reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Hejka:)
Widzę, że w końcu temat w którym i ja mam doświadczenie... Durne sny.... I to nie od ciąży, a od maleńkości takie mam... Ostatnio mi się śniło, że brałam udział w średniowiecznej wojnie i zabiłam konia, a później jadłam jego serce[emoji33][emoji33]

Kiedyś mi sie sniło, że miałam ogromną kostkę mydła, taka wielkości samochodu i ktoś chciał mi ją ukraść. Mydło było w kartoniku i nazywało się "mydło kaczuszka" i ja cały sen próbowałam z tym mydłem uciekać :-)

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
Ja mam o tyle dobrze, że jadę do pracy chwilę metrem. Praca nie jest ciężka, a mam kontakt z ludźmi. Brzucha jeszcze nie widać. I ogólnie dobrze się czuje. Ale jakbymi miała dojeżdżać tyle co Ty, to pewnie też pomyślałabym o zwolnieniu.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
a po drugie mnie klienci wnerwiaja i to tez wplywa na dziecko, czesto wracam wsciekla z pracy

Widzę, że w końcu temat w którym i ja mam doświadczenie... Durne sny.... I to nie od ciąży, a od maleńkości takie mam... Ostatnio mi się śniło, że brałam udział w średniowiecznej wojnie i zabiłam konia, a później jadłam jego serce[emoji33][emoji33]

Kiedyś mi sie sniło, że miałam ogromną kostkę mydła, taka wielkości samochodu i ktoś chciał mi ją ukraść. Mydło było w kartoniku i nazywało się "mydło kaczuszka" i ja cały sen próbowałam z tym mydłem uciekać :-)

a8doqqmz725nh9h0.png
ja pierdziele :D

a po drugie mnie klienci wnerwiaja i to tez wplywa na dziecko, czesto wracam wsciekla z pracy
A stres i zdenerwowanie nie jest wskazane w naszym stanie;), więc nie masz nad czym się zastanawiać [emoji6] Choć w takim wypadku powinnam od męża mieć L4, bo ostatnio coś mnie denerwuje [emoji38]

a8doqqmz725nh9h0.png
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

cb7wugpju04jz4q8.png

A stres i zdenerwowanie nie jest wskazane w naszym stanie;), więc nie masz nad czym się zastanawiać [emoji6] Choć w takim wypadku powinnam od męża mieć L4, bo ostatnio coś mnie denerwuje [emoji38]

mnie wkurza to, ze klienci nie maja szacunku do mnie, nie patrza na moj brzuch i sie dra jak cos nie pasuje

reklama

a8doqqmz725nh9h0.png
Haha :) no ja też mam świetne sny :D ostatnio śniło mi się, że wychodziłam z rodzinką po takich długich schodach a po drugiej stronie barierki schodziły takie małe czarne ludziki wyglądające jak ninja :D doszliśmy na górę a tam taka piękna rajska plaża i lazurowe morze... I nagle te ludziki zaczęły nas gonić! Uciekliśmy do auta a one zaczęły nam włazić przez szyby dach i zmieniać się w takie włochate potworki wyglądające jak miniatury psa mojej bratanicy :D

Do góry