reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

nadal pokloceni?
Rozmawiamy służbowo bo tak to jest jak dzieci są. Niby przeprosił ale co z tego, czuć w powietrzu napięcie. Wcale nie mam ochoty z nim rozmawiać bo to już kolejny raz

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Rozmawiamy służbowo bo tak to jest jak dzieci są. Niby przeprosił ale co z tego, czuć w powietrzu napięcie. Wcale nie mam ochoty z nim rozmawiać bo to już kolejny raz

cb7wugpju04jz4q8.png
wygon z domu, ja moejmu zagrozilam niedawno, ze jak sie nie ogarnie to spada do mamusi i chyba oczy otwiera i sie boi bo on wie, ze ja nie zartuje

Hej hej, piękna pogoda, a ja w pracy do 14... Od sierpnia chyba idę na l4, bo mi się już nie chce po prostu..
Wczoraj chyba poczułam pierwsze ruchy (19tc+6) :D tak mnie coś kłuło jak siedziałam zgięta, a jak się wyprostowałam to delikatniej... Mam nadzieje, że to to :D
Pokój się kończy robić, mam nadzieje że w przyszłym tygodniu już będzie gotowy to Wam pokażę zdjęcia, gdzie będzie mieszkał mój Ktoś.
Nie mogę się doczekać połówkowego 30 lipca, może ktoś mi w końcu powie płeć na 100%... :)
Miłego weekendu Wam życzę, ja po pracy wybieram się na grilla nad wodą :)

Hej hej, piękna pogoda, a ja w pracy do 14... Od sierpnia chyba idę na l4, bo mi się już nie chce po prostu..
Wczoraj chyba poczułam pierwsze ruchy (19tc+6) :D tak mnie coś kłuło jak siedziałam zgięta, a jak się wyprostowałam to delikatniej... Mam nadzieje, że to to :D
Pokój się kończy robić, mam nadzieje że w przyszłym tygodniu już będzie gotowy to Wam pokażę zdjęcia, gdzie będzie mieszkał mój Ktoś.
Nie mogę się doczekać połówkowego 30 lipca, może ktoś mi w końcu powie płeć na 100%... :)
ja chce pracowac do konca sierpnia, na poczatku sierpnia przyjdzie moja nastepczyni, jak sie okazalo mojej mamy kolezanka, ktora ja bardzo lubie wiec sie ciesze, ze bede mogla ja uczyc co i jak :)

Ja popracuję do września i też poodpoczywam. Już mi praca radochy nie sprawia. Podomykam wszystkie zawodowe i prywatne projekty i zajmę się wyprawką :)

Kurcze z tymi zębami trudny temat. Dzieci wyssały wapń do cna chyba.
Miłego dnia mamusie

Dzień dobry

Lola martwe zęby zwykle się łamią do korzenia. A nie miałaś tam plomby? Powodzenia z dentystą ja ostatnio ułamaną dwójkę naprawiałam na szczęście wypełnienie tylko.
Do dentysty chodzę nieprzerwanie od 5 lat uroki ciąż i kp

Gabinia przeszło?
Nonkatoja udanego wypoczynku

Dziewczyny ruchy dziecka bywają nieprzyjemne. Potem dopiero jest hardkor [emoji14] żebra pęcherz jajniki o matko

Mąż idzie do pracy na dwójki o jak ja się cieszę

cb7wugpju04jz4q8.png

Właśnie ten ząb nigdy nie był robiony.
I chyba jest martwy bo jak zagladam to czarny korzeń że aż strach...
W pierwszej ciąży nie miałam problemów. Tylko nadwrażliwość. Ale ja mleka piłam dużo ,witaminy bralam. Teraz ciągle zapominam i chodzę z głową w chmurach...ot taka durna.

Zdaje mi się że to ruchy, gratulacje !!!! :D

wygon z domu, ja moejmu zagrozilam niedawno, ze jak sie nie ogarnie to spada do mamusi i chyba oczy otwiera i sie boi bo on wie, ze ja nie zartuje

I dobrze!!! Czasami faceta trzeba to dobitnie powiedzieć bo z myślenia to oni mają poelwazne problemy!!!!

A ja dzisiaj poczułam czkawkę malutkiego :)
A 21 lipca jak brzuszek mi skacze od kopniakow !!!

Hej , ja teraz tak patrze i nie ma mnie na liscie grudniowek , czy ktoras mogłyby mnie tam dopisac ?
Ja sie czuje dzisiaj strasznie , M. poszedl do pracy , dziecko zaraz sie obudzi, a ja najchetniej bym sie zdrzemnela :-)

reklama
Do góry