moj chlop caly czas gada, ze chce juz grudzien, zeby maly sie juz urodzilJaś się sporo rusza. Ostatnio stwierdziłam, że chciałabym już, żeby był listopad - grudzień ...
reklama
elifit
Moderatorka
To tak jak ja. Zresztą nie chcę jeszcze zimnych krótkich dni brr [emoji21]To ja kompletnie jeszcze nie gotowa na ten grudzień, więc mi się nie spieszy. Jeszcze nic nie kupione, pokój nie przygotowany, imię nie wymyślone...
Lola Lolitta
Fanka BB :)
No właśnie ja na grudzień nie gotowa, odpoczywaj i korzystania bo przy dwójce dzieci małych będzie hardcore.
Wróciliśmy z basenu.
Pierwszy raz mój syn był na basenie - a ja instruktor pływania. Aż wstyd (ale to przez kompleksy związane z ciałem).
Na początku się bał, ale zaczęłam go oswajać i po 30 minutach już smigalismy hahaha.
I dobra cena. 25 zł bilet rodzinny na 90 minut. Super zadowolona jestem, mąż i syn również. A ja oczywiście jako plywaczka poszłam na tor. I tak zapierdzielalam, że soczewki mi się wysuszyly i skurczy dostałam Głupia ja.
Po 4 rundach dałam za wygraną.
I spotkaliśmy męża znajomych, Lucyna też rodzi w grudniu 24 !!! I ma córeczke roczną
Teraz spodziewają się synka .
Ach było super, a teraz słoneczko świeci, syn śpi padniety po harcach, mąż w Wiedźmina gra, ja siedzę i relaksuje się ciszą. Zajebista niedziela
Wróciliśmy z basenu.
Pierwszy raz mój syn był na basenie - a ja instruktor pływania. Aż wstyd (ale to przez kompleksy związane z ciałem).
Na początku się bał, ale zaczęłam go oswajać i po 30 minutach już smigalismy hahaha.
I dobra cena. 25 zł bilet rodzinny na 90 minut. Super zadowolona jestem, mąż i syn również. A ja oczywiście jako plywaczka poszłam na tor. I tak zapierdzielalam, że soczewki mi się wysuszyly i skurczy dostałam Głupia ja.
Po 4 rundach dałam za wygraną.
I spotkaliśmy męża znajomych, Lucyna też rodzi w grudniu 24 !!! I ma córeczke roczną
Teraz spodziewają się synka .
Ach było super, a teraz słoneczko świeci, syn śpi padniety po harcach, mąż w Wiedźmina gra, ja siedzę i relaksuje się ciszą. Zajebista niedziela
cytrusowa85
Lola Lolitta
a no to ja jakas dziwna, ze tak wyczekuje porodu, moze temu, ze pierworodka
Pewnie tak
Ja żałuję że się bardziej nie leniłam hahaha
jak urodze to pewnie powiem a moglbys synu wrocic do brzucha bym sie wyspalaPewnie tak
Ja żałuję że się bardziej nie leniłam hahaha
reklama
elifit
Moderatorka
Ja poproszę takie niechcącya ja dziś niechcący miałam randkę , niestety z mężem i to w dodatku własnym ;-)
kino, lody i żarcie na mieście
cudowny dzień
film był fajny warto było iść. Jutro powrót do szarej rzeczywistości. Dobranoc