reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Oj u mnie sny sny się sprawdzają. I to powiem :Niestety, że się sprawdzają.

Każdy podchodzi do tego jak uważa :)

Ja mam zepsuty ząb, górna prawa 5.
Przed ciążą poszłam do dentysty i powiedział, że leczenie 450 zł... Myślałam że zawału dostanę.
Niestety nie miałam pieniędzy aż tyle, były inne ważniejsze wydatki.
Ząb nie boli, nawet bym nie wiedziała, że jest zepsuty.
będę musiała go zrobić po urodzeniu.

A na NFZ prawie dwa lata trzeba czekać (!), więc się nie napisałam. Takie kolejki to horror.
Kurde ja dzwonie i za 2 dni mnie na nfz przyjmuje. Niezle

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja skończyłam przegląd w lutym, wymieniłam 2 plomby i zrobiłam kanałowo 8kę, bo ładnie wyrosła i szkoda nam było ;) Oby nam się nic nie psuło. Dentysta to lekarz, którego lubię, gdy nie muszę odwiedzać.

Mnie noszenie aparatu stałego nauczyło dbania o zęby. Tyle się nacierpiałam jak nosiłam, że teraz regularnie kontroluję :) póki co wszystkie zęby zdrowe :)

Cześć :) czytam Was codziennie ale albo nie mam czasu aby odpisać albo jak wyprodukuję posta to głupia apka pokazuje error albo że nie mam uprawnień :p i nie chce mi się drugi raz pisać. Ehh, u nas przedwczoraj wieczorem burza na maksa, wczoraj cały dzień deszcz a dziś chłodno ale słonecznie. Wczoraj o 4.30 rano pierwszy raz poczułam kopniaczki małego człowieka przez brzuch ♡ właśnie piorę moją torbę pielęgnacyjną Skip Hop i jak wyschnie to obfocę i wstawię na wątek sprzedażowy jak któraś byłaby zainteresowana ;) okazało się, że będę musiała jednak kupić wózek bo mój mądry not niemąż wyniósł mojego praktycznie nowego Zappa ze strychu do garażu i tak go tam przewalał i przyrzucał różnymi rzeczami ze ma całkiem zmasakrowany stelaż. A ja nie lubię zniszczonych rzeczy :( właśnie zjadłam pół kilo czerwonych porzeczek. A na obiadek zupka pomidorowa :D

Mnie noszenie aparatu stałego nauczyło dbania o zęby. Tyle się nacierpiałam jak nosiłam, że teraz regularnie kontroluję :) póki co wszystkie zęby zdrowe :)

Ooo, znam ten ból. Też nosiłam ponad 2 lata. Ale regularnych kontroli mnie to nie nauczyło ;) niemniej jednak chwilowy spokój z zębami.

Cześć :) czytam Was codziennie ale albo nie mam czasu aby odpisać albo jak wyprodukuję posta to głupia apka pokazuje error albo że nie mam uprawnień :p i nie chce mi się drugi raz pisać. Ehh, u nas przedwczoraj wieczorem burza na maksa, wczoraj cały dzień deszcz a dziś chłodno ale słonecznie. Wczoraj o 4.30 rano pierwszy raz poczułam kopniaczki małego człowieka przez brzuch ♡ właśnie piorę moją torbę pielęgnacyjną Skip Hop i jak wyschnie to obfocę i wstawię na wątek sprzedażowy jak któraś byłaby zainteresowana ;) okazało się, że będę musiała jednak kupić wózek bo mój mądry not niemąż wyniósł mojego praktycznie nowego Zappa ze strychu do garażu i tak go tam przewalał i przyrzucał różnymi rzeczami ze ma całkiem zmasakrowany stelaż. A ja nie lubię zniszczonych rzeczy :( właśnie zjadłam pół kilo czerwonych porzeczek. A na obiadek zupka pomidorowa :D
zabilabym za takie cos, patelnia go!

reklama
Do góry