Ja poproszę takie niechcący
film był fajny warto było iść. Jutro powrót do szarej rzeczywistości. Dobranoc
Jaki film?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja poproszę takie niechcący
film był fajny warto było iść. Jutro powrót do szarej rzeczywistości. Dobranoc
serio? nie licze ze po czymkolwiek mi przejdzie. jak troche sie zmniejsza objawy to bede happyGrama ja też to miałam. Lekarz kazał mi brać Magnellę. Jedna tabletka dziennie załatwiła sprawę.
zrobie o ile nie minie. przy poprzednich ciazach mi mijalo. podobno wiekszosci przechodzi po ciazyGrama na tę cieśń nadgarstka zrób sobie badania po ciąży. Przy dużym zaniku nerwów robi się zabieg. Teściowa miała i znaczna poprawa jest.
odpoczywaj i ciesz sie zyciem. niech sobie ktos inny skorzysta a ty bedac na l4 nic nie tracisz przeciez. a poza tym skad wiesz co bedzie za rok czy dwa? a moze ten ktos zajdzie w ciaze albo sie nie sprawdzi albo moze dostaniesz ciekawsza propozycje?Dziewczyny, mój pracodawca wysyła mnie od sierpnia na zwolnienie. Ja jeszcze planowałam popracować do końca września. Mówią że zatrudnili kogoś od sierpnia i dla nich lepiej jak na zus przejdę. Ale ta nowa osoba nie ma umowy na zastępstwo tylko na dwa lata. Trochę mi przykro bo czuję że już nie mam po co wracać.
Wizytę u lekarza mam na koniec sierpnia i dopiero wtedy dostanę zwolnienie.
skad tyle prania mozna wziac? u mnie po 2 osobach i dochodzacym pasierbie jest 2 pralki tygodniowo plus 3 co 2 tyg jak piore posciel. Lux co ty robisz z tymi ciuszkami???6 pralek mam dzis co z tego, ze pralam w tygodniu
Zosia nie kopie ani nicZazdroszczę wam tych ruchów, u mnie 21tydz i taka cisza, spokój..
Rozumiem Cię dokładnie, ja też nie lubię bezczynności kiedy inni robią. A szczególnie lubię trudne męskie zadania np w ogrodzie. Malowaniu czy budowie. Ojciec zawsze chciał mieć synów a niestety wyszły mu córki.Fajnie, ze macie udany dzień. Mój taki sobie. Mąż narzeka, ze ma urlop a dechy i płot musi stawiać. Marudzi i "gryzie" a to udziela sie też mi bo wściekła przez niego chodzę. Zła jestem, że nie mogę pomóc a ja nie lubię nic nie robić.
U nas jest przeważnie jedna pralka dziennie. Dzieci się brudzą- taka ich natura. Z mężem to samo. dobrze ze pralka ma dużą ładowność. M chce kupić taką o ładowności 8 kg. Tylko ja nie wiem po co bo nasza dziala bez zarzutów.
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom