cytrusowa85
Fanka BB :)
mamaNadii a masz juz pannę potwierdzona bo pamiętam ze tylko nuba miałaś takiego plaskiego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boziu a na podstawie czego podejrzewa autyzm?Hej dziewczyny. Witam sie i ja. Od rana byłam w drodze. Znowu z malym u pediatry i w szpitalu. Za miesiąc kładziemy sie razem w szpitalu i robimy wszystkie badania. W tym eeg i neurologa i fizjoterapeute i laryngologa. Musimy to zrobić bo mały ma juz 2.5 roku a umie tylko parę slow powiedziec. Zreszta moj wujek jest lekarzem i podejrzewa u niego autyzm. Jak mi powiedzial w sobote to nogi pode mna sie ugiely. Mamy juz termin w szpitalu teraz tylko pediatra musi wystawic specjane skierownie o umieszczenie w szpitalu i mam nadzieje ze nie będzie robila problemow. Jestem caly czas zdolowana i mam nadzieję ze ta diagnoza sie nie potwierdzi
ok ide doczytac
Lux jak znam życie to Ani przydarzyło się to co mi ostatnio czyli tzw. Zsunięcie palca zbyt blisko te oceny obok siebie są.Ania mozesz mi wytlumaczyc co niemadrego jest w moim poscie do Anety, ze tak go ocenilas?