sancia880
Fanka BB :)
Mogą [emoji16][emoji16][emoji16]Czuje takie jakby deliktane rozpychanie od srodka brzucha tak na dole, czy to moga byc ruchy?
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mogą [emoji16][emoji16][emoji16]Czuje takie jakby deliktane rozpychanie od srodka brzucha tak na dole, czy to moga byc ruchy?
Czuje takie jakby deliktane rozpychanie od srodka brzucha tak na dole, czy to moga byc ruchy?
Ale ja mam wizyte dopiero 28.07( i tuz przed nia musze umowic usg. Jak bylam na urlopie to sie nie martwilam bo nie mialam kiedy a teraz 4 dni w domu i juz mi odbijaNie ma co się martwic. U mnie też cisza, raz na jakiś czas odezwie się "bulgotek" i tyle. Byle do wizyty wytrzymać!!!
Powinna to zalatwic ksiegowa. Jak na moja logike wyplaty powinnas dostac wszystkie rowne. Mozesz ewentualnie sama pismo napisac do Zus z prosba o wyjasnienie z czego te roznice w kwotach wynikaja. Wiecej nie zdzialasz sama.Mamy klubowa ksiegowa, ale to wszystko trwa 300 lat nim ona cos sprawdzi... Zastanawiam sie czy na wlasna reke jest szansa cos zalatwic... Tylko przepisy sa tak zawiniete, ze cholera wie jakimi argumentami z nimi walczyc...:/
Wez, po 2 staratach mialam 11 zebow do zrobienia...a w tej ciazy juz 2 robilam. Wszystko na zywca ale ja nie lubie znieczulenia. Jeszcze mam 1 zab do zrobienia ale konieczne jest przeswietlenie wiec lekarka radzila odlozyc. Generalnie uwazam ze warto zrobic co sie da w ciazy i to najlepiej podobno w 2 trymestrze bo potem wiadomo... ciezko bedzie wystakoczyc na godzine-dwie (dojazd) przy maluszku na cycku...mi zaczely sie psuc w pierwszej ciazy zeby i wtedy baardzo bolaly
nie wiem wlasnie, bo jak czuje jelita to jakos tak inaczej, bede obserwowac brzuch i zobacze czy to sie powtarzaAlbo jelita marsza grają. Ja do tej pory nie umiem odróżnić.
Ale ja mam wizyte dopiero 28.07( i tuz przed nia musze umowic usg. Jak bylam na urlopie to sie nie martwilam bo nie mialam kiedy a teraz 4 dni w domu i juz mi odbija
nie wiem wlasnie, bo jak czuje jelita to jakos tak inaczej, bede obserwowac brzuch i zobacze czy to sie powtarza
Dzień dobry
Niefajny miałam sen. Śniło mi się że wyleciały mi wszystkie zęby :/
Miłego dnia życzę
Ja nawet jak nie jestem w ciąży, to do plombowania nie biorę znieczulenie. Tylko jak wyrywałam 8, to brałam znieczulenie.Współczuję problemów z zębami, jak coś teraz robicie to bez znieczulenia, prawda?
Faceci są czasami tacy bezmyślni. Jeszcze Wam nie pisałam co odwalił wczoraj mój D. No więc Bazyli miał już długie włosy, a on niestety z tych dzieci brudzących i podczas każdego posiłku brudne łapki lądują we włosach, a potem włosy są tak brudne, że nie idzie ich doczyścić, chyba, że normalnie szamponem. Ale przecież nie będę dziecku myć włosów 5 razy dziennie. No więc dla mnie oczywiste było, że trzeba młodemu te włosy obciąć tak, żeby były praktyczne. Niestety mój mały nie wiedzieć dlaczego złapał alergię na fryzjerów (wcześniej chodził pięknie, a nie było żadnego incydentu, który mógłby go zrazić). Było kilka podejść do fryzjera, ale się po prostu nie dało. No więc stwierdziliśmy, że kupimy maszynkę i opitolimy sami dziecko. No i kupiłam tą maszynkę i wczoraj mieliśmy go strzyc razem z D. Moja koncepcja była taka, że jedno trzyma, drugie strzyże. Ale mój D stwierdził, że on sam sobie poradzi. nawet bez problemu przekonał do strzyżenie małego. Ja się zgodziłam, ale mówię: Ostrzyż mu całą głowę na długość 1,3 cm, bo to będzie w miarę krótko, ale i bezpiecznie. Nie dawaj na krótsze. No to mój D stwierdził, że nie, że to za mało i on ostrzyże go na największą długość, czyli 2,1 cm. Mówię ok. No i D zabrał młodego do łazienki. W pewnym momencie D wychodzi z łazienki z twarzą w rękach. Ja wchodzę do środka, a tam moje biedne dziecko ma wygolone niemalże łyse plamy na głowie. Pytam się D co się stało, a ten mi mówi, że chciał dziecku wycieniować, ale mu się młody ruszył kilka razy. A ten do cieniowania dał 3mm, zamiast k... ustalonych 2,1 cm. No k... W konsekwencji ustaliliśmy, że trzeba młodego ogolić na 7 mm, bo to najdłuższa długość przy której łyse placki nie będą się rzucały w oczy. No i teraz mój biedny syn wygląda jak dziecko z Oświęcimia. Dobrze, że włosy odrastają, a do początku przedszkola jeszcze 2 miesiące. Na razie na pole może nosić czapeczkę z daszkiem. Ale same powiedzcie czy nie miałybyście ochoty zabić faceta za coś takiego?Cześć czytam Was codziennie ale albo nie mam czasu aby odpisać albo jak wyprodukuję posta to głupia apka pokazuje error albo że nie mam uprawnień i nie chce mi się drugi raz pisać. Ehh, u nas przedwczoraj wieczorem burza na maksa, wczoraj cały dzień deszcz a dziś chłodno ale słonecznie. Wczoraj o 4.30 rano pierwszy raz poczułam kopniaczki małego człowieka przez brzuch ♡ właśnie piorę moją torbę pielęgnacyjną Skip Hop i jak wyschnie to obfocę i wstawię na wątek sprzedażowy jak któraś byłaby zainteresowana okazało się, że będę musiała jednak kupić wózek bo mój mądry not niemąż wyniósł mojego praktycznie nowego Zappa ze strychu do garażu i tak go tam przewalał i przyrzucał różnymi rzeczami ze ma całkiem zmasakrowany stelaż. A ja nie lubię zniszczonych rzeczy właśnie zjadłam pół kilo czerwonych porzeczek. A na obiadek zupka pomidorowa
MogąCzuje takie jakby deliktane rozpychanie od srodka brzucha tak na dole, czy to moga byc ruchy?
ja nie mam takiego specjalniego dla dziecka. Bazylkowi po prostu założyłam jego zwykły album i tyle.Hej dziewczyny, planuje mojej malej zrobic Album dziecka. Poki co najbardziej podoba mi sie z wydawnictwa Arkady tu link do wersji dla chlopca
Link do: Hubisiowo: Mój pierwszy album
Podeslijcie zdjecia lub linki waszych jesli takie macie!
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom