reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Nie masz zrytegi łba, mi się śniło, że 3 facetów tak podniecalo się moja ciąża, że chcieli mi minetkę strzelić, na co mój mąż się zgodził i stali tak przed pokojem mojego syna w poczekalni hahahaha. Na szczęście się obudziłam.
Ktoś pobije mój zryty łeb?????? :D
No tego to chyba nic nie pobije [emoji23][emoji108]

reklama
dziwne to wszystko, mam ta opryszczke i bylam w lab i chcialam zrobic badania z moczu do ginki i z krwi kilka i laborantka mowi, ze z krwi mi nie zrobi, bo opryszczka musi mi zejsc, ok tego sie domyslalam ale z moczu tez nie?

Witam się z rana.
Mnie mulilo oczywiście wieczorem wczoraj i dziś rano też jakoś nie bardzo się czułam.
Zjadłam dwa banany i bułkę z żółtym serem i niby przeszło ale i tak jakoś źle mi.
Wczoraj byliśmy na basenie, wkoncu pogoda była żeby dzieciaki mogły się pokapac.
Spieklam sobie ramiona i plecy a kuzwa siedziałam cały czas w cieniu pod parasolem.
Za to chłopaki tak sie wyszaleli że popadali wieczorem nawet niewiadomo kiedy[emoji16]
W piątek mają zakończenie roku szkolnego. Także wkoncu zasłużone wakacje.

Kompletnie niewiem co ma obiad. Chyba rosół zrobię bo mam ochotę. A na drugie ziemniaki z jajkiem sadzonym. Nie chce mi się stać i gotować w taką gorączkę

Nie mogę się doczekać środy.
Przez dwa tyg zdążyłam się przyzwyczaić o myśli o trzecim synku. Więc idę teraz tylko aby potwierdzić informacje z przed dwóch tygodni.
Plamienia ustaly jak narazie, brzuch też nie boli. Wkoncu powoli zaczynam się cieszyć ciąża.chce tylko aby urodził się zdrowy i aby nie spieszy mu się na ten świat za bardzo. Bo nie chce przechodzić tego wszystkiego od nowa co 15 lat temu z patrykiem.byle bym jeszcze tak szybko się nie męczyłam, i aby mdłości dały już spokój.i będzie bosko [emoji108]

Witam się z rana.
Mnie mulilo oczywiście wieczorem wczoraj i dziś rano też jakoś nie bardzo się czułam.
Zjadłam dwa banany i bułkę z żółtym serem i niby przeszło ale i tak jakoś źle mi.
Wczoraj byliśmy na basenie, wkoncu pogoda była żeby dzieciaki mogły się pokapac.
Spieklam sobie ramiona i plecy a kuzwa siedziałam cały czas w cieniu pod parasolem.
Za to chłopaki tak sie wyszaleli że popadali wieczorem nawet niewiadomo kiedy[emoji16]

Kompletnie niewiem co ma obiad. Chyba rosół zrobię bo mam ochotę. A na drugie ziemniaki z jajkiem sadzonym. Nie chce mi się stać i gotować w taką gorączkę

Przez dwa tyg zdążyłam się przyzwyczaić o myśli o trzecim synku. Więc idę teraz tylko aby potwierdzić informacje z przed dwóch tygodni.
Plamienia ustaly jak narazie, brzuch też nie boli. Wkoncu powoli zaczynam się cieszyć ciąża.chce tylko aby urodził się zdrowy i aby nie spieszy mu się na ten świat za bardzo. Bo nie chce przechodzić tego wszystkiego od nowa co 15 lat temu z patrykiem.byle bym jeszcze tak szybko się nie męczyłam, i aby mdłości dały już spokój.i będzie bosko [emoji108]
ja jak robie rosol to juz drugiego nie robie bo my dajemy do rosolku miesko i jemy je plus duzo jarzyn z rosolu i tak sie najemy, ze na drugie by juz miejsca nie bylo :)

Witam:) Ja po weekendzie nad morzem. Pogoda różna, ale jodu się nawdychałam:) teraz siedzę w pracy, ale już mi się nie chce:) Lenia mam takiego, że to masakra.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie masz zrytegi łba, mi się śniło, że 3 facetów tak podniecalo się moja ciąża, że chcieli mi minetkę strzelić, na co mój mąż się zgodził i stali tak przed pokojem mojego syna w poczekalni hahahaha. Na szczęście się obudziłam.
Ktoś pobije mój zryty łeb?????? :D
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

cb7wugpju04jz4q8.png

Witam się z rana.

Dobrze że już lepiej się czujesz.
No i ja ostatnio mam mdlosci, wczoraj dwa razy zwracalam po słodyczach, rodzice ciasto przywieźli więc nie wypadało odmówić.
I plamienia u Ciebie ustały, może rzeczywiście już będzie dobrze?
A ja Ci powiem że tydzień temu raka spieklam i skóra mi schodzi, lekarz tylko nakazał by następnym razem filtr 50 używać i smarować co 15 minut.
Może też tak zrób???

Dobrze że już lepiej się czujesz.
No i ja ostatnio mam mdlosci, wczoraj dwa razy zwracalam po słodyczach, rodzice ciasto przywieźli więc nie wypadało odmówić.
I plamienia u Ciebie ustały, może rzeczywiście już będzie dobrze?
A ja Ci powiem że tydzień temu raka spieklam i skóra mi schodzi, lekarz tylko nakazał by następnym razem filtr 50 używać i smarować co 15 minut.
Może też tak zrób???
No ja miałam 30 a i tak nie bardzo chciało mi się smarować bo myślałam że jak w cieniu to mnie na jakiś e ruszy [emoji23] a to błąd.
Ja jeszcze córka mlynarza jestem i bladosc mojej skóry aż przeraża [emoji23], dobrze że choć chłopaki po mężu mają cerę, jedno wyjście i wszyscy brazowi [emoji122], ja pięknie czerwona.
Tak dokładne na następny raz wezmę 50 !

No oby moje plamienia ustaly już bo psychicznie to mnie miażdży. Teraz odpukac prawie dwa tyg spokoju. Ale wcześniej co kilka dni kolejne plamienie, strach było siku chodzić.

reklama
Do góry