reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzieki dziewczyny za wsparcie ;)

Lux czytalam o bratowej. Maasakra... Wspolczuje...

Antiope no my sie znalismy 8 miesiecy a spotykalismy jeszcze krocej. I to za malo zeby byc kogos pewnym... Troche to stresujace.

Umylam okna i zaczelo padac... Kocham Anglie ;p

Kindzia dziekuje, jak nie poznam plci to w Polsce zrobie prywatnie ;) Nie wyobrazam sobie nie znac plci...

A brzucha nie mam prawie wcale :( Sam tluszcz ;)

1467459574-1d1mld.jpeg

reklama
Witaj Malika. Jeśli niedługo ze sobą jesteście to potrzebujecie na pewno czasu żeby się dotrzeć, wspólne zamieszkanie razem to zazwyczaj kłótnie, każdy ma swoje przyzwyczajenia itd... w zasadzie można powiedzieć, że poznajecie się na nowo, tylko teraz od trochę innej strony ;)
Hej dziewczyny. Nie odzywałam się przez kilka dni bo miałam gości i czas spędzałam z nimi nad morzem, nawet udało mi się trochę opalić ;) Nie przebrnę przez te wszystkie strony, ale dzisiaj postaram się ponadrabiać trochę zaległości, dzisiaj dzień odpoczynku więc sobie trochę poczytam. Od niedawna też czuję takie delikatne ruchy maleństwa :) ledwo rozpoznawalne jeszcze ale już są:-D

Czesc dziewczyny! Napisalam pare razy na poczatku tematu i zniknelam, mialam duzo stresow i problemow w domu, pracy. Chcialabym wrocic, przeczytalam caaly watek zeby byc na bierzaco. ;) Mam 26 lat. Jestem aktualnie 17+2. Plec nieznana, 13ego mam drugie i ostatnie usg... I zupelnie nikogo nie mam do rozmow na temat ciazy i dzieci. A pojecia tez za duzo nie mam bo i skad. Siedze w Anglii, wiekszosc znajomych wciaz imprezy w glowie, dwie, jedyne, przyjaciolki staraja sie o dzieci o kilku lat i nie chca poruszac ze mna tego tematu... Bo moja ciaza to byla niespodzianka i mozna powiedziec ze udalo sie za pierwszym razem...;) Nie wiem czy to zazdrosc z ich strony, ale przyjazn sie sypie :( Z chlopakiem tez sie kloce, nie znalismy sie bardzo dlugo zanim zaszlam w ciaze, tylko 8 miesiecy. Wlasnie wprowadzilismy sie na swoje i probujemy sie nie pozabijac. I tak oto siedze sama wsrod kartonow i pustych scian i tak sobie mysle czy ja zdaze to wszystko do grudnia urzadzic i zorganizowac... ach wygadalam sie ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Gdzie dokładnie w Anglii siedzisz? :)

Ja też się melduję, że żyje i wszystko jest w miarę pod kontrola. Niestety w zeszłym tygodniu miałam powodź w pracy, sklep zalany a dwa dni wcześniej kładliśmy nowa podłogę. Sytuacja opanowana, jednak stres i zmęczenie skutecznie odciagały mnie od forum. Podczytuje Was, żeby być w miarę na bieżaco, ale teraz mam pracownika na urlopie więc maraton w pracy...

Z przyjemniejszych rzeczy wydaję mi się, że czuje Jasia jak mnie zaczepia! :)

Miłego weekendu Mamuśki! :)

Jak sie dzis czujesz?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

hej kochana, średnio..ciągle myślę i od myśli mnie aż mdli..chodzę i mnie na wymioty ciąga co chwila...jeszcze ta pogoda,duszno,parno..źle :(

Czesc dziewczyny! Napisalam pare razy na poczatku tematu i zniknelam, mialam duzo stresow i problemow w domu, pracy. Chcialabym wrocic, przeczytalam caaly watek zeby byc na bierzaco. ;) Mam 26 lat. Jestem aktualnie 17+2. Plec nieznana, 13ego mam drugie i ostatnie usg... I zupelnie nikogo nie mam do rozmow na temat ciazy i dzieci. A pojecia tez za duzo nie mam bo i skad. Siedze w Anglii, wiekszosc znajomych wciaz imprezy w glowie, dwie, jedyne, przyjaciolki staraja sie o dzieci o kilku lat i nie chca poruszac ze mna tego tematu... Bo moja ciaza to byla niespodzianka i mozna powiedziec ze udalo sie za pierwszym razem...;) Nie wiem czy to zazdrosc z ich strony, ale przyjazn sie sypie :( Z chlopakiem tez sie kloce, nie znalismy sie bardzo dlugo zanim zaszlam w ciaze, tylko 8 miesiecy. Wlasnie wprowadzilismy sie na swoje i probujemy sie nie pozabijac. I tak oto siedze sama wsrod kartonow i pustych scian i tak sobie mysle czy ja zdaze to wszystko do grudnia urzadzic i zorganizowac... ach wygadalam sie ;)

