reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Cześć:) u mnie na obiad zupka kalafiorowa z wczoraj a na drugie danie idziemy do ciotki na grila rodzinnego.

Ja ruchy czuje codziennie. Najmocniej rano i wieczorkiem. W ciągu dnia tylko jak siedzę. Ztym ze mąż nie czuje jeszcze przez brzucho ale jak przyklada rękę to mała sie nie rusza .

Miłej niedzieli Wam życzę:)

Hahaha to podobnie jak u nas :) maluszek zacznie sie wiercić, kopie, wołam męża On biedny czatuje pół godziny z ręką na brzuszku a tu cisza :) ani drgnie :D

reklama
Oj ładnie, ale jestem wykończona. Robimy remont łazienki u rodziców T. a T ma na głowie ŚDM w pracy i praktycznie w ogóle nie ma go w domu. Aż dziwne, że dzisiaj jest, bo wczoraj dla odmiany był w pracy ;-)

Moje to leniwe dziecko. OstAtnio moj czul ruchy pod ręką. I znow leniwe ma dni ale sie.nie martwię bo mam od pierwszej ciazy pol brzucha jakby zdretwiala skore

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry