elifit
Moderatorka
Rozmawiamy służbowo bo tak to jest jak dzieci są. Niby przeprosił ale co z tego, czuć w powietrzu napięcie. Wcale nie mam ochoty z nim rozmawiać bo to już kolejny raznadal pokloceni?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozmawiamy służbowo bo tak to jest jak dzieci są. Niby przeprosił ale co z tego, czuć w powietrzu napięcie. Wcale nie mam ochoty z nim rozmawiać bo to już kolejny raznadal pokloceni?
wygon z domu, ja moejmu zagrozilam niedawno, ze jak sie nie ogarnie to spada do mamusi i chyba oczy otwiera i sie boi bo on wie, ze ja nie zartujeRozmawiamy służbowo bo tak to jest jak dzieci są. Niby przeprosił ale co z tego, czuć w powietrzu napięcie. Wcale nie mam ochoty z nim rozmawiać bo to już kolejny raz
ja chce pracowac do konca sierpnia, na poczatku sierpnia przyjdzie moja nastepczyni, jak sie okazalo mojej mamy kolezanka, ktora ja bardzo lubie wiec sie ciesze, ze bede mogla ja uczyc co i jakHej hej, piękna pogoda, a ja w pracy do 14... Od sierpnia chyba idę na l4, bo mi się już nie chce po prostu..
Wczoraj chyba poczułam pierwsze ruchy (19tc+6) tak mnie coś kłuło jak siedziałam zgięta, a jak się wyprostowałam to delikatniej... Mam nadzieje, że to to
Pokój się kończy robić, mam nadzieje że w przyszłym tygodniu już będzie gotowy to Wam pokażę zdjęcia, gdzie będzie mieszkał mój Ktoś.
Nie mogę się doczekać połówkowego 30 lipca, może ktoś mi w końcu powie płeć na 100%...
Miłego weekendu Wam życzę, ja po pracy wybieram się na grilla nad wodą
Dzień dobry
Lola martwe zęby zwykle się łamią do korzenia. A nie miałaś tam plomby? Powodzenia z dentystą ja ostatnio ułamaną dwójkę naprawiałam na szczęście wypełnienie tylko.
Do dentysty chodzę nieprzerwanie od 5 lat uroki ciąż i kp
Gabinia przeszło?
Nonkatoja udanego wypoczynku
Dziewczyny ruchy dziecka bywają nieprzyjemne. Potem dopiero jest hardkor [emoji14] żebra pęcherz jajniki o matko
Mąż idzie do pracy na dwójki o jak ja się cieszę
Hej hej, piękna pogoda, a ja w pracy do 14... Od sierpnia chyba idę na l4, bo mi się już nie chce po prostu..
Wczoraj chyba poczułam pierwsze ruchy (19tc+6) tak mnie coś kłuło jak siedziałam zgięta, a jak się wyprostowałam to delikatniej... Mam nadzieje, że to to
Pokój się kończy robić, mam nadzieje że w przyszłym tygodniu już będzie gotowy to Wam pokażę zdjęcia, gdzie będzie mieszkał mój Ktoś.
Nie mogę się doczekać połówkowego 30 lipca, może ktoś mi w końcu powie płeć na 100%...
Miłego weekendu Wam życzę, ja po pracy wybieram się na grilla nad wodą
wygon z domu, ja moejmu zagrozilam niedawno, ze jak sie nie ogarnie to spada do mamusi i chyba oczy otwiera i sie boi bo on wie, ze ja nie zartuje
Yyy Antiope nie raz prosiła o dane na priv. Po co to oburzenie?No cóż mnie też nie ma na liście