reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

No ja miałam 30 a i tak nie bardzo chciało mi się smarować bo myślałam że jak w cieniu to mnie na jakiś e ruszy [emoji23] a to błąd.
Ja jeszcze córka mlynarza jestem i bladosc mojej skóry aż przeraża [emoji23], dobrze że choć chłopaki po mężu mają cerę, jedno wyjście i wszyscy brazowi [emoji122], ja pięknie czerwona.
Tak dokładne na następny raz wezmę 50 !

No oby moje plamienia ustaly już bo psychicznie to mnie miażdży. Teraz odpukac prawie dwa tyg spokoju. Ale wcześniej co kilka dni kolejne plamienie, strach było siku chodzić.
Polecam zbieranie jagód na zboczu góry, gwarantowana opalenizna :)
Mi się na L4 nie spieszy, bo chyba w domu zgłupieje, ale odpoczynek po urlopie by mi się przydał[emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
No ja też tak myślałam a.tu dobrze mi się śpi na urlopie [emoji14]

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Hej
Ja rano byłam na wizycie. W sumie to nic się nie zmieniło, bo ledwie w piątek miałam połówkowe. Prosiłam tylko panią doktor, żeby tam zerknęła jeszcze raz między nogi, żeby sprawdzić czy nic przez te dwa dni nie odpadło, ale niestety nie...

Hej
Ja rano byłam na wizycie. W sumie to nic się nie zmieniło, bo ledwie w piątek miałam połówkowe. Prosiłam tylko panią doktor, żeby tam zerknęła jeszcze raz między nogi, żeby sprawdzić czy nic przez te dwa dni nie odpadło, ale niestety nie...
Kochana masz trochę czasu do oswojenia się z myślą o drugim synku.
Głowa do góry. Wierz mi dwóch chłopaków też jest fajnych [emoji6]
U mnie w środę potwierdza trzeciego syna. Także damy radę [emoji16], bo jak nie my to kto?!

Witam Was i ja po kilkudniowej nieobecności :) taka bylam zabiegana ze nawet nie dalam rady na chwile zerknąć..
Troszkę was nadrobilam ale nie jestem w stanie przeczytać 40 stron ;).

Maluszka juz czuje :) tak sobie teraz leze i go poczułam, poglaskalam w tym miejscu a on mi odpowiedział maleńkim kopniaczkiem :) cudowne uczucie ;)

Przez te kilka dni co mnie nie bylo to kończyliśmy remont łazienki :) jeszcze troche posprzątam i bedzie ok :) wszędzie pełno kurzu itd a to tak szybko nie zejdzie..

Aaa i najważniejsze :) dzis mam o 18 wizyte i zobaczymy nasze Maleństwo po czterech tygodniach :) nie mogę się doczekać ;) dam znać co i jak :)

Mam nadzieje ze u was wszystko w porządku i z malenstwami również :)
Doczytalam ze Antiope bedziesz miec drugiego synka? Nie martw się bedziesz kochać tak samo jak i pierwszego;) a rozczarowanie jeszcze zdąży minąć ;)

Trzymajcie sie dziewczyny :) napisze wieczorem po wizycie bo teraz jeszcze pare rzeczy musze ogarnac :)

reklama
ja chcialam byc dluzej, ale tak jak mowie nie usmiecha mi sie z coraz wiekszym brzuchem jezdzic 25 km w jedna strone
Ja mam o tyle dobrze, że jadę do pracy chwilę metrem. Praca nie jest ciężka, a mam kontakt z ludźmi. Brzucha jeszcze nie widać. I ogólnie dobrze się czuje. Ale jakbymi miała dojeżdżać tyle co Ty, to pewnie też pomyślałabym o zwolnieniu.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry