Hahaha to podobnie jak u nas maluszek zacznie sie wiercić, kopie, wołam męża On biedny czatuje pół godziny z ręką na brzuszku a tu cisza ani drgnieCześć u mnie na obiad zupka kalafiorowa z wczoraj a na drugie danie idziemy do ciotki na grila rodzinnego.
Ja ruchy czuje codziennie. Najmocniej rano i wieczorkiem. W ciągu dnia tylko jak siedzę. Ztym ze mąż nie czuje jeszcze przez brzucho ale jak przyklada rękę to mała sie nie rusza .
Miłej niedzieli Wam życzę
reklama
ladnie zes pospalaDzień dobry. My dopiero wstaliśmy
Zerkniecie tutaj: Link do: Wózki - przegląd dotychczas używanych przez Grudniowe Mamy
my tez zapracowani, lubimy takie leniwe niedziele jak dzisOj ładnie, ale jestem wykończona. Robimy remont łazienki u rodziców T. a T ma na głowie ŚDM w pracy i praktycznie w ogóle nie ma go w domu. Aż dziwne, że dzisiaj jest, bo wczoraj dla odmiany był w pracy ;-)
sancia880
Fanka BB :)
Moje to leniwe dziecko. OstAtnio moj czul ruchy pod ręką. I znow leniwe ma dni ale sie.nie martwię bo mam od pierwszej ciazy pol brzucha jakby zdretwiala skore
Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
ja dzis czekam i czekam i cisza poki co a tak sie ladnie ruszal w ostatnich diachMoje to leniwe dziecko. OstAtnio moj czul ruchy pod ręką. I znow leniwe ma dni ale sie.nie martwię bo mam od pierwszej ciazy pol brzucha jakby zdretwiala skore
reklama