam czkawkę malutkiego :)
A 21 lipca jak brzuszek mi skacze od kopniakow !!!

Hej , ja teraz tak patrze i nie ma mnie na liscie grudniowek , czy ktoras mogłyby mnie tam dopisac ?
Ja sie czuje dzisiaj strasznie , M. poszedl do pracy , dziecko zaraz sie obudzi, a ja najchetniej bym sie zdrzemnela :-)

reklama
Do góry