Helou :) no to u mnie po 2 miesiącach związku ciąża..też mega kłótnie, głownie o finanse.. bo ja nie pracuje a on zarabia nie wiele..czuje,że jak tak dalej pójdzie to sama zostane..a na dodatek z małym problemy same,jakieś torbiele w głowie,wcześniej podejrzenie zespołu downa..i nie wiem skąd to wszystko jak my zdrowi i w rodzinie też wszystko ok.. A co do przyjaciółek..widocznie nie są prawdziwymi przyjaciółkami skoro są zawistne i sprawiają Ci przykrość zamiast okazać wsparcie.. też mi to znajome bo ode mnie wszyscy się odsuneli mówiąc, że "zjebałam sobie życie" i "ja mogłam być tak durna żeby po 2 miesiącach wpaść"..a to nie była ani wpadka..ani nie uważam,że mi to życie zniszczyło..skomplikowało..fakt..ale nie zniszczyło..
aha! i nie masz tłuszczu! :D ładnie wyglądasz <3 ja już jak betoniarka a dopiero 18tydzień... (chyba :/ bo lekarz w piątek powiedział,że wg niego to 17 :/)

Dzieki dziewczyny za wsparcie ;)

Lux czytalam o bratowej. Maasakra... Wspolczuje...

Antiope no my sie znalismy 8 miesiecy a spotykalismy jeszcze krocej. I to za malo zeby byc kogos pewnym... Troche to stresujace.

Umylam okna i zaczelo padac... Kocham Anglie ;p

Kindzia dziekuje, jak nie poznam plci to w Polsce zrobie prywatnie ;) Nie wyobrazam sobie nie znac plci...

A brzucha nie mam prawie wcale :( Sam tluszcz ;)

1467459574-1d1mld.jpeg
Hej. Oj kazdy musi miec troche czasu by sie dogadac bd ok. Wiem cos o tym :). Decydowalismy sie na dziecko niemal odrazu. Wazne aby byl odpowiedzialny

MyDream pod Birmingham ;)

Karolinakato mam nadzieje, ze i u mnie i, przedewszystkim, u Ciebie bedzie wszystko ok! Moze jestem naiwna ale wierze w sile podswiadomosci i, ze pozytywne myslenie przyciaga dobre zdarzenia i na odwrot!

Sancia piekne masz tatuaze! Podobaja mi sie wytatuowani rodzice ;)

Chyba normalne bo ja mam dalej wage na minusie a brzuchol jak do porodu [emoji23][emoji23][emoji23]

Mi bratanek ostatnio tekstem rzucił czy jedziemy od razu do szpitala jak wujek po mnie przyjedzie. Ja zdziwiona, bo tak z nikąd o to zapytał i pytam dlaczego mam do szpitala jechać. On na to: no... urodzić dzidziusia!
Musiałam mu tłumaczyć, że chociaż ja mam brzuch wielki, to kuzynka jego jest jeszcze malutka i wcale nie tak szybko na świecie się zjawi ;)
Przytyłam jak dotąd 2kg, ale widać po mnie każdy dodatkowy gram. Moim przekleństwem jest niski wzrost i wielki biust. Gdy dodamy do tego jeszcze piłkę na brzuchu to naprawdę ludzie sobie mogą pomyśleć, że się ledwo toczę ;) hihi.

hej kochana, średnio..ciągle myślę i od myśli mnie aż mdli..chodzę i mnie na wymioty ciąga co chwila...jeszcze ta pogoda,duszno,parno..źle :(

Helou :) no to u mnie po 2 miesiącach związku ciąża..też mega kłótnie, głownie o finanse.. bo ja nie pracuje a on zarabia nie wiele..czuje,że jak tak dalej pójdzie to sama zostane..a na dodatek z małym problemy same,jakieś torbiele w głowie,wcześniej podejrzenie zespołu downa..i nie wiem skąd to wszystko jak my zdrowi i w rodzinie też wszystko ok.. A co do przyjaciółek..widocznie nie są prawdziwymi przyjaciółkami skoro są zawistne i sprawiają Ci przykrość zamiast okazać wsparcie.. też mi to znajome bo ode mnie wszyscy się odsuneli mówiąc, że "zjebałam sobie życie" i "ja mogłam być tak durna żeby po 2 miesiącach wpaść"..a to nie była ani wpadka..ani nie uważam,że mi to życie zniszczyło..skomplikowało..fakt..ale nie zniszczyło..
aha! i nie masz tłuszczu! :D ładnie wyglądasz <3 ja już jak betoniarka a dopiero 18tydzień... (chyba :/ bo lekarz w piątek powiedział,że wg niego to 17 :/)
Trzymam kciuki za Twojego Bobasa ;* a z chłopem swym się długo znacie?

reklama
MyDream pod Birmingham ;)

Karolinakato mam nadzieje, ze i u mnie i, przedewszystkim, u Ciebie bedzie wszystko ok! Moze jestem naiwna ale wierze w sile podswiadomosci i, ze pozytywne myslenie przyciaga dobre zdarzenia i na odwrot!

Sancia piekne masz tatuaze! Podobaja mi sie wytatuowani rodzice ;)

Mam nadzieję,tego nam obu życzę :)

Trzymam kciuki za Twojego Bobasa ;* a z chłopem swym się długo znacie?

No właśnie nie..od grudnia a na początku marca musiałam zajść jakoś..Wiesz, miłość od pierwszego wejrzenia, zaślepienie totalne, motylki w brzuchu...no ale to już się skończyło..Pierwszy raz mi tak odwaliło z miłości..no a teraz się komplikuje wszystko...
Dzięki,trzymajcie wszystkie kciuki bo ja nie wiem już co będzie :(

Do góry