reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja poproszę takie niechcący :)

film był fajny warto było iść. Jutro powrót do szarej rzeczywistości. Dobranoc

cb7wugpju04jz4q8.png

Jaki film? :)

reklama
Grama ja też to miałam. Lekarz kazał mi brać Magnellę. Jedna tabletka dziennie załatwiła sprawę.
serio? nie licze ze po czymkolwiek mi przejdzie. jak troche sie zmniejsza objawy to bede happy
Grama na tę cieśń nadgarstka zrób sobie badania po ciąży. Przy dużym zaniku nerwów robi się zabieg. Teściowa miała i znaczna poprawa jest.

cb7wugpju04jz4q8.png
zrobie o ile nie minie. przy poprzednich ciazach mi mijalo. podobno wiekszosci przechodzi po ciazy
Dziewczyny, mój pracodawca wysyła mnie od sierpnia na zwolnienie. Ja jeszcze planowałam popracować do końca września. Mówią że zatrudnili kogoś od sierpnia i dla nich lepiej jak na zus przejdę. Ale ta nowa osoba nie ma umowy na zastępstwo tylko na dwa lata. Trochę mi przykro bo czuję że już nie mam po co wracać.
Wizytę u lekarza mam na koniec sierpnia i dopiero wtedy dostanę zwolnienie.
odpoczywaj i ciesz sie zyciem. niech sobie ktos inny skorzysta a ty bedac na l4 nic nie tracisz przeciez. a poza tym skad wiesz co bedzie za rok czy dwa? a moze ten ktos zajdzie w ciaze albo sie nie sprawdzi albo moze dostaniesz ciekawsza propozycje?
A mozesz cos dzis zagwarantowac pracodawcy co bedzie po ciazy i to tak na 100%?
6 pralek mam dzis :no: co z tego, ze pralam w tygodniu
skad tyle prania mozna wziac? u mnie po 2 osobach i dochodzacym pasierbie jest 2 pralki tygodniowo plus 3 co 2 tyg jak piore posciel. Lux co ty robisz z tymi ciuszkami???
Zazdroszczę wam tych ruchów, u mnie 21tydz i taka cisza, spokój..
Zosia nie kopie ani nic:(

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Ja około 2 dziennie.
Jak już wszystko z kosza zniknie to po 4 dniach znów pranie.

Ja mam problem ze codziennie muszę mieć czysta pidzame... Jakieś zboczenie !!!

A młody słuchajcie takie kopale w cipuline i w dziurkę od d*** mi zasadzal, że myślałam iż wyskoczy !!!! Nieprzyjemne uczucie. Chyba ustawiony był posladkowo.... :p

Dobranoc!!!!!

Fajnie, ze macie udany dzień. Mój taki sobie. Mąż narzeka, ze ma urlop a dechy i płot musi stawiać. Marudzi i "gryzie" a to udziela sie też mi bo wściekła przez niego chodzę. Zła jestem, że nie mogę pomóc a ja nie lubię nic nie robić.

U nas jest przeważnie jedna pralka dziennie. Dzieci się brudzą- taka ich natura. Z mężem to samo. :) dobrze ze pralka ma dużą ładowność. ;) M chce kupić taką o ładowności 8 kg. Tylko ja nie wiem po co bo nasza dziala bez zarzutów.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dzisiaj miałam ciężki dzień , brzuch strasznie mi twardniał :-( na szczęście dzidziuś zaczął ścigać na całego. Zly dzień miał też mój synek, a jak na złość mój M. cały dzień w pracy :-( Młody znów miał ataki złości i wpadał w furie. Jutro na badania przed wizyta tak, że rano trzeba się zwlec z wyra i popedzic. Dobranoc :-)

reklama
Fajnie, ze macie udany dzień. Mój taki sobie. Mąż narzeka, ze ma urlop a dechy i płot musi stawiać. Marudzi i "gryzie" a to udziela sie też mi bo wściekła przez niego chodzę. Zła jestem, że nie mogę pomóc a ja nie lubię nic nie robić.

U nas jest przeważnie jedna pralka dziennie. Dzieci się brudzą- taka ich natura. Z mężem to samo. :) dobrze ze pralka ma dużą ładowność. ;) M chce kupić taką o ładowności 8 kg. Tylko ja nie wiem po co bo nasza dziala bez zarzutów.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem Cię dokładnie, ja też nie lubię bezczynności kiedy inni robią. A szczególnie lubię trudne męskie zadania np w ogrodzie. Malowaniu czy budowie. Ojciec zawsze chciał mieć synów a niestety wyszły mu córki.
Co do pralki to niepotrzebny wydatek. Co z tego że Wielka pralka, skoro wiele wypranych rzeczy masz... No chyba że linki na pół miasta :p i wieszasz do woli!!!!

Do góry