reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Chora sie urodzila z innego powodu, ma torbiele i kamienie w nerkach i urodzila sie z silna infekcja w drogach moczowych, miala az dwa rodzaje bakterii, w tym bardzo grozna kliebsiella pneumoniae.
O torbielce w glowce i wodniakach dowiedzialam sie po porodzie, wczesniej bylo ok, tylko byly tobiele w nerce.

Olusia jest kochanym dzieckiem, nie wyobrazam sobie zycia bez niej.

Ja jeszcze mialam toxo w ciazy, i na amnio sie nie zgodziłam, bo powiedziałam ze to moje dziecko i i tak bede je kochala chocby nie wiem co, ani sekundy sie nie zastanawialam. Naprawde Olusia jest zdrowa teraz, mimo wszystkich atrakcji na poczatku. Z wielu rzeczy wyrosla, np nie ma tej torbieli w glowce. Nozki, raczki, wszystko ma sprawne. Mowi, slyszy, widzi, a to najwazniejsze.

Teraz maluch tez ma cos z nerka, i jedyne czego ja chce, procz tego zeby to zaniknelo, to byc pod opieka dobrych lekarzy..

Wszystko bedzie dobrze [emoji6] tylko trzeba w to uwierzyc a nie wmawiac sobie najgorsze.

1467467962-1d1mld.jpeg

Tu zdj mojej Olusi [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale śliczna dziewczynka :)

reklama
Ma to swoje plusy hehe raz tez tak mialam. Dwa dni temu mialam taka sytuacje ze byla otwarta jedna kasa a kolejka dluga wiec mowie czy ktos moze podejsc obsłużyć a wszysxy na mnie zadna krowa nie przepiscila zadna ! Tylko mężcZyzna sie zbulwersowal i mowi Pani sie chyba pierwszeństwo nalezy

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wczoraj w osrodku z corka bo ja komar ugryzl a ma uczulenie, dziecko oko jak balon, duszno, goraco, ja w ciazy (widocznej przeciez), i NIKT mnie nie puscil a same stare chlopy siedzialy! A myslalam ze tamte roczniki to gentelmeni.. eh, siedzialam z placzacym dzieckiem 2 i pol godziny.. no moze nie plakala caly czas, no ale ja bolalo, to co jakis czas poplakiwala i sie denerwowala.. dobrze ze maz byl ze mna, bo chyba bym nie dala rady..

Czy tak jest na prawde ze z dnia na dzien czuje sie coraz mocniej dzidzie??

Tak [emoji6] ja tez tak mam. Dzis tak mnie kopnal ze czulam reka [emoji6] uwielbiam sie cieszyc tymi ruchami, i mimo ze to trzecie dziecko, radosc jest ta sama

Ja kopniaków jako kopniaków nadal nie dostawałam,jedynie to wibrowanie,a od wczoraj wieczora nic.. nie wiem.. dziwnie tak
Ja tez tak mialam, raz czulam, raz nie. Teraz jeszcze to o niczym nie seiadczy, dopiero po 24 tygodniu chyba sie liczy ruchy i jak nie czuc to jest zle. Teraz nie ma sie co martwic, bo wystarczy ze sie dziecko inaczej ulozy i juz nie czuc. Zjedz cos slodkiego [emoji6]

Oszaleje za chwile wpadam w takie nerwy ze nie moge. Nie wiem juz co mam robic. Moj syn ma 6 lat i jest nie dobry dostał klapsa ode mnie . moja matka broni go a on pyskuje ciągle podważa moje słowa do niego i mnie przy nim krytykuje. Wpadam w szal coraz częściej krzycze i rozwalam wszystko co na mojej drodze. Ona ma to w dupie wszystko ze jestem w ciazy i ze boli mnie to. Ostatnio mi pow ze olek jest jej a te dziecko moje. Nie jestem z Olka tata . mam nowego partnera. Pow mi ze idź jeszcze więcej bachow sobie zrob. Ja wpadlam w szal. Boje się o dziecko w tych nerwach. Nie umiem sie uspokoic leze. I placze

Czesc dziewczyny! Napisalam pare razy na poczatku tematu i zniknelam, mialam duzo stresow i problemow w domu, pracy. Chcialabym wrocic, przeczytalam caaly watek zeby byc na bierzaco. ;) Mam 26 lat. Jestem aktualnie 17+2. Plec nieznana, 13ego mam drugie i ostatnie usg... I zupelnie nikogo nie mam do rozmow na temat ciazy i dzieci. A pojecia tez za duzo nie mam bo i skad. Siedze w Anglii, wiekszosc znajomych wciaz imprezy w glowie, dwie, jedyne, przyjaciolki staraja sie o dzieci o kilku lat i nie chca poruszac ze mna tego tematu... Bo moja ciaza to byla niespodzianka i mozna powiedziec ze udalo sie za pierwszym razem...;) Nie wiem czy to zazdrosc z ich strony, ale przyjazn sie sypie :( Z chlopakiem tez sie kloce, nie znalismy sie bardzo dlugo zanim zaszlam w ciaze, tylko 8 miesiecy. Wlasnie wprowadzilismy sie na swoje i probujemy sie nie pozabijac. I tak oto siedze sama wsrod kartonow i pustych scian i tak sobie mysle czy ja zdaze to wszystko do grudnia urzadzic i zorganizowac... ach wygadalam sie ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj [emoji6] ja z moim mezem jestesmy razem od 8 lat, i tez sie na poczatku rozstawalismy i schodzilismy, a potem po takim zejsciu sie zaszlam w ciaze i juz sie zeszlismy na dobre i teraz zyc bez siebie nie mozemy [emoji6] trzecie dziecko w drodze.. musicie sie dotrzec a na to trzeba czasu [emoji6] Powodzenia!

reklama
Do góry