reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

serio? nie licze ze po czymkolwiek mi przejdzie. jak troche sie zmniejsza objawy to bede happy

zrobie o ile nie minie. przy poprzednich ciazach mi mijalo. podobno wiekszosci przechodzi po ciazy

odpoczywaj i ciesz sie zyciem. niech sobie ktos inny skorzysta a ty bedac na l4 nic nie tracisz przeciez. a poza tym skad wiesz co bedzie za rok czy dwa? a moze ten ktos zajdzie w ciaze albo sie nie sprawdzi albo moze dostaniesz ciekawsza propozycje?
A mozesz cos dzis zagwarantowac pracodawcy co bedzie po ciazy i to tak na 100%?

skad tyle prania mozna wziac? u mnie po 2 osobach i dochodzacym pasierbie jest 2 pralki tygodniowo plus 3 co 2 tyg jak piore posciel. Lux co ty robisz z tymi ciuszkami???

Zosia nie kopie ani nic:(

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
mozna majac takiego chlopa jak ja, pracuje w lesie, tego ma dwie pralki, jezdzi grac w pilke, ma kilka kompletow i kolejna pralka, po pracy sie kapie i przebiera i sie zbiera, potrafi wynosic 10 bluzek przez 6 dni po prac bo gdzies walnie czysta i nie moze znalezc i ubiera inna a jak ja uzbieram te ciuchy to mam pol lazienki, moich to sa dwie pralki :D

reklama
a tak w ogole to Tomka roodzina rozpierdziela system, w czerwcu Tomka kuzynowi urodzil sie drugi syn i tak jak Szymon potrafil sie nie odzywac do Tomka, tylko jak cos potrzebowal to dzwonil tak teraz se przypomnial, ze ma kuzyna i chce Tomka na chrzestnego a ja mowie no ej a rodzenstwa on nie ma? dlugi czas sie nie odzywal do Tomka a teraz wielce nas na kawki prosza, Tomek powiedzial, ze odmowi, bo ma juz 4 chrzesniakow i kuzwa skad brac kase? nam sie zaraz urodzi mlody, ja bede trzymac do chrzstu Zuzie, wiadomo bratu nie odmowie poza tym sama chcialam ja trzymac...to samo sie tyczy siostry tego Szymona Izy, tez piczka sie nie odzywa, ile juz ich zapraszlismy na nowa chate na kawe i cisza a w czerwcu ona mowi do mojej tesciowej, ze chce wziac Tomka na chrzestnego!! ona rodzi tak jak ja w grudniu a ja sie tak wkurzylam i mowie o nie, napisac glupiej eski nie umie, jak sie nie spotkamy przez przypadek to nawet nie wiemy co u nich a teraz wielce se o Tomka przypomniala :wściekła/y: ci ludzie mnie dobijaja, z rodzenstwem pokloceni to po kuzynach lataja, co juz naprawde nikt nie chce im trzymac dzieci?!

Dzień dobry,

Melduję się z pracy,

Lux to teraz wszystko rozumiem i radzę zainwestować w suszarkę bębnową bo nie wyrobisz ;)
Ksad to mój mąż wziął urlop żeby robić przy domu :D Od tygodnia jesteśmy w fazie remontu.

Zauważyłyście ze nie narzekamy już tyle co w pierwszym trymestrze? Samopoczucie lepsze, dzidziole się ruszają, faaajnie jest :)

Miłego pn

Dzień dobry,

Melduję się z pracy,

Lux to teraz wszystko rozumiem i radzę zainwestować w suszarkę bębnową bo nie wyrobisz ;)
Ksad to mój mąż wziął urlop żeby robić przy domu :D Od tygodnia jesteśmy w fazie remontu.

Zauważyłyście ze nie narzekamy już tyle co w pierwszym trymestrze? Samopoczucie lepsze, dzidziole się ruszają, faaajnie jest :)

Miłego pn
ale ja robie w srodku tygodnia pranie i pytam sie go czy masz cos procz gaci i skarpetek do prania to slysze nieeeee :D a w sobote halas bo czystych spodni i bluzek brak :D

ja narzekam nadal :D

Lux o kurcze, myślę że musicie ich uświadomić ze Tomek ma 4 chrześniaków, żeby nie było że dziecku odmawiacie. Prosili was osobiście już? Może ktoś inny mógłby ten pomysł im wybić z głowy?

Lux o kurcze, myślę że musicie ich uświadomić ze Tomek ma 4 chrześniaków, żeby nie było że dziecku odmawiacie. Prosili was osobiście już? Może ktoś inny mógłby ten pomysł im wybić z głowy?
nie on pisal do Tomka eske, ze go prosi na kawe i czy bylby chrzestnym Oktawiana... moze moja tesciowa mu wybije ten pomysl, ale tu juz moze nie chodzi tez o ilosc chrzesniakow, ale o fakt, ze kuzyn sie dlugo nie odzywal a teraz sobie o Tomku przypomnial

Lux przy dziecku będzie pralka szła raz dziennie bo nie wytrzymasz zapachu kup i serka po ulaniu, możesz przy okazji wrzucić skarpety T ;)
ja obzbieram je po chacie po so kosza mu ciezko wrzucic zaraz jak zdejmie, nie mam juz sily na niego, posprzatalam caluska chate w weekend i jak zobacze bluzki na komodach, krzeslach to go zabije

reklama
Do góry